Keresés
Close this search box.

Többcélú zúzó, talajstabilizátor FAE MTM – MTM HP

ÉPÍTÉS: KŐ DARÁLÓK ÉS TALAJSTABILIZÁTOROK A KÖZÚTI TECHNOLÓGIAI FEJLŐDÉSHEZ

Talajstabilizátorok, kő darálógépek és még többfunkciós fejek többféle alkalmazásra (talajmegmunkálás, zúzás és stabilizálás): Az építőipari sorozat olyan gépek sorozatát kínálja, amelyek nagy teljesítményt és megbízhatóságot biztosítanak még a legbonyolultabb építési munkáknál és az útkarbantartásnál is. Ezek félreérthetetlenek és egyedi gépek, teljesítményük, ellenállásuk és tartósságuk miatt. A szélsőséges körülmények közötti használatra tervezett és épített építőfejeket rendkívüli szilárdság és hatékonyság jellemzi idővel, megkülönbözteti őket az a képességük is, hogy megkönnyítse és felgyorsítsa az építési műveleteket, valamint az utak, autópályák és egyéb infrastrukturális munkák fejlesztését. A FAE minőség garantált.

FAE MTM – MTM HP, TRAKTORRAL VONTATOTT FEJEK, MINT TALAJSTABILIZÁTOR: KOMPAKT ÉS NAGY TELJESÍTMÉNYŰ

Ezek a talajjavító és többfunkciós kő aprítófejek gyorsan és egyszerűen a traktoron rögzíthetők, a mozgáshoz a mechanikus kardántengelyt használják. A FAE minőségi előírásainak megfelelő, kompakt és robusztus a vontatott fejek tökéletesen képesek elvégezni munkájukat, akár stabilizáló, akár összetöri a köveket, még nehéz körülmények között is. Az időmegtakarítás érdekében, ha különböző folyamatokat hajt végre egy lépésben (köveket, kőzetet vagy aszfaltot összetör, vagy stabilizálhat), a legjobb választás a FAE multifunkciós fejek: Rugalmas, sokoldalú és hatékony számos fronton.

Talajstabilizátor-Kő aprító-Kő daráló-Aszfalt aprító, maximális munkamélysége 40 cm / 16 ”, változó elmozdulású kamrával, 240-360 LE traktorokhoz.

Nagy teljesítményű traktorokhoz tervezett többcélú gép. A legfrissebb FAE technológiákkal felszerelve ez a gép 40 cm munkamélységig stabilizálhatja, apríthatja a kőzetet, darálhatja az aszfaltot és a marólapot. Kompakt méretének és kiváló manőverezőképességének köszönhetően kisebb területeken is képes működni, amelyekhez az „önjáró gépek” nem férnek hozzá. Ez gyorsan és egyszerűen áthelyezhető egyik munkahelyről a másikra. A legújabb FAE változó geometriai rendszerű őrlőkamra innovatív kivitel, amely garantálja a kiemelkedő aprítási és aprítási eredményeket. A forgórészt hidraulikusan felfelé vagy lefelé állítják be, hogy beállítsák az őrlő / keverőkamra térfogatát a munkamélységhez viszonyítva. A traktor vontatási teljesítményét és teljesítményét csökkenti az a tény, hogy a forgórész behatol a talajba, miközben a gép teste a felszínen marad. Ez csökkentett üzemanyag-fogyasztást és megnövekedett üzemi sebességet jelent, ezáltal alacsonyabb üzemeltetési költségeket. A zúzókamrát HARDOX® panelek védik, teljesen és könnyen cserélhetők a forgórész eltávolítása nélkül. A kettős sebességváltó lehetővé teszi a forgórész állandó, konzisztens és egyenletes működését optimális üzemi sebességen. A belső HARDOX® számláló kés és a hátsó grillrendszer biztosítja az ideális méretű végterméket.
A traktor fülkéjéből vezérelhető opcionális vízpermet-rendszer optimalizálja a talaj keveredését a kötőanyagokkal a stabilizálás során. Ezenkívül segíti a forgórész hőmérsékletének lecsökkentését az aszfaltcsiszolás során.
Annak érdekében, hogy teljes megoldást biztosítson bármilyen alkalmazáshoz, kétféle forgórész és többfogú opció áll rendelkezésre. A legújabb FAE technológia lehetővé teszi ugyanazon aszfalt aprító fogak felszerelését mindkét forgórészre.

A standard felszerelés a következőket tartalmazza:

 • Kardántengely hajtó tengelykapcsolóval (240 és 300 LE közötti traktorokhoz)
 • kettős váltómű öntött sebességváltókkal
 • hőkezelt acélból készült kovácsolt szerszámtartók
 • Kettős acél ketrecrendszer” gépház (WELDOX®)
 • állítható HARDOX® ellenkések
 • állítható rács
 • változó elmozdulású kamra
 • hátsó hidraulikus védelem / földgyalu
 • hidraulikus első burkolat
 • belső védelem HARDOX® acélból
 • csavart kovácsolt rotortengelyek.

Igény szerint kapható:

 • hidraulikus felső függesztőkar,
 • vízpermetező rendszer,
 • megerősített váltómű több mint 300 LE-ős traktorra.
  Lehetőség van a forgórész felszerelésére „G / 3” típusú fogazattal.

A FAE berendezések megbízhatóak és könnyen használhatóak: Kiváló minőségű anyagok és első osztályú alkatrészek.
Szerviz és alkatrész: Az értékesítés utáni szolgáltatás minősége nagyban hozzájárul a FAE sikeréhez.
Garancia: 2009-től a FAE minden gépére 2 éves garanciát ad, ezzel a két éves garanciával FAE kielégíti az ügyfeleinek elvárásait.