Keresés
Close this search box.

Stehr SBS 6000 kötőanyag-szóró (vontatott)

Kötőanyag-szóró celluláris kerék technológiával Stehr SBS

Mésszel vagy cementtel történő talajstabilizálás esetén az in situ talajt a helyszínen jó minőségű, tömöríthető anyaggá alakítják át („mix-in-place”). Sokkal tartósabb víz-, fagy- és térfogatállóságot, valamint nagyobb nyomó-, szakító- és nyírószilárdságot ér el. A mésszel vagy cementtel végzett, helyben kevert stabilizálás a talajt és a szennyeződést a helyszínen kiváló minőségű, tömöríthető anyaggá alakítja. Hosszabb ideig ellenáll a víznek, fagynak, összehúzódásnak és tágulásnak, valamint nyomó-, húzó- és nyírószilárdságot biztosít.

A német Stehr gyártó SBS sorozatú talajstabilizáló kötőanyag-szóróit talajstabilizáló munkákra használják, különösen a száraz kötőanyagok, például cement vagy mész egyenletes eloszlatására a felületen.

Ezenkívül ezek az egységek felszerelhetők a traktor elejére vagy hátuljára önmagukban vagy stabilizátorvágóval a kiváló keverés érdekében.

A száraz keverék-elosztó megkülönböztető jellemzője és előnye a munkaszalag szélességének megváltoztatása (modelltől függően).