Keresés
Close this search box.

Venyige és nyesedék, erősített hasábbálázó gépek LERDA SARMENTI

A LERDA „SPECIAL SARMENTI” több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik a betakarítógépek gyártásában. A tradicionális prés minden típuson végzett feldolgozásából származik, amelyből a bálaméret 32×42 vagy 36×46 cm, hossza 30 és 80 cm között állítható, de azzal a jellemzővel, hogy legalább 30 cm hosszúságot ér el, garantálva ezzel a lehetőséget, hogy berakható a különféle kemencékbe, használatos kazánokba. Ezek az építkezési tulajdonságok ideális gépévé teszik a szőlőhajtások, az olajfák és az általában a gyümölcsfák metszéséből származó ágak gyűjtésére.


A SARMENTI sorozatú erősített gépek alkalmasak a hagyományosan bálázásra kerülő anyagokon kívül a szőlő és gyümölcsültetvényekben keletkező nyesedék begyűjtésére is, 3- 5 cm keresztmetszetig. Az erősített kivitel megduplázza a felújítás nélkül készíthető bálák számát a szálastakarmány, vagy gabonaszalma esetén. A venyige bálák könnyen szállíthatók, kisebb helyen tárolhatók, megújulóenergia forrásként felhasználhatók fűtésre és egyéb hőenergia termelésre. Felépítésük lehetővé teszi, hogy a lejtős területeken is probléma mentesen üzemeltethetők legyenek.

A T 800 L, T 900 L, T 1000 L, T 1100 L modellekkel 32 x 42 cm, a T 1100 P és T 1500 P modellekkel 36 x 46 cm keresztmetszetű, 60-80 cm között állítható hosszúságú bálák alakíthatók ki. Sorközi használat esetén, a T 800, -900, -1000 és -1100 típusokhoz szükséges megrendelni hidraulikus mozgatású front vonókeretet, ami a seprőfej rendelésekor is elengedhetetlen. A seprőfej csak a 32 x 42 cm méretű bálát készítő gépekhez rendelhető.

Opciók:

Kerék a felszedőre

Harmadik külső kerék (csak az 1500-as típushoz)

Hidraulikus felszedő emelés

Hidraulikus állítású vonókerethez

Seprőfej hidraulikus meghajtású (csak a hidraulikus állítású vonókeret együtt használható)

Seprőfej és hidraulikus mozgatású front vonókeret (minden típushoz).