Keresés
Close this search box.

Tuskómaró forgó-rakodógépekre 850 Pro

Ez az úttörő tuskózúzó olyan gyorsan dolgozik, hogy másodpercek alatt kimarja a tuskókat.

Az anyatermészet nem erőforrás, hanem ajándék. Ez az az egyetlen ok, ami miatt termékeink az ‚Intelligens munkavégzés‘ koncepción alapulnak. Bármilyen feladatot is vállal tehát Dipperfox-ával – az gyors, hatékony és környezetbarát lesz.

Tuskómaráskönnyedén

A Dipperfox élvonalbelitechnológiájával csupánmásodpercekig tart a tuskómarás Szabadalmaztatott hajtóművünk automatikusan a tuskó, a talaj, vagy a gyökerek ellenállásának függvényében állítja be a sebességet és teljesítményt.

További információk

A Dipperfox Stump Grinder 850 PRO professzionális szerszám 14-30 tonnás exkavátorok számára. Ez a forradalmi eszköz jelentős különbséget jelent a tuskózúzás hatékonysága szempontjából. Így időt és pénzt takarít meg Önnek.

Követelmények

 • minimum 74 kW (100 LE) teljesítmény
  180-350 bar nyomás
  110-220 l/min olajátfolyás
  súlya 14-30 tonna.

Óránként 180 tuskó – a piac leggyorsabb és leghatékonyabb marója

A felcsavarozható pengék különlegesen nagyteljesítményű, tartós acélból készültek.

Erdészeti és városi fakitermelési problémák megoldására egyaránt alkalmas.

Szabadalmaztatott innovatív technológia

Könnyű PLUG & PLAY telepítés

Modern dinamikus hajtómű.

Az erdő barátja

Tuskómarónk nem terheli a talajt. Forgó pengéi összezúzzák és belepréselik a famaradványokat a talajba és nem hagynak hátra semmilyen krátert, vagy gödröt. A terület nem igényel semmilyen további berendezést a tisztításhoz és azonnal készen áll új fák telepítésére.

A tartósság = gyorsaság

A kevesebb mozgó alkatrész felhasználása növeli a zúzó tartósságát, az állítható átvitel pedig lehetővé teszi a maximális teljesítmény leadását igen alacsony forgási sebességen. A pengék ezáltal kevésbé kopnak, ami hosszabb megszakítás nélküli munkát jelent.

Intelligens munkavégzés

A Dipperfox azonos mennyiségű munkát 5-10-szer gyorsabban végez el, mint a legtöbb versenytársa, egy-egy tuskó zúzása mindössze 20-30 másodpercig tart. Ha csak egy tuskóról van szó, ki venné magának a fáradságot ilyen rövid idő kiszámolásához. De ha 100 vagy 1000 tuskót kell eltávolítani, akkor már jelentős a különbség.

Hatékony technológia, letisztult design

Minden gép más és más. Van egy alapértelmezett alaplapunk, de ezt egyszerűen személyre tudjuk szabni úgy, hogy az megfeleljen az Ön igényeinek. Bármi legyen is a helyzet, mindenképpen segíteni tudunk Önnek.

A Dippexfox alapértelmezett alaplapjának használata

Illeszkedés az én adapteremre

Ossza meg velünk méreteit és mi gondoskodunk arról, hogy a tuskózúzónk illeszkedjen az Ön meglévő adapteréhez.

Készítsenek nekem egy új adaptert

Egyedileg készítünk egy olyan adaptert Önnek, amely csatlakoztatja a DipperFox tuskózúzót az Ön exkavátorához.

Történetünk

Távol, néha az erdők mélyén dolgozva nem tudtuk nem észrevenni, hogy a munka nem mindig halad úgy, ahogy vártuk. Néha a kedvezőtlen időjárás, vagy a mély talaj volt az ok, legtöbbször azonban azok az apró dolgok, amelyek összeadódva jelentős késedelmet és fennakadásokat okoztak és óriási mennyiségű munkaóra, üzemanyag és pénz pazarlását eredményezték.

Megfigyelés és gyakorlat útján arra a következtetésre jutottunk, hogy a jobb tervezés és a megfelelő eszközök jelenthetik az igazi változást. Csak egy kis innovációra, találékonyságra és eltökéltségre volt szükség ahhoz, hogy egy teljesen új szintre jussunk: így lettünk termékfejlesztők.

És íme: egyik dolog vezetett a másikhoz és 2018-ban megépítettük a tuskómaró első működő prototípusát. Ez igazi siker volt, mert miután elküldtük tesztelésre egy nehézgép-társasághoz, soha nem láttuk viszont. Egyszerűen nem voltak hajlandók visszaadni. Ezért aztán egy új és jobb prototípust kellett építenünk, amit azután megint csak adtak vissza!

Ez arra inspirált bennünket, hogy ötvözzük a család nehézgépek, mérnöki tervezés, gyártás és üzletfejlesztés területén megszerzett készségeit és bevezessük a Dipperfox-ot – egy olyan innovatív nehézgépet, amely kombinálja tapasztalatainkat, elképzeléseinket, a hatékonyság iránti lelkesedésünket, és persze egy kis őrültséget is.

Az összes acél-alkatrészt mi tervezzük és gyártjuk saját üzemünkben, amely a piac legintelligensebb és leggyorsabb acélfeldolgozó berendezéseivel van felszerelve, nem beszélve szakembereinkről és a szakma vén rókáiról. Családi vállalkozásunk immár 15 fős csapatában vannak mérnökök, kezelők és specialisták, akik máris újabb termékeken dolgoznak – ezek mind úgy fognak fúrni, vágni, lazítani és zúzni, mint semmi más!

Tuskómaró 600 típus

Kompakt kotrógépekhez 6 – 14 t.

Az idei év újdonsága, hogy a Dipperfox bemutatta a Dipperfox 600 Stump-Crusher-t 200 bar-nál nagyobb üzemi nyomású rakodógépekhez, és kinyitotta a tartozékokat, amelyeket csúszókormányú, kotrógépeken (6-14 t) és kotró-kotrógépeken (~ 10 t) használnak. a tökéletes eszköz a városok karbantartásához és tájképi személyzetéhez, önkormányzatok arboristáihoz és kertészekhez. A Dipperfox a többi fatuskó-eltávolítási technikával és tartozékkal szemben nyújtotta előnyöket az biztosítja, hogy a forgó mechanizmus drasztikusan csökkenti a zajt, növeli a repedő törmelékkel szembeni biztonságot és a működés általános hatékonyságát. Végül is a Dipperfox a leggyorsabb módja annak, hogy az útjába álló fatönköket ledarálja.

Dipperfox Stump Crusher Stump Crusher 850 Pro

A Dipperfox tuskómaró professzionális eszköz kotrógépekhez. A gémkarhoz rögzítve ez a szépség minden nehéz gép -használót boldoggá tesz. Díjnyertes kialakítása hatékonyabbá és sokkal gyorsabbá teszi a munkát. Így időt és pénzt takaríthat meg.

A tuskómaró át fúrja a tuskókat és azok gyökereit, és minden maradékot mélyen a talajba nyom. Ezért nincs szükség a fakitermelés további tisztítására-a munka befejezése után a telephelyek teljes mértékben hozzáférhetők a karbantartó járművek számára, és jó körülményeket biztosítanak az újonnan ültetett fák számára. Nem kell gyűjteni, szállítani és hasznosítani a maradványokat – még több időt és erőforrást takaríthat meg.

Ez a foxy tuskómaró olyan gyorsan működik, hogy megpördül a fejed.

 • Egy perc alatt 2-3 csonkot távolítanak el.
 • Testre szabható minden kotrógéphez.
 • Alkalmas erdei és városi kihívásokra.
 • Szabadalmaztatott tervezési megoldás.

DÍJ NYERTES TERVEZÉS

A Dipperfox célja, hogy élen járjon a fejlesztésben innovatív, könnyen használható és hatékony nehéz gép -eszközök és tartozékok.

PATENTÁLT TECHNOLÓGIA

A mérnökök jelentős mennyiségű kutatást és fejlesztést költöttek erre a leghatékonyabb Dipperfox tuskómarógép elérése és legmegbízhatóbb eszköz a piacon.

MÉRNÖKÖK, TERVEZETÉK, FEJLESZTETTÉK

Észtországban készült Dipperfox tuskómarógép, úgy fejlesztettek ki kotrógépkezelők által, hogy pontosan célozzon és elérje a legkíválóbb eredményt. A termelésben vannak acélfeldolgozók, akik több mint 20 éves tapasztalatuk van. Tuskómarógép 5 évig ment keresztül komoly tesztelés és készen áll a globális bevezetésre piacokon.

MINŐSÉGI JÓVÁHAGYÁSI JELEK

A Dipperfox termelés minőségbiztosítással rendelkezik tanúsítványok acélfeldolgozásra, környezetre és

minőségi eljárások a Bureau Veritas 9001, 14001 által, AQUAP 2110: 2016 NATO és HARDOX kopó alkatrészek.

 • Súly: 530 kg
  Minimális teljesítmény: 74 kW (100 LE)
  Nyomás: 180-320 bar
  Olajáram: 110-220 L/perc
  Kiszorítási követelmény: 12-30.

180 marás 1 óra alatt, DIPPERFOX tuskómarógép a CRASHER a leggyorsabb a piacon
Felhasználási területe: Városi területek, erdők, utak-vasutak mellett, stb.

Dinamikus hajtómű

A Dipperfox a legmodernebb dinamikát fejlesztette ki sebességváltásban. A házon belüli tervezés biztosítja a használatot. A Dipperfox testre szabta a hidraulikus motorokat és anyagokat a legjobb tartósság elérése érdekében.

CSERÉLHETŐ KÉSEK ÉS KÖZPONTI FÚRÓ

A késeket úgy tervezték, hogy csavarozzák és rendkívül tartós, védekezésben használt anyagból ipar. A központi fúró menetét úgy tervezték, hogy találkozzon a fúrás és a vágás tökéletes kombinációja.

A Dipperfox tuskómaró adapter csatlakozik bármilyen kotrógéphez. Csavarral szállíthatjuk kész adaptert.

KARBANTARTÁS!

Különféle olajszállítók jóváhagyták hosszú működési garancia.

Olajcsere 350 óránként szükséges. A gyártáshoz szükséges energiát napelemekből származó áramot használ fel.

Egy prototípus, amely még mindig működik

Az a munkám, hogy esőelvezető árkokat építsek újjá az erdőben. A tuskók gyökérlazító horoggal vagy markolókanállal történő eltávolítása mindig ugyanazokhoz a problémákhoz vezetett – az előrehaladás viszonylag lassú volt és végül is mindig helyszűke alakult ki az eltávolított tuskókból és gyökerekből képződött nagy halmok miatt.

Miután hozzájutottam a tuskómaró első működő prototípusaihoz, egészen másképp tudtam hozzáállni a munkámhoz – a gép másodpercek alatt szétmarja a tuskókat és besajtolja azokat a talajba, ahol azok aztán természetes módon lebomlanak.

Most négyszer gyorsabban tudom elvégezni ugyanazt a munkát és az ügyfeleim is sokkal tisztább végeredményt kapnak. Miután a fennmaradó halmok nem zárják el az utat, az árkokat sokkal könnyebb gyalog, vagy könnyű karbantartó gépekkel megközelíteni. Ez a befektetés nyilvánvalóan megtérült, mert a prototípus továbbra is hibátlanul működik.

Készüljön a legrosszabbra, számítson a legjobbra

A régiónkban mi vagyunk a legnagyobb nehéz gépgyártó, és úgy gondoltuk, hogy már minden láttunk és mindennel találkoztunk. Ezért azután először szkeptikusak voltunk, amikor láttuk ezt az újonnan fel talált eszközt piacra lépni. Még soha senki nem próbált ilyent.

A Dipperfox azonban már az első munkanapján minden lehetséges várakozást túlhaladott és hitetetlen eredmények produkált! A gyorsaság mellett a továbbiakban már nem kellett foglalkozni a tuskók elszállításával és ártalmatlanításával – ez jelentős idő-, berendezés- és munkaóra-megtakarítást jelentett.

A hír gyorsan terjedt és mi kölcsönző szolgáltatást indítottunk a tuskómaróra. Szerkezetileg a Dipperfox nagyon egyszerű és semmilyen műszaki problémák nem jelentkeztek – csak arra van szükség, hogy a késeket időnként kicseréljék. A tuskók komoly problémát jelenthetnek, ezek az idők azonban elmúltak.

Az új gyorsaság-rekorder

A Dipperfox tuskózúzóval történő munkavégzés jóval gyorsabb és sokkal üzemanyag-takarékosabb, mint az általam eddig alkalmazott hagyományos – főleg markolókanalas és gyökérlazítós – módszerek.

A legfontosabb pedig a hatékonyság – ahelyett, hogy 2-3 percet töltenénk el lazítással, szállítással, felhalmozással vagy eltemetéssel minden egyes tuskó esetében, a Dipperfox-szal mindössze 20 másodpercre van szükség ahhoz, hogy a tuskót a talajba sajtoljuk, utána pedig már menetünk is tovább a következő tuskóhoz. Ennyire egyszerű

Ez egy egyedi eszköz, amely egyaránt használható fakitermelés utáni talajtisztításhoz, építési vagy mezőgazdasági területek előkészítéséhez, árokásáshoz vagy nagy pontosságot igénylő olyan városi tájrendezési munkákhoz, ahol nem lehet hibázni.