Keresés
Close this search box.

Vibrációs osztályozó Kompakt KOMPATTO 5030 kétsíkú rosta

A KOMPATTO 5030 kompakt osztályozót kifejezetten olyan operátorok számára tervezték, akik számára a sokoldalúság, a manőverezhetőség és a szállíthatóság kulcsfontosságú. Elég kicsi ahhoz, hogy egy konténerbe illeszkedjen a szállításhoz, de elég erős ahhoz, hogy ellenálljon a legnehezebb alkalmazásoknak is. A KOMPATTO 5030 egy kompakt és agresszív, előrefelé néző rosta, amely adalékanyagokban, homokban és kavicsban, talajban, építési bontási és újrahasznosítási alkalmazásokban is képes működni, ahol a helyszínen kicsi a hely. A rendelkezésre álló rosták széles választékával, beleértve a bofor rudakat, az ujjvédőket, a szőtt hálót és a lyukasztót lemezeket, ez a sokoldalúságot biztosítja a felhasználók számára.

Leírás

A Komplet Kompatto 5030 mobil szűrő egy kompakt méretű önjáró szűrő. Könnyen kezelhető, és mindenféle helyszíni munkára alkalmas. Könnyű a szállítása, be- és kirakása. A Kompatto 5030 modell tökéletes a mindennapi intenzív szűré osztályozási tevékenységekhez, és működhet mind egy döntött rosta, amely két hálót tartalmaz három választáshoz, vagy egy előosztályozó gépként, amelyet a zúzási művelet kimeneténél lehet használni. A Kompatto 5030 egy optimális méret- és súlykombinációjú mobil osztályozó, amely kiváló teljesítményt és tökéletes szűrési eredményt, 3 irányú felosztást biztosít. Mindkét irányban alkalmazható előosztályozóként és végső rostaként egy zúzóval kombinálva. A nagy teherbírású lejtős leválasztó sokféle rosta hálót és rudat képes befogadni, amelyek megfelelnek minden igénynek, pl. homok, kavics, adalékanyagok, hulladéklerakók, hulladéklerakók, termőtalajok stb. A mobil osztályozó alkalmas munkaterületre, kis kőfejtőbe, bontóhelyre és hulladéklerakóra. Egyetlen kezelő kezelheti egy mini lánctalpas aprítóval kombinálva is.

A mobil osztályozót nagyon könnyű szállítani. Valójában az alacsony rakodási magasság és rövid teljes hossza miatt könnyen szállítható egy 40-es konténerben. Ennek a célnak a teljesítése érdekében vagy normál acél hálós rostával, vagy nagy teherbírású, megerősített rudakkal való használatra tervezték. A lánctalpas Kompatto 5030 mobil kompakt osztályozó, mint minden Komplet gép, könnyen elfér egy konténerben, és könnyedén szállítható világszerte.


Vegye fel a kapcsolatot csapatunkkal még ma, hogy megtudja, hogyan javíthatja a Kompatto 5030 mobil szűrő az Ön munkahelyének termelékenységét, ezzel időt és pénzt megtakarítva.
Örömmel jelentjük be, hogy a mostantól a prémium minőségű anyagfeldolgozó és elhelyező berendezések forgalmazója vagyunk. Végül egy megfizethető, megbízható megoldás a zúzáshoz és az osztályozáshoz! Legyen kereskedő vagy felhasználó, lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy kompakt törőgépeket, osztályozókat és aprítókat használva nagyszerű befektetési megtérüléssel kínáljon ügyfeleinek ez egy remek megoldás.
A lánctalpas mobil nagy teljesítményű osztályozó a KOMPATTO 5030 – 350 t/ h anyagfeldolgozásra
alkalmas
beton, tetőcserép, építési törmelék elválasztására, alacsony dízel fogyasztás, egyedülálló manőverezhetőség a lánctalpaknak köszönhetően. 3 szemcseméret: finom, közepes, durva, maximális szemcseméret 600 mm.