Keresés
Close this search box.

Vákuumos járdalap lerakógép Vacu-Mobil

Az integrált vákuumtömlő-emelő technológiának köszönhetően a sokoldalúan 1320 mm-es raklapszélességig, a súlytalan, pontos és gazdaságos fektetésig pedig 140 kg (opcionálisan akár 200 kg-ig) nehéz beton- és természetes kő elemek szállíthatók (1600 kg). Alkalmas járdákhoz, betonlapokhoz, természetes kőlapokhoz, mosott betonlapokhoz, nagy járdalapokhoz, csatornalapokhoz, falkövekhez stb.

A feldolgozandó anyagot (járdaszegélyek, ereszcsatorna-kövek, táblák stb.) Szállítják, és ezzel egyidejűleg a vákuumcsöves emelővel felszerelhetők. Ez a kombináció garantálja az optimális logisztikát és ezáltal a gazdaságos munkát, és ez a legjobb egészségügyi ellátás az alkalmazottak számára. Ez megtakarítja a kerekes rakodó szállítását és használatát sok építkezésen.

Kompakt kivitelének köszönhetően ez az eszköz autószállító utánfutón is szállítható.

Opcionálisan benzin- vagy dízelmotorral.

Az Ön előnyei:

  • sokoldalú használat
  • Könnyű használat
  • Gyors megtérülés
  • Egészséges munka
  • Motivált alkalmazottak

A Vacu-Pallet-Mobil alváz 2 gumi lánctalpal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy még nehéz terepen is mozgatható. A hajlítható konzolos kar lehetővé teszi a zökkenőmentes beszerelést szűk építkezésen, pl. B. a ház falain vagy a fák sorában.

Az árboc hidraulikusan kiegyensúlyozható villámsebességgel (opcionálisan az árboc automatikus beállításával) annak érdekében, hogy a nehéz beton elemeket is könnyen és pontosan, egyenetlen terepen lehessen a lehető legkevesebb erőfeszítéssel elhelyezni.

Az árbocot egy ember néhány perc alatt nagyon könnyen összehajthatja. Szinte nincs beállítási idő, ez egy nagyon kompakt eszközt eredményez a szállításhoz és a tároláshoz. A kompakt méretek megkönnyítik az autó utánfutóval történő szállítását.

Standard DUO rendszerrel:

A vákuumszivattyú-egység könnyen leszerelhető és függetlenül vákuummágnesként használható. Egyszerűen szerelje be a vákuummágnes keretbe (opcionális), és emelje meg a súlyát 1000 kg-ig.

A szívólemezek gyorsan és könnyen cserélhetők az egyszerű gyors cserélő rendszernek köszönhetően.