Keresés
Close this search box.

Személyemelő szerelőkosár PICK-UP X4 – 12

Munkamagasság 16 m-ig B vezetői engedéllyel rendelkező járműveken.

Műszaki adatok:

• Munkamagasság 12-16 m

• Egy vagy két áramszedő és kar teleszkópos, hogy elérje a magasságot felmászás 6 m-re

• A JIB végső tagolása a modelleken, Új Eurosky

• 100% hidraulikus vezérlés

• 230 V-os elektromos csatlakozó a hordozótáskában

• Be- és kikapcsolt rendszer a motort a nacelle-ből

• Üzemóra számláló a kabinban

• Nyitott vagy nyitott test lehetősége anyagok és szerszámok berakására zárva az X4 modelleken végzett

munkához.

PICK-UP MEGOLDÁSOK

Személyemelő szerelőkosár PICK-UP X4 – 12

Az Cometot (CO.ME.T. Officine) 1960-ban alapították, és ez volt az első cég, amely Európában vezette be a „légi munkák platformjának” fogalmát – olyan berendezést, amely végül lehetővé teszi a kezelők számára a biztonságos és kényelmes munkát a nagy magasságban. Ezen évek során a CO.ME.T. a portfóliójában számos szabadalmat számolt be, amelyek közül az utóbbi az innovatív túlnyomásos NO – DRIP rendszer.

Az új gyár 20.000 m²-es területből áll, 10.000 m²-es helyiségekből áll, ahol CO.ME.T. az Officine irányítja az összes gyártási folyamatot, a tervezéstől a prototípus megvalósításáig, a sorok anyagvizsgálatától a végtermékek végső teszteléséig.

A Comet (CO.ME.T. Officine) évek során folyamatosan fejlesztette termékeinek teljesítményét, fenntartva sajátos tulajdonságát, azaz a kényelmet és megbízhatóságot a használat során. A szerkezet nagy merevségének, a mozgások nagy pontosságának és a nagy ellenállásnak köszönhetően a nehéz üzemi ciklusok, és csökkentette a karbantartás igényét. Ez az út vezette a CO.ME.T. több mint 32 európai és extra-európai országban jelen lenni. Minden modellnél vannak hidraulikus kimenetek, amelyek nagy teljesítményű, hidraulikus meghajtású szerszámok működtetését teszik lehetővé, és ezáltal a platform teljes többcélú műhelyé válik.

Az ÜSTÖKÖS volt az első, és a hazai piacon ezidáig az egyetlen, amely az elektromos szigetelés területén szakosodott: az elektromos forrásokkal való véletlen érintkezés ellen szigetelt platformokat gyárt, valamint a nagyfeszültségű elektromos vezetékeken történő munkavégzésre alkalmas platformokat gyárt.