Keresés
Close this search box.

PrimeTech FAE PT-175 önjáró lánctalpas eszközhordozó

PRIME TECH: Különleges zúzógépek speciális munkákhoz

A Prime Tech a FAE többcélú lánctalpas hordozója: speciális járművek, amelyeket durva terepen való működésre terveztek, még szélsőséges körülmények között is. A lánctalpas PrimeTech hordozók széles választékát különféle típusú zúzóadapterekkel lehet felszerelni, amelyek mindegyike kifejezetten a FAE csoport fejlesztett ki, hogy garantálják a professzionális minőséget és megbízhatóságot, amelyről a FAE Group ismert az egész világon. Két termék vonalak által PrimeTech: a PT sorozat a földfelszín feletti tisztáson, talajtakarás, erdőgazdálkodás, talajjavítás, útépítés és karbantartás, valamint a kő-aszfalt zúzás, és a PT D: MINE sorozat az gyalogsági és tankelhárító aknák felrobbantása és fel nem robbant aknák megsemmisítésére.

PT SOROZAT ERDŐGAZDASÁGI ÉS ÚTÉPÍTÉSI ALKALMAZÁSOKHOZ

A PT sorozat lánctalpas hordozóinak Cummins, John Deere vagy CAT motorjai vannak, 160 – 600 LE-vel. Fel vannak szerelve FAE fejekkel (talajtakarók, talajtakarítók, kő darálógépek, aszfaltdarálók vagy tuskómarók, amelyek a rendeltetésszerű felhasználástól függően cserélhetők), hogy hatékonyan végezzék az erdőgazdálkodási munkákat, a talajjavítást, az útépítést, a kő- és a kőzúzást, valamint az aszfaltvágás, még nehéz alkalmazások esetén is.

AZ ÚJ PT- 175 EGY KOMPAKT MÉRETŰ LÁNCTALPAS HORDOZÓ, 173 LE-ős, AMELYET KÖNNYŰ ÉS KÖZEPES ERŐSSÉGŰ ERDÉSZETI MUNKÁKHOZ TERVEZTEK.

PrimeTech FAE PT-175 önjáró lánctalpas eszközhordozó

A PrimeTech FAE PT-175 önjáró lánctalpas eszközhordozó mindig a figyelem középpontjában van-volt a profi építőipari és az erdészeti szakemberek körében. Precíz, költséghatékony és megbízható eszköz az építőiparban út felújítás, építés, illetve az erdészeti területen a mezőgazdaságban az elhanyagolt, elvadult területek újra hasznosításánál.

A PrimeTech PT-175, a legmodernebb technológiát és a könnyű a szerkezeti elemek karbantartásánál és javításánál könnyű hozzáférést biztosít az összes alkatrészhez. Ez a 160 LE-ős lánctalpas eszközhordozó, valóban teljesen dönthető fülkéje és zsanéros oldalajtókkal és swing-out hátsó csörlő megnyithatóságával könnyedé teszi a napi karbantartást. Az egyik legnagyobb javulás, hogy ügyfeleink szerint hogy kisebb a gépsúlya a kisebb súly azt jelenti, kevesebb stressz éri a futóművet a talajnyomás alacsonyabb az üzemanyag-fogyasztás és a szállítás is könnyebb.

A könnyű és közepes erdőirtásban a legjobbat kínáló új PrimeTech PT-175 lenyűgöző teljesítményt nyújt, miközben stabilitást és tapadást garantál a legigényesebb körülmények között is. Robusztus, lengő futóműve kiváló kúszóképességet és manőverezhetőséget garantál. A PrimeTech új lánctalpas tartóját a legmodernebb kialakítás és a magas termelékenység jellemzi, széleskörű működési körülmények között. Ennek köszönhetően az új 140 / U erdészeti szárzúzó szerelvény és az innovatív FAE SONIC hidraulikus erőátviteli rendszer: 30% -kal javítja a teljesítményt!

Az egyik erős pontja a méreteiben rejlik, amelyek lehetővé teszik a PT-175 működését olyan területeken, ahol szélesség korlátozott (≤ 1750 mm).
A vezetőfülke nagyon kényelmes, kitűnő láthatósággal rendelkezik, míg a szokásos karbantartás egyszerű és gyors, az összes alkatrészhez való tökéletes hozzáférésnek köszönhetően.

Az LGP modell talajnyomása csak 0,26 kg / cm² – 3,7 psi.
Az ügyfelek választhatnak az acél sínpárnák (szokásos 500 mm széles vagy 700 mm LGP betétek) és az 500 mm gumi sín párnák között, azzal a lehetőséggel, hogy könnyedén válthassanak egyik típusról a másikra, mivel a nyomtáv ugyanaz marad.

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK:

FAE talajtakaró fejjel ellátva a PT-175 főként: növényzetkezeléshez, talajtisztításhoz, talajjavításhoz és újrahasznosításhoz, erdészeti karbantartáshoz, üzemanyag-csökkentéshez, fahulladékok aprításához, tűzszakaszok és erdei folyosók vágásához, vágóvezetékekhez, csővezetékek vágási vezetékeihez és távvezetékek, Közúti és vasúti töltések karbantartása, Folyópartok karbantartása.

Kapcsolható erdészeti szárzúzó

A PT-175 előre szerelt, hidraulikusan működtetett FAE vágófejjel van felszerelve, három szélességben kapható:

· 140 / U-140 (munkaszélesség 1 465 mm)

· 140 / U-175 (munkaszélesség 1 820 mm)

· 140 / U-200 (munkaszélesség 2 060 mm)

Az erdészeti szárzúzó számos érdekes új funkcióval rendelkezik, köztük egy új döntőkeret kialakítással, gerendás fogakkal, állítható csúszkákkal a szükséges működési mélység állítható és gyorsan cserélhető becsavarható ellenkések a karbantartási költségek csökkentése érdekében. Az innovatív FAE SONIC rendszer innovatív szolgáltatás, amelynek eredményeként a termelékenység 30%-kal nőtt! Ez automatikusan és folyamatosan garantálja a forgórész optimális nyomatékkal történő működtetését, ezáltal minimalizálva leállási ciklusok, csökkentve a helyreállítási időt és növelve a hatékonyságot mindenféle működési körülmény között.

A FAE berendezések megbízhatóak és könnyen használhatóak: Kiváló minőségű anyagok és első osztályú alkatrészek.
Szerviz és alkatrész: Az értékesítés utáni szolgáltatás minősége nagyban hozzájárul a FAE sikeréhez.
Garancia: 2009-től a FAE minden gépére 2 éves garanciát ad, ezzel a két éves garanciával FAE kielégíti az ügyfeleinek elvárásait.