Keresés
Close this search box.

SunBrush® mobil Kiegészítők

Mobilhasználat.

A SunBrush® mobil univerzálisan használható földre és tetőre szerelt PV rendszerek és egyéb sima felületek tisztítására. Szinte bármilyen szabványos traktorral, kotrógéppel, teleszkópos rakodóval vagy hasonlóval hidraulikusan üzemeltethető, és óránként akár 10 000 m2 területteljesítményt is elér.

SunBrush® mobil Kiegészítők

A maximális hatékonyság és kényelem érdekében

A fotovoltaikus rendszerek nap mint nap ki vannak téve az időjárás hatásának, ami sok lerakódáshoz vezet. Nemcsak az eső, a szél, a hó és a nap van hatással a naprendszerre, hanem a szennyeződések, mint a por, a közúti forgalom és a madárürülék is hosszú távú károkat okoznak. A rendszeres szoláris tisztítás a hozam megőrzése mellett a hosszabb élettartamot is biztosítja. A SunBrush® mobil tisztítóeszközök speciális tartozékai, mint például a diagnosztika, a meleg víz, a tisztítószerek és a tartályrendszerek garantálják a maximális hatékonyságot és kényelmet.

Iker

Gyorsan cserélje ki a tisztítókefét bármilyen asztalhosszra.

Forró víz

Biztonságos tisztítás előmelegített vízzel.

Meleg víz 200
Hatékonyabb szennyeződés, por és szennyeződés eltávolítása.
Lehetővé teszi a vízfelhasználás csökkentését, mivel a tisztító hatás sokkal jobb.
Csökkenti a hőmérséklet-különbséget a víz és a panelek között – így hatékonyan tisztítható a forró napokon.
A traktorról elektromosan működik, de a fűtést beépített gázolaj tartály hajtja.
Rögzítőkészlet az IBC víztartóhoz (4-es tartozék).

Tisztító folyadék SunBrush Blue

Környezetbarát és rendszereinkre szabott.

Tartályrendszer

Hatékony munkavégzést tesz lehetővé.

Kompakt jellemzők

1. WashTronic rendszer A szabadalmaztatott WashTronic szintezőrendszerünk automatikusan szabályozó,állandó és szabályozott nyomást biztosít a kefe és a panelek között, függetlenül a talaj kontúrjaitól. Minden SunBrushban alapfelszereltségként beépítve garantáljuk a következetes és egyenletes tisztítást károsodás nélkül.

2. Szállítási helyzet A hidraulikus munkahenger lehetővé teszi a SunBrush összecsukását a szállítójármű jobb oldalán a biztonságos szállítás érdekében. A SunBrush Joystickről vezérelhető.

3. 180°-os tisztítás A hidraulikus forgómotoros kialakítás lehetővé teszi a hordozó jármű jobb és bal oldalán történő tisztítást.

4. Szabadon forgatható A keferendszer egy elforgatható akasztóponton keresztül van felfüggesztve. Ez lehetővé teszi, hogy a kefe önállóan szabályozza a szögét, ahogy a panelek a nap folyamán követik és/vagy a talaj kontúrja megváltozik.

5. Az integrált nedves és száraz tisztító vízvezetékek alapfelszereltségként be vannak építve a gépbe. Az előáztatást és az öblítést a SunBrush joystick vezérli, így biztosítva az alapos tisztítást.

6. Joystick vezérlés Az intuitív can-bus joystick vezérlés biztonságos és egyszerű kezelést tesz lehetővé a jármű vezetőfülkéjéből.

7. Kefe opciók ø 350 mm, ø 500 mm Kefe opciók állnak rendelkezésre a különböző panelek és elrendezések tisztításához.

8. Kefehosszak Különböző hosszúságú kefék állnak rendelkezésre a tisztítandó tömbtől függően. A kefék könnyen cserélhetők és 3 métertől 7,5 méterig terjednek.

Snow Kit

Hatékony hóeltakarítás

Kompakt tartozékok

HotWater 200 Víz-előmelegítő egység. Hatékonyabb szennyeződés, por és szennyeződés eltávolítása. Lehetővé teszi a vízfelhasználás csökkentését, sokkal jobb tisztítóhatást. Csökkenti a hőmérséklet-különbséget a víz és a panelek között – kisebb a hősokk kockázata. A fűtés beépített dízeltartályról működik. Az IBC hordozókonzolra szerelhető.

Carrier konzol

A traktor hátsó 3 pontos felfüggesztésére rögzíthető. Víztartályt szállít a raklapvilla keretén. Szállítási helyzet rögzítő rudak mellékelve.

Víztartály 1000 L-es köztes ömlesztett tartály Robusztus PE anyagú rácskosár

LED lámpák hatékonyan működnek éjszaka IP 66/68 7170 Lumen / 60 W / 12-24 V.

SunBrush Mobil Twin A tisztítókefe gém gyors cseréje Optimális beállítás a különböző modulasztal-méretekhez Minden kefehossz használható egyetlen alapkészülékkel kombinálva Cserélhető kefe gém 3 m-től 7,5 m-ig Rövid beállítási/átalakítási idő Maximális költségmegtakarítás.

Snow Kit

Hatékony hóeltakarítás

Rendszer Tartályrendszer Rugalmas és gyors vízutántöltés Rugalmas és gyors vízutántöltés Nagy teljesítményű motoros szivattyú Nagy teljesítményű motoros szivattyú A tömlők és csatlakozók tartalmazzák.

Rendszer Tartályrendszer Rugalmas és gyors vízutántöltés Rugalmas és gyors vízutántöltés Nagy teljesítményű motoros szivattyú Nagy teljesítményű motoros szivattyú A tömlők és csatlakozók tartalmazzák.

Water Trailer 4000 L Water Trailer 4000 L Üvegszálas tartály Üvegszálas tartály Megerősített alváz Megerősített alváz Balloon gumiabroncs

SunBrush Blue Napelem tisztító „vízkőmentesítő formulával” Rozsdamentes és makulátlan tisztítás Nincs költséges ásványianyag-mentesítés Biológiailag lebomlik.