Keresés
Close this search box.

Szilva magozó- felező SIRIO

A Meccanofrutta több mint 30 éves tapasztalatával modern automatizált gyümölcsfeldolgozó gépeivel szeret nagy elismerés az európai feldolgozó iparban. Mind kis-közép és nagyüzemek részére gyártanak gépeket és komplett feldolgozó gépsorokat. Kiforrott technológia, megbízhatóság és alacsony karbantartás igényű gépek jellemzik termékeiket. Magas termelékenység párosul optimális energia felhasználással és hosszú élettartammal. A termék élelmiszer ipari előírásoknak megfelelő rozsdamentes acélból készül.

A termék élelmiszer ipari előírásoknak megfelelő rozsdamentes acélból készül. SIRIO magtalanító kitolja a magot a gyümölcsből. Amennyiben különböző méretűek a gyümölcsök nem kell alkatrészt cserélni, mert a betöltő garat után egy elosztó forgódob az alatta lévő speciális szállítószalagra juttatja a gyümölcsöt oly módon, hogy az a feldolgozásnak legjobb pozícióba kerüljön. A szalag eljuttatja a magozó egységig itt hosszirányban a magok kikerülnek a gyümölcsből és egy csúszdán keresztül gyűjtőedénybe, vagy elszállító szalagra kerül.

Amennyiben felezni szeretnénk a gyümölcsöket egy ellen kés beszerelésével ez könnyen megoldható. Szép sima vágási felületű felezett terméket kapunk, ami a munkafolyamat befejezése után a szállítószalag egy speciális ürítőcsatornán keresztül tiszta magtalan gyümölcs hús hagyja el a gépet, további feldolgozásra. A SIRIOT könnyű kezelni, és nem jelent különösebb problémát a karbantartás sem.