Keresés
Close this search box.

Önjáró cölöpverő, Pauselli MOD. 900, GPS rendszere

A szolár cölöpök hatékonysága olyasmi, amit a vállalkozók nem engedhetnek meg maguknak, hogy tévedjenek!

A Stonex STX-Suite GPS rendszer lehetővé teszi a fotovoltaikus parkok és szőlőültetvények oszlopainak és cölöpjeinek pontos és gyors felszerelését a topográfiai felmérés költségei nélkül.
A berendezés két GPS-vevőből áll a cölöpverő gépen, egy állványon és egy táblagép integrált szoftverrel. A Stonex alkalmazás lehetővé teszi az operátor számára, hogy előkészítse a projektet az irodában vagy kint a terepen, és megtekinthesse a táblagépen.
Az oszlopon található két vevő jelzi a cölöpverő gép és a telepítendő oszlopok sorát, valamint a hidraulikus kalapács pozícionálásának fenti pontját.
Ez biztosítja, hogy a cölöp pontosan a helyszínen legyen behajtva a projekt tervének megfelelően, ezáltal a telepítés folyamata rendkívül gyors és egyszerű.

A Stonex STX-SUITE lehetővé teszi a legjobb cölöpminta tervezését közvetlenül a terepen (felmérés GPS + tablet + integrált szoftverrel), valamint a meglévő CAD projektek (.dwg, .dxf) betöltését.

A centiméter pontosságú pozícionálást két Stonex GPS-vevő biztosítja (20Hz-ig), amelyek a cölöpmeghajtó gép szerkezetébe integrált fémvázra vannak felszerelve.

Két lépésből áll a Stonex megoldás a fotovoltaikus erőművek irányításához és GPS pozícionálásához:

Felmérés és tervezés:

A projekt előkészítése az irodában és a fájlok importálása a táblagépre (.dwg vagy .dxf

formátumban).

Alternatív megoldásként lehetőség van a projekt közvetlen létrehozására is a pályán, az orientációs pontok

felmérésével. GPS-szel és táblagéppel.

• Útmutató és elhelyezés:

Vezesse végig a cölöpmeghajtó gépet, és igazítsa a sortervhez a táblagép jelzésének követésével.

A Stonex STX-SUITE szoftvert kifejezetten az ilyen típusú alkalmazásokhoz tervezték, és lehetővé teszi a

felmérési adatok (GPS-sel tárolt) kidolgozását, és a webhely projektjének létrehozását nagyon gyors és

hatékony módon. A cölöpmeghajtó gépre telepített kettős GNSS vevő rendszer lehetővé teszi a gép jobb-bal

tájolásának és irányadó irányának meghatározását a referencia cölöphöz képest.

A Stonex STX SUITE a pontos helyzetbe kalauzolja a gépet, a csapágyak és az irány megjelenítésével a

táblagépen. A biaxiális dőlésmérő segíthet meghatározni a karó függőleges helyzetét a menet közben. A

felhasználóknak egyszerűen be kell igazítaniuk a gépet a sor irányába, és beállítani a referenciajelet (a

virtuális cölöp helyzetén). Amikor a gép helyzete az előre meghatározott tűréshatáron belül esik, a vezető

elemek zöldre váltanak.

Az STX-SUITE GPS rendszer képes importálni az Ön webhelyének CAD tervezési adatait, feleslegessé téve a földmérők számára annak szükségességét, hogy fizikailag felállítsák a cölöpöket / tűket a projekt helyszínén; becsült megtakarítás napi 2000 dollár. A magasságfigyelő rendszer biztosítja, hogy a cölöpöket pontosan a kívánt magasságban szereljék fel, kiküszöbölve a magassági lézerek vagy a vezetékes vezetékek igényét.

A rendszer automatikusan önvezeti a cölöpverő gépet egy cölöphelyre, és az automatikus központosító rendszer automatikusan a kalapácsot és az árbocot közvetlenül a cölöppont fölé állítja. Az egyetlen kézi feladat, amelyet a kezelőnek meg kell követelnie, az a halom betöltése a kalapács alá. Az Auto Height rendszer a kívánt magasságra települ, és egy gombnyomással a központ megerősíti, hogy a cölöp helyesen van felszerelve, és a gép önállóan halad a következő cölöphöz. Csak egy üzemeltető igényével várható, hogy a vállalkozók napi 320,00 dollárt spórolhatnak meg a személyi erőforrásokon.

A Stonex GPS rendszer telepítésével és az integrált szoftver használatával távolról elhelyezheti a cölöpöket. Minden cölöp tökéletesen illeszkedik az állványrendszerhez. Az STX GPS rendszer telepíthető meglévő vagy új cölöpmeghajtókra. A rendszer GNSS-t (globális navigációs műholdas rendszert) használ. A szoftver azt jelenti, hogy a projektek az irodából irányíthatók, felügyelve a kritikus információkat, például a munkaidőt, az üzemidőt, az üzemanyag-felhasználást és a gép helyét. Azzal, hogy a Stonex GPS rendszert a Pauselli MOD. 900 fejlett cölöpverő gépeivel egyesítjük, ez kiküszöböli az emberi tévedés kockázatát, és a berendezések bevált kombinációját kínálja, amelyek felajánlhatók a globális vállalkozóknak.