Keresés
Close this search box.

TÖBBFUNKCIÓS ZÚZÓ TRAKTOROKHOZ MTH – MTH/HP 300-tól 500 LE-ig.

Hogyan válasszuk ki az Ön számára legmegfelelőbb többfunkciós kormányművet.

Van Egy 80-240 LE-s traktorja, és 28 cm mélységig sziklalapokat vagy aszfaltot kell vágnia, sziklákat törnie és stabilizálni kell a talajt? A FAE a kompakt méretekkel és kis tömeggel rendelkező RSL sorozatot, valamint a változó geometriájú kamrával rendelkező MTL sorozatot ajánlja, amely modelljei akár 2,2 méteres munkaszélességet is kínálnak. 240 és 500 LE közötti traktorokra szerelhető, csúcsteljesítményű többfunkciós zúzógépre van szüksége? A FAE megfelel az Ön igényeinek az MTM, MTM/HP és MTH, MTH/HP sorozatokkal, amelyek képesek hatékonyan törni a köveket és a sziklákat,
Aszfalt vagy kőzetlemezek marása és a talaj stabilizálása 40 vagy 50 cm mélységig.
Vízbefecskendező rendszerre van szüksége? A FAE csúcsmodellje az FCS rendszer. FCS-vel (Full Control System) lehetővé teszi a keverőkamrába betáplálandó, vagy folyadék pontos mennyiségének beállítás automatikus fenntartás a szükséges nedvességtartalom mindenkori biztosítása és a kívánt paraméterek közvetlenül a traktorfülkéből állíthatók be egy erre a cella kialakított 7 hüvelykes kijelzőn, majd a gép üzemállapotával kapcsolatos hasznos információk jeleníthetők meg. Az elvégzett tevékenységekről beszámolók is generálhatók a kijelzőről.
Minden FAE többfunkciós marógép (az RSL kivételével) változó geometriájú keverő- és zúzókamrás technológiával van felszerelve, a FAE technológiai megoldása, amely egyedülálló az iparágban. Ennek a technológiának két fő előnye van. Először is, a rotor nagy pontossággal hatol be a talajba, egyszerűen azért, mert egy mozgatható keretet használ, amely hidraulikusan állítható a traktor fülkéjéből. Másodszor, a keverőkamra térfogata változó. Ez jelenti, hogy minél nagyobb a munka, annál nagyobb a kamra térfogata és azt jelenti, hogy a keverendő anyag befogadóképessége.
Mennyibe kerül egy FAE többfunkciós marógép?

Mivel az ár jóval olcsóbb, mint a megfelelő egyedi készülékeknél, sok esetben a funkciós marógép megfelelő választás. Kérjen becslést.

FAE többfunkciós marógépek alkalmazási területei:

A FAE többfunkciós marógépek rendkívül hatékony és sokoldalú járművé teszik traktorát utak, autópályák, vasútvonalak, parkolók, sportpályák, kereskedelmi területek, ipari üzemek és egyéb architekturális projektek építésere.

Tekintse meg a videót a FAE többfunkciós marógépekről munka közben.

TÖBBFUNKCIÓS ZÚZÓ TRAKTOROKHOZ MTH – MTH/HP 300-tól 500 LE-ig.

MTH – MTH HP FAE többfunkciós zúzógép 300-500 LE-s traktorokhoz.

A FAE multifunkciós gépek csúcsmodelljével sziklalapok marása, kövek törése, aszfalt marása és talajstabilizálása lehetséges – maximum 50 cm munkamélységgel.
A fogaskerékhajtás mindig optimális nyomaték- és teljesítményszinten teszi lehetővé a működést.
A változtatható geometriájú aprítókamra optimális aprítási eredményt biztosít, mivel a kamra térfogata a munkamélységtől függően növekszik, csökkentve az üzemanyag-fogyasztást és növelve a munkát.
A kopásálló Hardox®-ból készült ellenkések és a rotortérajtón lévő rács biztosítja a megmunkált anyag kívánt szemcseméretét.

FŐBB JELLEMZŐI:

VÁLTOZÓ GEOMETRIÁJÚ KAMRA:

A TELJESÍTMÉNYEK MIND TARTÓSSÁG, MIND TELJESÍTMÉNY TEKKINTETÉBEN KIVÁLÓAK.

NAGY BELÉPÉSI PORT:

NAGY TELJESÍTMÉNY MEG MÉLYSÉGI MUNKAVÉGZÉS ESETÉN IS.

FELSZERELÉS IGÉNY SZERINT:

A változtatható geometriájú kamra a FAE által kifejlesztett technika, amely egyedülálló az iparágban. Ennek a technológiának két fő előnye van. Először is, a rotor nagy pontossággal hatol be a talajba, pusztán azért, mert egy mozgatható keretet használ, amely hidraulikusan állítható a traktor fülkéjéből. Másodszor, a keverőkamra térfogata változó. Ez jelenti, hogy minél nagyobb a munka, annál nagyobb a kamra térfogata és azt jelenti, hogy a keverendő anyag befogadóképessége. Egy hagyományos géphez használható, amely tartókeretével behatol a talajba, a FAE csökkenti a vonóerőt a változtatható geometriájú kamrán keresztül. Ez csökkenti az üzemanyag-fogyasztást, megnöveli a működési sebességet és a gép jobb stabilitását a talajon.