Keresés
Close this search box.

Mogyoró törőgép P 300

P300 lemezes-eltávolító rendszerrel.

A P300 típusú mogyorótörő és tisztítógép rendelkezik egy bemeneti tartállyal, inverteres motorral, változó sebességű felvonóval. A lift mogyorót hoz a törőhöz a mogyoró törése a két tányér megütése. Ezután az elválasztás egy hengerrel, amely elválasztja a mogyorót a héjtól. A henger szegmensekből áll. Az első szegmens elválasztja a héjat, és kidobja. A második szegmens elválasztja a kisebb mogyorót. A harmadik szegmens elválasztja a nagyobb mogyorót. Az egész, nem tört darab mogyoró centrifugálja a dobot, és visszatér a bemeneti tartályba újrafeldolgozás céljából. A gép alá zsákot vagy fémtartályokat vagy felvonó helyezhetők, amelyek a következő feldolgozási szakaszba tölthetők.

Lehetséges kalibrálás egész és tisztított mogyoróra (opcionális). Ebben az esetben a mogyoró megsemmisítésére szolgáló részt megkerülik, és dobot helyeznek a lyukak méretével, az ügyfél kívánsága szerint, a mogyoró méretétől, fajtájától, nemzetségétől stb. szét válogatja.

Vásárláskor a 7–25 mm-es mogyoróhoz való dobbal kérje, és a többit kalibráló hengert megrendelheti.

Működési képesség: 60-70 kg / óra kalibrált mogyoró kerek típusú héjában. Hosszú fajták esetén ez a kapacitás eltérő lehet.
A gép kapacitása és a tisztaság százaléka a fajtától, a nedvességtől és a mogyoró méretétől függ. A gép bizonyos fokú beállítást végez az alapanyag méretétől és kalibrálásától függően. Kívánatos, hogy az alapanyagot kalibrálják, vagy a gépet nagyobb résre kell beállítani, hogy az elsőként nagyobb és kisebb törjön, hogy áthaladjon az egész. Ezután állítsa be a rést kisebbre, hogy kisebb legyen és így többször is. Az ilyen módon történő munka csökkenti a drasztikus kapacitást, mivel a legtöbb mogyoró nem szakad el, hanem csak az egész rendszeren halad át. Ezenkívül a géptisztítás után meg kell terveznie egy mozgó övet vagy egy asztalon (attól függően, hogy mennyit szándékozik megtisztítani) a kagyló és a gyümölcs kézi elválasztására.