Keresés
Close this search box.

Nagyméretű ládát szállító kocsi

Ezekkel a betakarító eszközökkel jelentős javulást lehet elérni a termelékenység terén a rövid légyümölcs-betakarítási idényben, míg a jövedelmezőség ugyanakkor növekszik.

A nagyméretű ládát szállító kocsik 2 vagy 5 ládához kaphatók.

Az OB 80 R vagy az OB 100 A gyümölcsszedő gépek, illetve gyümölcsösszeszedő gép esetében a felszedést speciális nagy ládákba végezheti el.

A nagy ládákba szedés költséghatékony és gazdaságos megoldás a professzionális gyümölcsösökben. A nagy ládákba szedés esetén nagy mennyiségű gyümölcsöt lehet összeszedni rövid idő alatt anélkül, hogy a rendszert le kéne állítani az ürítéshez. A nagyméretű ládát szállító kocsikat lehet betakarító, valamint szállító teherautóként is használni.

A nagy ládák feltöltése szállítószalagos OB 80 R vagy OB 100 A segítségével történik. A gyümölcsszedő gépek a desszertgyümölcsösökben speciálisan léalma vagy lékörte szedésére és összeszedésére vannak tervezve. Az összeszedő gépek intenzív gazdálkodású gyümölcskertészetben is használhatók. A nagy ládákat gyorsan és könnyen le is lehet tenni a gyümölcsösben, a nagyméretű ládát szállító kocsikon a hengeres szállítószalagokat használva.

2 darabos nagyméretű ládát szállító kocsi
A 2 nagyládához való nagyméretű ládát szállító kocsi az OB 80 R vagy OB 100 A géphez.
A 2 ládához való nagyméretű ládát szállító kocsi szállítószalag segítségével van az OB 80 R vagy OB 100 A géppel kombinálva. A ládaszállító kocsi egyszerre 2 nagyládát tud szállítani. A ládák feltöltése speciálisan a gyümölcsszedő géphez rögzített szállítószalaggal történik. A 2 ládás nagyméretű ládát szállító kocsi hidraulikus kerékhajtással vagy anélkül kapható,

Előnyök:

  • alacsony energiaigény a kocsin lévő futóhengereknek köszönhetően
  • kapható hidraulikus hajtással vagy anélkül
  • alkalmas légyümölcsösökbe vagy desszertgyümölcsösökbe
  • a betakarítás hatékonyságának javítása nagy mennyiség kirakodás nélküli betakarításával
  • beállítható különféle nagy láda-méretekhez
  • alacsony karbantartási igény.

5 darabos nagyméretű ládát szállító kocsi

Egyszerre akár 5 nagy láda is szállítható a vontatón.

A nagyméretű ládát szállító kocsit lehet betakarító, valamint szállítókocsiként is használni. A betakarítás során a láda feltöltése szállítószalagos OB 80 R vagy OB 100 A gyümölcsszedő gép segítségével történik az alsó szinten. Utána leereszkedik egy üres nagy láda a második szintről, és a folyamat megismétlődik. A nagyméretű ládát szállító kocsit szokásosan hidraulikus kerékhajtással szállítjuk le.