Keresés
Close this search box.

Többcélú zúzó, talajstabilizátor FAE MTH – MTH HP

ÉPÍTÉS: KŐ DARÁLÓK ÉS TALAJSTABILIZÁTOROK A KÖZÚTI TECHNOLÓGIAI FEJLŐDÉSHEZ

Talajstabilizátorok, kő darálógépek és még többfunkciós fejek többféle alkalmazásra (talajmegmunkálás, zúzás és stabilizálás): Az építőipari sorozat olyan gépek sorozatát kínálja, amelyek nagy teljesítményt és megbízhatóságot biztosítanak még a legbonyolultabb építési munkáknál és az útkarbantartásnál is. Ezek félreérthetetlenek és egyedi gépek, teljesítményük, ellenállásuk és tartósságuk miatt. A szélsőséges körülmények közötti használatra tervezett és épített építőfejeket rendkívüli szilárdság és hatékonyság jellemzi idővel, megkülönbözteti őket az a képességük is, hogy megkönnyítse és felgyorsítsa az építési műveleteket, valamint az utak, autópályák és egyéb infrastrukturális munkák fejlesztését. A FAE minőség garantált.

FAE MTM – MTM HP, TRAKTORRAL VONTATOTT FEJEK, MINT TALAJSTABILIZÁTOR: KOMPAKT ÉS NAGY TELJESÍTMÉNYŰ

Ezek a talajjavító és többfunkciós kő aprítófejek gyorsan és egyszerűen a traktoron rögzíthetők, a mozgáshoz a mechanikus kardántengelyt használják. A FAE minőségi előírásainak megfelelő, kompakt és robusztus a vontatott fejek tökéletesen képesek elvégezni munkájukat, akár stabilizáló, kövek törésében, még nehéz körülmények között is. Az időmegtakarítás érdekében, ha különböző folyamatokat hajt végre egy lépésben (köveket, kőzetet vagy aszfaltot összetör, vagy stabilizálhat), a legjobb választás a FAE multifunkciós fejek: Rugalmas, sokoldalú és hatékony számos fronton.

FAE MTH – MTH HP Talajstabilizátor – Kődaráló – Aszfalt aprító, legfeljebb 50 cm munkamélységgel, változó elmozdulású kamrával, 300-500 LE traktorok között.

A többcélú útépítés tartozékai zászlóshajója tízéves lett, és a különleges alkalomra a FAE bemutatja a HP (nagy teljesítményű) verziót, amelyet 500 LE-ig traktorok számára terveztek és építettek.
Ez a gép képes sziklák aprítására, aszfalt őrlésére, a talaj stabilizálására és a daráló megmunkálására – legfeljebb 50 cm munkamélységgel. Az egység tervezésekor különös figyelmet fordítottak a változó elmozdulású zúzókamra fejlesztésére. Két speciális dugattyúhenger teszi lehetővé a forgórész tökéletes szinkronizálását, amikor a talajba behatol. A zúzókamra becsavarható védelme és az állítható számlapát garantálja a legnagyobb teljesítményt a zúzási folyamatban.

Normál felszerelés:

 • Hidraulikus hátsó burkolat
  Cserélhető belső kopásgátló lemezek Hardox®-ból
  Zárt géptest
  Változó elmozdító kamra
  Csavarozott rács a hátsó burkolaton
  Külső oldalvédelem
  Csavarozott a védőláncok
  Váltó oldalsó sebességváltóval
  Oldalsó sebességváltó olajhűtő rendszerrel (MTH / HP)
  sebességváltó szabad kerékkel
  sebességváltó olajhűtő rendszerrel (MTH / HP)
  kardántengely
  tengelykapcsoló oldalán kardántengely tengelykapcsoló tengelycsonk tengelycsonkján
  csavarozott rotortengelyek (kovácsolt acélban)
  hidraulikus felső függesztőkar
 • laposan préselt hegesztett acél ellenkések
  Állítható Hardox® ellenkések
  Állítható csúszótalpak
  Lehúzókések rugós rendszerrel.

Opcionális:

 • Hidraulikus első burkolat,
 • meghosszabbított 3 pontos rudazat,
 • központosított zsírzó agy,
 • többfogú opciók,
 • WSS High Flow vízpermetező rendszer,
 • FCS Teljes vezérlőrendszer,
 • FCS kijelző.

A FAE berendezések megbízhatóak és könnyen használhatóak: Kiváló minőségű anyagok és első osztályú alkatrészek.
Szerviz és alkatrész: Az értékesítés utáni szolgáltatás minősége nagyban hozzájárul a FAE sikeréhez.
Garancia: 2009-től a FAE minden gépére 2 éves garanciát ad, ezzel a két éves garanciával FAE kielégíti az ügyfeleinek elvárásait.