Keresés
Close this search box.

Vákuumos emelő H / P / D

A Vacu-Lift egy tartozék kerekes rakodókhoz, bármilyen típusú rakodógépnél, villát hordozó lemezzel és villás fogakkal. Új mérföldköveket határoz meg az építkezésen végzett munkában.
A kerekes rakodóval együttműködve a Vacu-Lift átveszi a raklap szállítását és a súlytalan, precíz, gazdaságos, akár 140 kg (opcionálisan akár 200 kg-ig) nehéz beton és természetes kő elemek beépítését is az integrált vákuumtömlő-emelési technológiának köszönhetően. Derék, beton, természetes kő, mosott beton, nagy járda, csatorna, kő stb.

„Vacu-lift H / P / D”

A feldolgozandó anyagot (járdaszegélyeket, ereszcsatornákat, lemezeket stb.) Szállítják, és ezzel egyidejűleg a vákuumcsöves emelővel felszerelhetők. Ez a kombináció garantálja az optimális logisztikát és ezáltal a gazdaságos munkát, és ez a legjobb megelőző egészségügyi ellátás alkalmazottainak.

Opcionálisan hidraulikus hajtással, benzin- vagy dízelmotorral.

„H” verzió = hidraulikus hajtás
„P” verzió = benzinmotor elektromos indítóval.
„D” változat = dízelmotor elektromos indítóval.

Az Ön előnyei:

  • Sokoldalúság
  • Könnyű kezelhetőség
  • Gyors megtérülés
  • Egészséges munka
  • Motivált alkalmazottak.

Útburkolás és a lemezek lerakása az Optimas vákuumkészülékekkel
Opciók:
Ízek közötti távolságsegítő eszköz – kiegészítő modul vákuumszívó lemezekhez. Betonból vagy természetes kőből készült nagy formátumok biztonságosan „távolságra” fektetve.

Kiegészítő modulok vákuumszerelő lemezekhez

Az Optimas együttes távolsági segédeszköz lehetővé teszi a nagy formátumok vákuummal történő meghatározását pontosan előre meghatározott távolságra. A vas vagy más segédeszközök időigényes használata már nem szükséges. Egy másik pozitív hatás az, hogy a rés-távolságot segítő eszköz felhasználható megállításként a panelek porszívózásakor a csomagolásból. A szívólemez mindig a lemez közepén van.

A lemez méretétől függően 2-3 darab szükséges. Minden egyes távtartóhoz 4 távtartó tartozik, a következő vastagságban: 3, 4, 6 és 8 mm. Ezeket a távtartókat nagyon könnyű cserélni.

A stabil és burkolat legfontosabb követelményei a megfelelő hézagszélesség fenntartása és az állandó hézagtöltődés. A burkolat névleges vastagságától függően a következő illesztési méretek érvényesek:

  • Névleges vastagság <120 mm: legalább 3 mm, legfeljebb 5 mm
  • Névleges vastagság ≥ 120 mm: legalább 5 mm, legfeljebb 8 mm.

Eszköz

A szerelő, aki egy mechanikus fogót használ a nagy formátumú panelek elhelyezésére, egyszerűen az „Optimas – Ankerfix Solo” szorítókészüléket használja, és így az elmozdulásgátló eszközt (rögzítőelemet) közvetlenül a panelhez rögzíti.Ha a telepítő nagy formátumú paneleket telepít Optimas vákuumberendezéssel, akkor az „Optimas – Ankerfix AP” eszközt használja. Ez közvetlenül a szívólapra van felszerelve, és a rögzítőelemet (rögzítőelemet) mágneses helyzetben tartja. Mindkét eszköznél az elmozdulásgátlót a gravitáció által a meghatározott helyzetbe állítják közvetlenül a lemez lehelyezésekor.

Az FGSV kutatóvállalat megengedi a nagy forgalmú terheket a járművek gyorsulása, fékezése, kanyarodása vagy manőverezése révén a forgalmi területeken táblákkal és nagy burkolókövekkel, hogy rögzítsék őket a mozgás ellen a horgonytechnológiával, mint ún. Az FGSV MFG / R2 2014. január 16-i brosúrája szerint az elmozdulás elleni védőeszközök védelmet nyújtanak a sor és a vegyes csoportok iránytalan forgalomban történő előrelépése ellen. Az elmúlt években több száz projektben telepítették az elmozdító zárakat. A mai napig nem találtak problémát ezeken a területeken.