Keresés
Close this search box.

Többcélú zúzó, talajstabilizátor FAE MLT

ÉPÍTÉS: KŐ DARÁLÓK ÉS TALAJSTABILIZÁTOROK A KÖZÚTI TECHNOLÓGIAI FEJLŐDÉSHEZ

Talajstabilizátorok, kő darálógépek és még többfunkciós fejek többféle alkalmazásra (talajmegmunkálás, zúzás és stabilizálás): Az építőipari sorozat olyan gépek sorozatát kínálja, amelyek nagy teljesítményt és megbízhatóságot biztosítanak még a legbonyolultabb építési munkáknál és az útkarbantartásnál is. Ezek félreérthetetlenek és egyedi gépek, teljesítményük, ellenállásuk és tartósságuk miatt. A szélsőséges körülmények közötti használatra tervezett és épített építőfejeket rendkívüli szilárdság és hatékonyság jellemzi idővel, megkülönbözteti őket az a képességük is, hogy megkönnyítse és felgyorsítsa az építési műveleteket, valamint az utak, autópályák és egyéb infrastrukturális munkák fejlesztését. A FAE minőség garantált.

TRAKTORRAL VONTATOTT FEJEK, MINT A TALAJSTABILIZÁTOR: KOMPAKT ÉS NAGY TELJESÍTMÉNYŰ

Ezek a talajjavító és többfunkciós kő aprítófejek gyorsan és egyszerűen a traktoron rögzíthetők, a mozgáshoz a mechanikus kardántengelyt használják. A FAE minőségi előírásainak megfelelő, kompakt és robusztus, a vontatott fejek tökéletesen képesek elvégezni munkájukat, akár stabilizáló, akár összetöri a köveket, még nehéz körülmények között is. Az időmegtakarítás érdekében, ha különböző folyamatokat hajt végre egy lépésben (köveket, kőzetet vagy aszfaltot összetör, vagy stabilizálhat), a legjobb választás a FAE multifunkciós fejek: Rugalmas, sokoldalú és hatékony számos fronton.

Talajstabilizáló-Kő daráló-Aszfalt aprító, FAE MLT max. munkamélysége 28 cm, változó térfogatú kamrával 140 és 240 LE közötti traktorokhoz.

Az MTL-t olyan vásárlók számára fejlesztették ki, akik 140–240 LE traktorokkal rendelkeznek. A talaj stabilizálásához a kőlap őrléséhez, a kő aprításához és az aszfalt aprításához legfeljebb 280 mm mélységű megoldásokra van szüksége. A belső keretvédőket csavarokkal rögzítjük mind középen, mind oldalán, hogy a gépünk robusztus és megbízható legyen. Változó geometriai rendszerünk, a hátsó ajtón állítható rács és az állítható Hardox® ellenkések teszik az őrlőkamránkat dinamikussá, az alkalmazkodásban az Ön egyedi igényeihez. A mélységmérőt úgy alakították át, hogy elősegítse a kezelő számára a mélység hatékony ellenőrzését, az állítható magasságú sebességváltóval együtt, a traktor méretétől és a működési szögétől függetlenül.

A standard felszerelés a következőket tartalmazza:

 • Súrlódó tengelykapcsoló az oldalsó kardántengelyen
  kardántengely bütykös tengelykapcsolóval
  sebességváltó szabadonfutóval
  sebességváltó oldalsó sebességváltóval
  hidraulikus hátsó burkolat
 • állítható Hardox® ellenkések
  cserélhető belső kopásgátló lemezek a Hardox®
  por védett gépház
  változótérfogatú kamra
  csavarozva rács a hátsó burkolaton
  Külső oldalvédelem
  Védőláncok

Igény szerint kapható:

 • hidraulikus felső függesztőkar,
 • vízpermetező rendszer,
 • többféle fogazású lehetőség,
 • csavarozható láncok védőlapjai

A FAE berendezések megbízhatóak és könnyen használhatóak: Kiváló minőségű anyagok és első osztályú alkatrészek.
Szerviz és alkatrész: Az értékesítés utáni szolgáltatás minősége nagyban hozzájárul a FAE sikeréhez.
Garancia: 2009-től a FAE minden gépére 2 éves garanciát ad, ezzel a két éves garanciával FAE kielégíti az ügyfeleinek elvárásait.