Keresés
Close this search box.

Aknamentesítő PT-300 D: MINE

Aknamentesítő PrimeTech PT-300 D: MINE

PrimeTech bevezeti a PT-300 D: Mine, aknamentesítő gépet, hogy hatástalanítsa a gyalogsági és tankelleni taposóaknákat legnehezebb terepviszonyok között is. PT-300D: Mine meghajtásáról egy John Deere 6 hengeres, a 275 LE-ősmotor gondoskodik és új típusú zúzórotorral dolgozik együtt. A rotor a garancia nagyon magas termelékenységnek bármilyen feltételek mellett. Az innovatív távirányító biztosítja a pontos irányítást a jármű felett, legfeljebb 1000 méter távolságig.

APT-300 D: A gépbe masszív és rendkívül ellenálló szerkezetű, speciális acélok kerültek beépítésre, hogy nagyon magas szintű megbízhatóságot adjon a súlyos igénybevétellel járó munkákhoz. T-300 D: Mine fel van szerelve egy FAE 300 / TD zúzóval, amely kifejezetten az aknamentesítésre terveztek. Munkaszélessége 2500 mm, az átlagos munkamélysége 250 mm.

A kialakítás a zúzó tetején és a rotornál és a felhasznált anyagok egyesítik azt az erőt, amely ellenáll a felrobbanó aknák károkozó képességének. Más típusú adaptert is lehet szerelni szükség estén (erdészeti mulcsozó, erdészeti talajmaró, tuskófúró, stb.).

APT-300 D: gépünk a legújabb fejlesztés terén az aknamentesítésben és az létre hozott új szabványt és minőségi színvonalat. A gépet természetesen alaposan tesztelték és igazolták,

CWA 15044: 2009. szabvány szerint.

PT-400D: MINE

APT-400 D: MINE egy nehéz osztályú aknamentesítési gép, egy 415 LE-ős CAT motorral hajtott. FAE 500/TD (földművelő-Aknamentesítővel) ellátott innovatív jármű, amely hatástalanítsa a gyalogsági és tank elleni taposóaknákat legnehezebb terepviszonyok között is, megszünteti a kövek és fatörzseket jelenlétét. A zúzó munkaszélessége 2750 mm, munkamélysége akár 300 mm.

Köszönhetően a szabadalmaztatott és hitelesített szerkezetnek (tanúsítása megfelelőségi nyilatkozat, 2010), a PT-400 D: Mine ellenáll robbanás által generált nagy erőknek munkavégzése folyamatos, így terület teljesítménye nagy. Eltérően más aknamentesítési gépektől a PT-400 D: lánctalpas jármű különféle alkalmazásokhoz (erdészeti, mezőgazdasági és közúti) munkák végzéséhez is alkalmazható, így sokoldalú és megbízható eszköz.

A PrimeTech PT-400 D: Mine tehát az ideális választás a különbözőkövetelmények közötti munkavégzést igénylő ügyfelek számára!

 

A FAE TD aknamentesítési zúzó adapter fel van szerelve:

  • Dupla oldalú hajtóművel
  • Két hidraulikus motorok (200 cc)
  • Mechanic push-frame
  • Eszköz típusa ‘R65’, és ‘R65 SD’ (oldalsó lehúzó)
  • PERIFLEX védelmi rendszer védi a kardántengelyt, hidraulikus motorokat a detonációtól.
  • A fogak WELDOX® anyagból készülnek és könnyen cserélhető

Különbözőeszközök (fogak) a rotor állnak, hogy megfeleljen a különböző munkakörülmények, mindegyik keményfém tip.

A rotor mintázat van kialakítva, hogy talaj minden része át van dolgozva.

PT-300-400D: Mine (Medium Machine kategória) egy lánctalpas hordozógép. A távirányító biztosítja a pontos kezelést, maximum 1000 m távolságig, és a sebessége 8 km/h.

FAE 300/TD zúzó munkaszélessége 2500 mm, kifejezetten úgy tervezték, hogy ellenálljon a páncéltörő és a gyalogsági aknák robbanásainak. Hardox® és Weldox® Steel fogak és a rotor rendkívül kopásálló. A Periflex® átviteli rendszer védi a zúzót a robbanások pusztítóerejétől. PT-300/400 D: Mine elérheti az óránkénti termelékenység 2000-2500 m²-es és az átlagos munkamélysége 250/300 mm. A talaj által kifejtett nyomás a jármű csak 0,26 kg/cm², hála az oszcilláló futóműnek.