Keresés
Close this search box.

Turbinás szerves-trágyaszórók F.V.S. TOP, F.V.N.

AGROFER FVS TOP TURBINÁS SZERVESTRÁGYA SZÓRÓ

  • min. sortáv 210-300 cm.
  • raktér 3-4 m3.
  • telj. hossz 460-600 cm.
  • szél. 145-185 cm.
  • mag. 140-150 cm.
  • üres tömeg 1380-1950 kg.

A trágyaszórót Agrofer kiváló minőségű technológiai megoldásokkal tervezték és építették, hogy szilárdságot és tartósságot biztosítsanak a vörösfenyő deszkákkal készült oldalaknak és fedélzetnek köszönhetően, amelyek megkülönböztetik az Agrofer trágyaszórókat a többi modelltől

Ezt a modellt a szőlő vagy gyümölcsös sorok lokalizált oldalirányú szétterítésére tervezték. Könnyű felépítéssel rendelkezik, amely ideális a sorok mindenféle típusának ki- és bejutásához.

A fő szerkezet vágott csőprofilokból áll, míg a tartály és az élek „kezelt” vörösfenyő deszkákból állnak, amelyek hosszabb ideig tartanak és ellenállnak a trágya savainak maró hatásának.

Az FVS modell fő jellemzői a többszörös forgó berendezés, amelyet két hajtókupak jellemez a nagy kerék belsejében, amelyet kardántengely teljesítményű „PTO” működtet. A hajtókupakok szablyapengékkel vannak felszerelve, amelyek biztosítják a trágya gondos elaprítását az elosztás során, ezáltal pontos és egyenletes eloszlást biztosítva a sorban termesztett ültetvényekben, amelyeket kezelni kell.

A szórási távolságot két állítható burkolattal lehet szabályozni, amelyek a trágyakimeneten vannak, és a szóróhüvely belsejében elhelyezett szóróhengerrel. A kötőlánc-adagoló hidraulikus típusú. A gép fel van szerelve szélén lánccal takarmány, hogy egyenletes és tömörségének a termék elosztott. A trágyaszóró FVS komposzt és egyéb termékek szórására is ajánlott. Az Agrofer trágyaszórók megfelelnek az európai biztonsági előírásoknak, utasításokkal, jelöléssel és EK- megfelelőségi nyilatkozattal vannak ellátva.