Keresés
Close this search box.

Univerzális aprítógép Stehr SUZ 300

A világ első TLT- hajtású, lassú görgős zúzógépe 400 LE-ős traktorokhoz

A Stehr cég egy univerzális, mobil hengertörőt mutat be TLT-hajtással. A „SUZ 300” jelzésű készülék szinte minden anyagot aprít. Az olyan anyagokat, mint a vasbeton, az aszfalt, az építési törmelék, a kövekkel tarkított kohéziós talaj, a terjedelmes hulladék, a famaradványok vagy a gyökerek, két egymással ellentétes forgó tengely töri össze, és újrahasznosítható anyagként használható fel. Így a terhelhetőségek kihasználva vannak. A szállítószalagon egy mágneses szalag van elrendezve, amely elválasztja az acél részeket, például a betonacélt, csavarokat és szögeket. A (régi) fa, a gyökerek, a nagyméretű hulladékok és a régi raklapok speciális hengerekkel apríthatók fel. A gyártó szerint ezek a görgők egy órán belül cserélhetők. A zúzóhengereket a mechanikus TLT hajtás hajtja meg hidraulikus változó lökettérfogatú szivattyúkkal/hidraulikus motorokkal, amelyek zárt körben működnek, 2 x 150 kW hajtási teljesítménnyel. Minden görgőn 100 000 NM nyomaték érhető el. Anyagtól függően három különböző sebesség lehetséges.

Minden egyéb hidraulikus működtetés, mint például a szállítószalag meghajtása, a mágneses szalag, a szalag szállítási helyzetbeállítása és az opcionális teherautó-daru meghajtása a terhelésérzékelő rendszeren keresztül történik. A hidraulika szivattyú nyomása és áramlása a fogyasztó által igényelt feltételekhez igazodik. Mindkét törőtengely elektronikus vezérlésű. A készülék aszinkron futtatással képes megtisztítani magát. A kombinációt pótkocsinak tervezték 80 km/h sebességig. Ez azt jelenti, hogy gyorsan kivitelezhető költséges alacsony rakodós szállítás nélkül. A rendszer körülbelül fél percen belül használatra kész, magyarázza Stehr. A 300-400 LE teljesítményű traktorok ideálisak vontatójárműveknek.

Műszaki adatok:

 • Hajtásteljesítmény 300 kW / fordulatszám 1000 f/min.
  Zárt kör elektronikus görgővezérléssel
  Nyomaték 2 x 100 000 Nm a törőgörgőkön
  Töltőgarat 2400 mm x 1500 mm
  Össztömeg: 14950 kg
  Légfékrendszer, utcai törvényes golyós
  Maximális sebesség K 80 vonófej 60 km/h
  Zúzóhenger kazetta kövekhez, betonhoz, kövekkel, aszfalttal stb. összefüggő talajhoz.
  Overband Mágnesszalag acél alkatrészek vágásához.

Leírás:

SUZ 300 – univerzális, mobil aprítógép TLT-hajtással, szinte minden anyag aprításához. Az akár 80 km/h-s lehetséges sebességekhez pótkocsinak tervezett kombináció gyorsan kivitelezhető és körülbelül 30 másodpercen belül használatra kész anélkül, hogy bonyolult, költségigényes alacsony rakodógépes szállításra lenne szükség. A 300-400 LE-s traktorok, amelyekkel a Stehr sok ügyfele már rendelkezik, ideálisak vontatójárműveknek. Itt az erőteljes mechanikus TLT hajtást hidraulikus változó lökettérfogatú szivattyúk / hidraulikus motorok használják, amelyek zárt körben, legfeljebb 2 x 150 kW hajtási teljesítménnyel hajtják meg a törőhengereket. Az i : 90 arány mellett minden görgőn 100 000 NM nyomaték érhető el! Anyagtól függően három különböző sebesség lehetséges. Minden egyéb hidraulikus művelet, mint például a szállítószalag meghajtása, a mágneses szalag, a szalag szállítási helyzetbe állítása, az opcionális építőipari daru meghajtása stb., a terhelésérzékelő rendszeren (LS rendszer) keresztül történik a nyomás és térfogatáram segítségével a  hidraulikus  szivattyúról  _ a fogyasztó által megkívánt feltételekhez igazodva. Mindkét törőtengely elektronikus vezérlésű. Az öntisztulás aszinkron futtatással történik. Ezért automatikusan visszafuthat elakadás előtt és esetén. A vasbetont, aszfaltot, építési törmeléket, kövekkel tarkított kohéziós talajt, nagyméretű hulladékot, famaradványt, alanyokat stb. a két ellentétes forgó tengely aprítja fel oly módon, hogy az anyagot optimális terhelés mellett értékes újrahasznosító anyagként hasznosítsák. kapacitások. Az acél alkatrészeket, mint például a betonacél, csavarok, szögek stb., a szállítószalagon elhelyezett mágnesszalag választja el egymástól. (Régi) fa, gyökerek, nagyméretű hulladékok és régi raklapok is apríthatók megfelelő speciális aprító hengerekkel, itt is ismét bebizonyosodott, hogy a schwalmtali szakemberek óriási ötletgazdagsága azt jelenti, hogy a ma is felmerülő problémákat a lehető leggyorsabban – az ötlettől a megvalósításig – egyszerűen és más módon, mint másokkal lehet megoldani.

Az aprító hengerek:

Mindkét törőtengely elektronikus vezérlésű. Az öntisztulás aszinkron futtatással történik. Ezért automatikusan hátrafelé futhat elakadás előtt és esetén. A vasbetont, aszfaltot, építőtörmeléket, kövekkel tarkított kohéziós talajt, nagyméretű hulladékot, famaradványt, gyökérállományt stb. a két egymással ellentétes forgó tengely összezúzja oly módon, hogy az anyag optimálisan hasznosítható értékes újrahasznosító anyagként. rakodási kapacitások. Az acél alkatrészek, mint például a betonacél, csavarok, szögek stb., a szállítószalagra keresztben elhelyezett mágnesszalaggal vannak elválasztva. A (régi) fa, gyökerek, nagyméretű hulladékok és régi raklapok is apríthatók megfelelő speciális aprító hengerekkel, amelyek egy órán belül cserélhetők, és fontos energiaforrásként visszavezethetők az újrahasznosítási ciklusba. Itt is ismét megmutatkozott, hogy a schwalmtali szakemberek óriási ötletgazdagsága azt jelenti, hogy a ma is felmerülő problémákat a lehető leggyorsabban – az ötlettől a befejezésig – egyszerűen és más módon lehet megoldani.