Keresés
Close this search box.

Többcélú zúzó, talajstabilizátor FAE RSL

ÉPÍTÉS: KŐ DARÁLÓK ÉS TALAJSTABILIZÁTOROK A KÖZÚTI TECHNOLÓGIAI FEJLŐDÉSHEZ

Talajstabilizátorok, kő darálógépek és még többfunkciós fejek többféle alkalmazásra (talajmegmunkálás, zúzás és stabilizálás): Az építőipari sorozat olyan gépek sorozatát kínálja, amelyek nagy teljesítményt és megbízhatóságot biztosítanak még a legbonyolultabb építési munkáknál és az útkarbantartásnál is. Ezek félreérthetetlenek és egyedi gépek, teljesítményük, ellenállásuk és tartósságuk miatt. A szélsőséges körülmények közötti használatra tervezett és épített építőfejeket rendkívüli szilárdság és hatékonyság jellemzi idővel, megkülönbözteti őket az a képességük is, hogy megkönnyítse és felgyorsítsa az építési műveleteket, valamint az utak, autópályák és egyéb infrastrukturális munkák fejlesztését. A FAE minőség garantált.

TRAKTORRAL VONTATOTT FEJEK, MINT A TALAJSTABILIZÁTOR: KOMPAKT ÉS NAGY TELJESÍTMÉNYŰ

Ezek a talajjavító és többfunkciós kő aprítófejek gyorsan és egyszerűen a traktoron rögzíthetők, a mozgáshoz a mechanikus kardántengelyt használják. A FAE minőségi előírásainak megfelelő, kompakt és robusztus, a vontatott fejek tökéletesen képesek elvégezni munkájukat, akár stabilizáló, akár összetöri a köveket, még nehéz körülmények között is. Az időmegtakarítás érdekében, ha különböző folyamatokat hajt végre egy lépésben (köveket, kőzetet vagy aszfaltot összetör, vagy stabilizálhat), a legjobb választás a FAE multifunkciós fejek: Rugalmas, sokoldalú és hatékony számos fronton.

FAE RSL Kő aprító – Kő daráló – Talaj stabilizátor és aszfalt aprító, maximális munkamélysége 27 cm, 80 és 190 LE közötti traktorokhoz.

Többcélú gép, széles körű alkalmazásokhoz tervezve és gyártva. A modell aprítja a kőlapokat, aprítja a köveket, aprítja az aszfaltot és stabilizálja a talajt. Kompakt mérete és minimális munkaszélessége 100 cm ideálissá teszi a korlátozott megközelíthetőségű és korlátozott fordulási helyű munkákhoz. Az oldalsó sebességváltó lehetővé teszi a forgórész állandó és következetes működését, nagy fogainak száma kiváló eredményt biztosít a kő aprításában és a lemez darabolásában. Ez az ideális megoldás az aszfalt javításának aprítására az út rendszeres karbantartásához. A hidraulikusan állítható csúszótalpak szabályozzák a munkamélységet az egyenletes és pontos aszfalt daraboláshoz. A zúzókamrát teljesen HARDOX® acél védi, teljes és könnyen cserélhető a forgórész eltávolítása nélkül a legkeményebb alkalmazásokhoz. Az opcionális, a fülkéből elektromosan állítható vízrendszert úgy tervezték, hogy a mész és a talaj optimálisan keveredjen. Kétféle forgórész és fogak állnak rendelkezésre az alkalmazástól függően. A legújabb FAE technológia lehetővé teszi ugyanazon aszfalt aprító fogak felszerelését mindkét forgórészre.

A standard felszerelés a következőket tartalmazza:

 • Kardántengely hajtó tengelykapcsolóval
 • hidraulikusan állítható csúszótalpak
 • HARDOX® ellenkések
 • belső csavarozott HARDOX® lemezek a teljes kopásgátlás érdekében
 • csavarozott rács a hátsó burkolaton
 • kovácsolt szerszámtartók hőkezelt acélból, túl méretes rotorcsapágyak
 • A „kettős acél ketrecrendszer” gépház (WELDOX® acél) hatékony védelmet nyújt a por ellen
 • szerkezeti acél kívül és kopásálló acél belül
 • hátsó hidraulikus védelem / adagolóház a kimeneti anyag jobb szabályozása érdekében
 • csavart kovácsolt rotortengelyek
 • kapható egyoldalas sebességváltó-váltóval (540 f/min.) vagy kétoldalas sebességváltó-váltóval (és 1000 f/min. kardántengely)

Igény szerint kapható:

 • hidraulikus felső függesztőkar,
 • WATER SPRAY SYSTEM. A forgórész felszerelése „G / 3” típusú fogazattal.

A FAE berendezések megbízhatóak és könnyen használhatóak: Kiváló minőségű anyagok és első osztályú alkatrészek.
Szerviz és alkatrész: Az értékesítés utáni szolgáltatás minősége nagyban hozzájárul a FAE sikeréhez.
Garancia: 2009-től a FAE minden gépére 2 éves garanciát ad, ezzel a két éves garanciával FAE kielégíti az ügyfeleinek elvárásait.