Keresés
Close this search box.

VONTATOTT MECBO betonszivattyúk

A MECBO nagy tapasztalattal rendelkezik betonszivattyúk gyártásában és alkalmazásában bármilyen méretű és típusú építkezésen. Ez lehetővé teszi, hogy több mint 30 éve megbízható berendezések széles skáláját kínálja, amelyek bármilyen igényt kielégíthetnek.

A MECBO berendezések műszaki paraméterei és előnyei Mi voltunk az első cég, amely (az összes többi pumpálórendszer mellett) „S” lökhárítókat használt – olyan technológiákkal, amelyek a beton kilépéséhez a dugattyúkról a betonvezetékbe vezetnek. A piacon meglévő technológiák alapos tanulmányozása után tervezőink erre a rendszerre összpontosították erőfeszítéseiket, annak szerkezetének javítására.

Az elején a cég több betonpumpa-csoportot gyártott a MECBO védjegy alatt és eladta azokat a versengő német vállalatoknak.

10 év elteltével a cég bevezeti a szabadalmaztatott PULSAR rendszert, és ezt a rendszert kizárólag MECBO berendezésekre telepítik (a PULSAR-ot nem szállítják Németországba a többi berendezés-csoport folyamatos kivitelével együtt), mivel ennek a rendszernek a kivételes előnyei a MECBO berendezések jellemzőjévé váltak, ami további értéket teremt. az ügyfél számára.

Kiváló minőségű berendezéseket állítunk elő, amelyek összehasonlíthatók a két fő versenytárssal (de még mindig működik a PULSAR rendszer, amelyen a versenytársak nem rendelkeznek).

Képesek vagyunk sokféle szivattyúzó rendszer és kész berendezés gyártására.

A közelmúltban a vállalat kibővült, és nemcsak betonpumpakat, hanem hígtrágya-szivattyúkat is gyártott bármilyen anyaghoz, különösen olajtermeléshez, talajlerakáshoz, szennyeződés eltávolításához stb., Ahol fontos és érdekes fejlesztések vannak.

A nemrégiben bevezetett termékek között megtalálható a hígtrágya / zagyszivattyú, a SLUDGE PUMP (Dragonline pumpáló vödör) és a DUMBO: csúcstechnikai berendezés folyadékok fúrására. A SLUDGE PUMP-on végzett munkát egyetlen kezelő végzi, miközben növeli a munkahely biztonságát.

Fejlesztettük ki a HOPPER 01.K garatot is, egy összecsukható garatot a szivattyú ellátó hengerek gumi dugattyúinak könnyű cseréjéhez és a kényelmesebb és egyszerűbb karbantartáshoz, valamint a STOPPER rendszert a csövek légkompresszorral történő tisztításához.

A MECBO kifejlesztette és szabadalmazta a PULSAR rendszert, egy technológiát a beton betáplálására a munkahengerekből a betonvezetékbe. A mai napig csak a MECBO betonszivattyúk használják az S alakú PULSAR rendszert, amely a betonszivattyú-berendezések legújabb fejlesztése.

A PULSAR rendszer biztosítja a berendezés működését, a hidraulikus rendszerben nem tapasztalható nagy nyomás-túlfeszültség, mivel a közvetlen hajtóművel rendelkező hidraulikus dugattyútartó tangenciális, és nincs ingahajtása. A hidraulikus erőt szigorúan érintőlegesen kell kifejteni az S-kapu forgástengelye vonatkozásában, ezért a kapu minden helyzetében a szükséges teljesítmény állandó marad.

Viszonylag azonos hidraulikus nyomással 30% -os energiamegtakarítás érhető el. A vízkalapács-jelenség rögzített (más hajtásoktól eltérően). A PULSAR 4 – PULSAR 7 szivattyúcsoportokban a hajtómű az adagolótartály hátsó oldalára van felszerelve az olajteknőben, az alsó részben az S-kapu forgó hüvelyéhez képest.

Szivattyúzó csoportok típusai

Betonszivattyú MECBO Getto Maxi

Gumikerekes tengelyre telepített szivattyú olyan szivattyúegységgel kapható, amely akár 30 m³/h és 70 bar nyomást képes leadni a kimeneten. Hangszigetelt (vagy nem) dízelmotorral vagy 38 kW / 51 LE szükséges villamos motorral felszerelt. Lehetőség van szivattyú felszerelésére lánctalpas alvázra is.

Betonszivattyú MECBO P4-es autó

Gumikerekekkel tengelyre telepített szivattyú, szivattyúegységgel elérhető, amely 65 m³/h és 70 bar nyomást képes leadni a kimeneten. Hangszigetelt (vagy nem) dízelmotorral vagy 90 kW/120 LE szükséges villamos motorral felszerelt. Lehetőség van szivattyú felszerelésére lánctalpas alvázra is.

Betonszivattyú MECBO P6 autó

Gumikerekes tengelyre telepített szivattyú, szivattyúegységgel kapható, amely 110 m³/h és 90 bar nyomás elérésére képes a kimenetnél. Hangszigetelt (vagy nem) dízelmotorral vagy 132 kW/180 LE szükséges villamos motorral felszerelt. Lehetőség van szivattyú felszerelésére lánctalpas alvázra is.

Betonszivattyú MECBO Carlift 18

Gumikerekekkel tengelyre telepített szivattyú, szivattyúegységgel elérhető, amely 65 m³/h és 70 bar nyomást képes leadni a kimenetnél. Hangszigetelő (vagy sem) dízelmotor vagy 90 kW/120 LE szükséges villamos motor. 18 m magasra emelő, három Z kinematikai szakaszos lifttel.