Keresés
Close this search box.

Talajstabilizátor FAE SSH

ÉPÍTÉS: KŐ DARÁLÓK ÉS TALAJSTABILIZÁTOROK A KÖZÚTI TECHNOLÓGIAI FEJLŐDÉSHEZ

Talajstabilizátorok, kő darálógépek és még többfunkciós fejek többféle alkalmazásra (talajmegmunkálás, zúzás és stabilizálás): Az építőipari sorozat olyan gépek sorozatát kínálja, amelyek nagy teljesítményt és megbízhatóságot biztosítanak még a legbonyolultabb építési munkáknál és az útkarbantartásnál is. Ezek félreérthetetlenek és egyedi gépek, teljesítményük, ellenállásuk és tartósságuk miatt. A szélsőséges körülmények közötti használatra tervezett és épített építőfejeket rendkívüli szilárdság és hatékonyság jellemzi idővel, megkülönbözteti őket az a képességük is, hogy megkönnyítse és felgyorsítsa az építési műveleteket, valamint az utak, autópályák és egyéb infrastrukturális munkák fejlesztését. A FAE minőség garantált.

TRAKTORRAL VONTATOTT FEJEK, MINT A TALAJSTABILIZÁTOR: KOMPAKT ÉS NAGY TELJESÍTMÉNYŰ

Ezek a talajjavító és többfunkciós kő aprítófejek gyorsan és egyszerűen a traktoron rögzíthetők, a mozgáshoz a mechanikus kardántengelyt használják. A FAE minőségi előírásainak megfelelő, kompakt és robusztus, a vontatott fejek tökéletesen képesek elvégezni munkájukat, akár stabilizáló, akár összetöri a köveket, még nehéz körülmények között is. Az időmegtakarítás érdekében, ha különböző folyamatokat hajt végre egy lépésben (köveket, kőzetet vagy aszfaltot összetör, vagy stabilizálhat), a legjobb választás a FAE multifunkciós fejek: Rugalmas, sokoldalú és hatékony számos fronton.

Talajstabilizátor, 160-400 LE-ös traktorhoz, munkamélység 40 cm-ig, FAE SSH

Talajstabilizáló, maximális munkamélysége 40 cm, 160 és 400 LE-ős traktorokhoz. Rendkívül sokoldalú, nagy hatékonyságú talajstabilizátor professzionális vállalkozók és nagyobb munkahelyek számára. Kompakt mérete és kis súlya ideálissá teszi a korlátozott hozzáférésű területeken. Egyszerűen kezelhető, garantálja a magas termelékenységet és az anyag egységes keverését talajban, ahol kőzet csekély vagy nincs, 40 cm mélységig dolgozik. Különösen alkalmas agyagos talajra, a szerszámok kiváló keverési hatásának köszönhetően.
A 2,5 m munkaszélesség lehetővé teszi a modell számára a nagyobb munkahelyek kezelését. A kettős váltómű lehetővé teszi a forgórész állandó sebességgel történő működését az alkatrészek kopásának csökkentése érdekében.

A standard felszerelés a következőket tartalmazza:

 • kétoldalas sebességváltó
 • Kardántengely hajtó tengelykapcsolóval
 • sebességváltó szabadonfutóval
 • hidraulikus hátsó burkolat, állítható számlapát
 • A kardántengely / hajtómű önszabályozó rendszere (csak SSH 200, 225 és 250 esetén)

Igény szerint kapható:

 • hidraulikus felső függesztőkar (csak az SSH 150 és 175 esetén),
 • hidraulikus tartóhenger a magasság beállításához,
 • állítható közúti csúszók,
 • állítható dozelőlap,
 • megerősített erőátvitel traktorhoz 360-400 LE-vel,
 • „W” típusú önbeállító eszköz között a sebességváltó és a kardántengely,
 • a forgórész felszerelése A / 3 / HD, F / 3 és F / 3 / R44 típusú fogakkal.
https://www.youtube.com/watch?v=LQ5hkEIOibU