Keresés
Close this search box.

SOLAR TETŐTISZTÍTÁS

TÖKÉLETESEN TISZTA MODULOK NAPKEFÉVEL

Akár a kereskedelmi, akár a magánszektorban – Ön napelemes rendszerrel tiszta áramot termel. Ez azonban kizárólag befektetési lehetőségként is használható. Bármi legyen is az oka a napelempark választásának, egy tény mindig ugyanaz marad: megfelelő gondozás, karbantartás és megbízható tisztítás nélkül a napelempark gyakran nem tudja kihasználni a benne rejlő lehetőségeket. Ezért mindig tisztítsa meg vagy tartsa tisztán a napelemes rendszert.

Tetőtisztítás SunBrush Mobile segítségével

A tetőtéri napelemes rendszerek hatékony tisztításának szakértőiként termékpalettánkban személyre szabott megoldás található. SunBrush® mobil tisztítórendszerünk jelentősen leegyszerűsíti a tetőtéri tisztítást. A tisztítórendszer könnyen felszerelhető egy agilis teleszkópos rakodóra, amely közvetlenül a megfelelő helyre pozicionálja a tisztítóberendezést. A kiváló minőségű kefék a hidraulika használatának köszönhetően magasabb helyekre is eljuthatnak. Így könnyedén megtisztíthatja tetőtéri napelemes rendszerét. A SunBrush tisztítórendszerünk mögött meghúzódó kifinomult technológia garantálja a modulok tökéletes tisztítását sérülés és karcolás nélkül.

Első a biztonság – Tetőtisztító megoldásunkkal Ön óvja egészségét

A joystick segítségével nagyon egyszerűen vezérelheti speciális rendszerét a tetőtéri szolárrendszer hatékony és eredményes tisztításához. A forgó és forgó kefék önállóan végzik a tisztítási munkát. Nem kell bármikor fellépnie a tetőre. Különösen nehéz időjárási körülmények között, mint például eső, hó vagy akár fekete jég, soha nem leszel veszélynek kitéve – ez felbecsülhetetlen előnyt jelent az Ön biztonsága és egészsége szempontjából.

A napelemes rendszer tisztítása – Nincs szükség kötélekre, biztonsági hálókra stb.

Rendszerünk mindig pontosan működik, és még a legmakacsabb szennyeződésektől is megszabadítja a modulokat kézi beavatkozás nélkül. Ha azonban úgy dönt, hogy a tetőtéri napelemes rendszert kézzel tisztítja, akkor például biztonsági hálókra, kötelekre és egyéb eszközökre lesz szüksége a biztonsága érdekében. Ez óriási erőfeszítést igényel, amelyet hidraulikus tisztítógépünk teljes mértékben megspórol. Továbbá, amikor a SunBrush Mobile-al használja, a modulokat nem fenyegeti a tömlők elhúzódása miatti károsodás vagy a véletlen rálépés veszélye. Csak a joystickra van szüksége ahhoz, hogy a tetőtéri napelemes rendszert megbízhatóan tisztítsa.

Tetőtéri napelemes tisztítás – Tökéletesen tisztítsa meg a modulokat SunBrush segítségével

Elégtelen öntisztító képességük miatt azonban a napelemes rendszereket rendszeresen meg kell tisztítani a szennyeződésektől, hogy optimális teljesítményt biztosítsanak, ellenkező esetben hozamkiesés lép fel. A SunBrush® mobil használatával a háztetőkön lévő napelem modulok hatékonyan tisztíthatók. Ez megakadályozza a hozamcsökkenést, és biztosítja a napelemes rendszer értékének megőrzését. Ennek során figyelembe kell venni mind a környezeti levegő hőmérséklet-különbségét, mind a szoláris rendszert, mind a tisztítóeszközöket.

A tetőtéri napelemes berendezés gondos tisztítása érdekében fokozott figyelmet kell fordítani a következőkre:

  • Kerülje a magasnyomású mosó használatát.
  • Ne használjon súroló hatású tisztítószereket vagy háztartási tisztítószereket.
  • Jegyezze fel az esetleges hőmérséklet-különbségeket.
  • Erősen szennyezett napelemes tetők speciális tisztítószereket igényelnek.

A tetőtéri napelemes rendszer professzionális felszerelés nélküli tisztítása nagy erőfeszítéssel jár, és bizonyos baleseti kockázattal is jár. A SunBrush® mobil tisztítórendszerével könnyedén, alaposan és hatékonyan tisztíthatja meg a tetőtéri napelemes rendszert. Ennek az az oka, hogy a szoláris tisztítórendszer egy szabványos teleszkópos rakodóra vagy darura van felszerelve, míg a rugalmas kefék kényelmesen vezérelhetők egy joystick segítségével. Az innovatív technológiának és a speciális tisztítószereknek köszönhetően a napelem modulok nem sérülnek meg. A SunBrush szoláris tisztítás csökkenti a hozamveszteséget és jelentősebb erőfeszítés nélkül meghosszabbítja a napelemes rendszer élettartamát.