Keresés
Close this search box.

TONKER 830 lánctalpas cölöpverő / Cölöpverő / Új / Fotovoltaikus / Farms

MGI Tonker 830 – Napelemes cölöpberendezés

Kiváló minőségű olasz mérnöki cölöpverő. Az MGI Tonker 830 UKCA– kompatibilis és tanúsítvánnyal rendelkezik az EU, az USA és a nemzetközi biztonsági és minőségi szabványok szerint készült.
MGI TONKER 830 – önjáró lánctalpas cölöpverő fotovoltaikus asztalszerkezetek alatti profilok meghajtására. Olasz gyártás: MGI MECCANICHE GENERALI IRPINE CARPENTERIE METALLICHE – TEA-TEK GROUP.

Az MGI TONKER 830 egy sokoldalú gép, amelyet a szakemberek nagyra értékelnek a világ minden tájáról. Átgondolt kialakítása lehetővé teszi cölöpök verését, fúrását és csavarcölöpök csavarozását – konfigurációtól függően. Alkalmas földrekultivációra is, pl. fotovoltaikus gazdaságok után, köszönhetően a 6000 kg nyíróerővel rendelkező cölöpök eltávolítására szolgáló pofákkal. Az árboc akár 6,1 m hosszú cölöpökre való kiterjesztésének lehetősége, a nagy gázolási mélység, a munkavilágítás, a kezelő lépcsőfoka, a cölöpök szállítására szolgáló villa csak néhány a munka hatékonyságát javító megoldások közül. A cölöpverő ezenkívül zárható szerszámos ládával, olaj- és üzemanyagtartályokon csúszásgátló burkolattal van felszerelve, és a festékbevonatok sérülésének különösen kitett helyeket ellenőrző lemez védi. Az ebbe az osztályba tartozó többi géptől eltérően a kalapács emelésére kettős láncot használnak, amely emellett gravitációs feszítővel is fel van szerelve, hogy megvédje a dugattyúrúd felületét a sérülésektől. A kezelő kényelméről az is gondoskodott, hogy a kezelői állomáson egy 12 V-os szivargyújtó aljzatot helyeztek el egy dobozban, amely ideális a személyes tárgyak tárolására, és az elektromos szerelés biztosítékait tartalmazza.
Kelet-Európa piacainak forgalmazójaként garanciális és garancián túli szervizt, valamint alkatrészt vállalunk. Lehetőség van a gépek konfigurálására az ügyfél kérésére. Szállítási idő 24-25 hét. Részletek később a közleményben.

A Tonker 830 gyártása standard modellben történik, de a vevői igények szerint egyedi megoldások is szállíthatók különböző magasságú oszlopokkal (a kalapácskalapács alátámasztására), 4500 és 5500 mm között.

Továbbá a gépgyártó által a vevő külön kérésére szállítható bilincslehúzónak köszönhetően az oszlopok ütés után és további eszközök igénybevétele nélkül is kihúzhatók a talajból. A Pile Driver Tonker 830 egy többcélú gép, amelyet kifejezetten fémoszlopok és acél keresztmetszetű profilok különböző talajtípusokba történő bevésésére terveztek és gyártottak.

A Tonker 830 főként fotovoltaikus napelemes erőművek építésére szolgál, és számos funkciójának köszönhetően, amellyel fel van szerelve, különféle konfigurációkban használható, mint például csavarozás, döngölés, csigás fúrás laza konzisztenciájú padlókhoz és forgófúrás. nagy sűrűségű padlók.

A gép lánctalpas kerettel és fejlett döngölőrendszerekkel (hidraulikus ütőkalapács) és fúrással (forgófej) van felszerelve, ami különösen alkalmassá teszi mind instabil és/vagy egyenetlen terepen való mozgáshoz, mind különféle talajtípusokon történő megmunkáláshoz.

Az összes A Tonker 830 alkatrészei erős acélvázba vannak összeszerelve, amely garantálja az elosztási egyensúlyt. iontömeg és a működési fázisban. Általánosságban elmondható, hogy a gép teljes kialakítását úgy alakították ki, hogy elősegítsék a stabilitást mind a mozgás, mind az ütési és/vagy fúrási műveletek során.

RENDELTETÉSSZERŰ HASZNÁLAT

A gépet utak vagy utcák fémoszlopainak (védőkorlátoknak), valamint fotovoltaikus panelek fémoszlopainak beillesztésére vagy meghajtására tervezték és építették.

Bármilyen ettől eltérő felhasználás érvényteleníti a garanciát.

NEM JÓVÁHAGYOTT HASZNÁLAT

  • A gépet változtatás nélkül kell használni.
  • Ne használja a gépet a gyártó által nem jóváhagyott berendezéssel.
  • Ne használja a gépet úgy, hogy az oszlop ferde oszlopok behelyezésére vagy eltávolítására.
  • A közutcákon való mozgás tilos, mivel a gép nem engedélyezett az utcákon való közlekedésre.
  • A nyilvános utcákon végzett munka során ügyeljen a megfelelő jelzések használatára a munkaterület körül.

HÁROM STX OPCIÓ VÁLASZTHATÓ:

█ STX – PREMIUM rendszer – Teljesen autonóm opció: Ön hajtja a cölöpverő gépet egy cölöppontra. Automatikusan pontosan meghatározza a cölöphelyet. Automatikusan telepíti a cölöpöket a kívánt magasságba Minimális emberi beavatkozást igényel. Csak egy személy szükséges a kezeléshez.

█ STX – PRO rendszer – Félautonóm opció: Navigációs rendszer, amely elvezeti a kezelőt egy cölöpponthoz. Automatikusan pontosan meghatározza a cölöp helyét Automatikusan telepíti a cölöpöket a kívánt magasságra.

█ STX – ALAP rendszer – Kézi Irányítási lehetőség: Navigációs rendszer, amely elvezeti a kezelőt a cölöp helyére Navigációs rendszer, amely elvezeti a kezelőt a cölöp célpontjának meghatározásához Kézi magasságmérő a cölöp magasságának figyeléséhez.