Keresés
Close this search box.

Talajstabilizátor, Aszfaltmaró, Kőmaró, Traktorra FAE SSH

Talajstabilizáló, maximális munkamélysége 40 cm / 20 ”, 160 és 400 LE közötti traktorok esetén.

Rendkívül sokoldalú, nagy hatékonyságú talajstabilizátor professzionális vállalkozók és nagyobb munkahelyek számára. Kompakt mérete és kis súlya ideálissá teszi a korlátozott hozzáférésű területeket.

Egyszerűen kezelhető, garantálja a magas termelékenységet és az anyag egységes keverését talajban, ahol kőzet csekély vagy nincs, 40 cm / 20 ” mélységig dolgozik. Különösen alkalmas agyagos talajra, a szerszámok kiváló keverési hatásának köszönhetően.

A 2,5 m / 101 ” munkaszélesség lehetővé teszi a modell számára a nagyobb munkahelyek kezelését. A kettős váltómű lehetővé teszi a forgórész állandó és állandó sebességgel történő működését az alkatrészek kopásának csökkentése érdekében.

A standard felszerelés a következőket tartalmazza:

  • kétoldalas sebességváltó
  • Kardántengely hajtó tengelykapcsolóval
  • sebességváltó szabadonfutóval
  • hidraulikus hátsó burkolat, állítható számlapát
  • A kardántengely / hajtómű önszabályozó rendszere (csak SSH 200, 225 és 250 esetén)

Igény szerint kapható: hidraulikus felső függesztőkar (csak az SSH 150 és 175 esetén), hidraulikus tartóhenger a magasság beállításához, állítható közúti csúszók, állítható dózerlap, megerősített erőátvitel traktorhoz 360-400 LE-vel, „W” típusú önbeállító eszköz között a sebességváltó és a kardántengely, a forgórész felszerelése A / 3 / HD, F / 3 és F / 3 / R44 típusú fogakkal.

Az SSH rendkívül sokoldalú és professzionális stabilizátor, kompakt méretei és korlátozott súlya miatt alkalmassá téve a nehezen megközelíthető területeken. Az SSH a a gép rendkívül egyszerű használatot biztosít, garantáltan kiváló eredmények a termelékenység szempontjából még keverés közben is talaj kövekkel, a maximális munkamélységnek köszönhetően 40 cm-ig. Az SSH kifejezetten az agyaghoz ajánlott talaj, a fogak kiváló keverési hatása miatt. Az SSH különféle munkaszélességekkel kapható (kb. 1.5 – 2,5 m-ig), hogy megfeleljen a szakemberek követelményeinek nagyobb területeket kell stabilizálni. A tartóhenger (opcionális) hidraulikusan állítható, lehetővé téve a beállítást munkamélység az egyéni munkavégzés igényei szerint. Az A kettős hajtómű lehetővé teszi a forgórész állandó működését az optimális sebesség mellett, ezáltal jelentősen korlátozva a kopást. Az SSH felszerelhető különféle típusú fogakkal, hogy jobb legyen megfeleljen a különböző ügyfelek igényeinek.

A FAE berendezések megbízhatóak és könnyen használhatóak: Kiváló minőségű anyagok és első osztályú alkatrészek.
Szerviz és alkatrész: Az értékesítés utáni szolgáltatás minősége nagyban hozzájárul a FAE sikeréhez.
Garancia: 2009-től a FAE minden gépére 2 éves garanciát ad, ezzel a két éves garanciával FAE kielégíti az ügyfeleinek elvárásait.