Keresés
Close this search box.

Mobil pofás törőgép KRUSTECH ECOKRUSH 6040

A kőbányában végzett kétéves kutatás-fejlesztés és prototípus-tesztelés után büszkén mutatjuk be nekünkúj mobil Jaw Crusher. Az EcoKrush 6040 úgy lett kialakítva, hogy kompakt legyen, de mégis képes a nagy mennyiségek kezelésére, és lehetőséget kínál arra, hogy könnyen szállítsa a helyszínre, különösebb szállítás vagy engedély. Csökkentse a bontási hulladék méretét, a betontól kezdve az összes többi ásványi anyagig (tégla, mészkő, járdakő stb.), és takarítson meg pénzt kisebb mennyiségű szállításnál vagy újrafelhasználásnál közvetlenül a helyszínen, mint hardcore. Az opcionális mágneses szállítószalag segítségével távolítsa el közvetlenül a vasat anyagot a törmelékből, így nagyobb újrafeldolgozási értéket adhat műveleteihez.

Ez a gép ideális bérbeadásként kis bontási munkákhoz, még városokban is. A motor megfelel az EU IIIA stádiumú kibocsátásának, és a 20 m-es zaj 80 dB. Fő célunk a hatékony, ergonómikus és igazán masszív gépek gyártása. Eddig a végéig, az EcoKrush-t kiváló minőségű anyagokkal terveztük, magas szerkezetű acélból a szerkezethez nehéz Hardox® lemezekhez a munkaterületekhez. Jelentős javulást tettünk a karbantartás és a szerviz hozzáférés terén azáltal is, hogy a motort forgathatóan tettük lehetővé, lehetővé téve mindkét oldalhoz és belső hidraulika.

Az EcoKrush 6040 egy nagyon kompakt, mégis nagyon robusztus állkapcsos zúzó, amely óránként akár 60 tonna mennyiséget is képes kezelni, és könnyen mozgatható egyik helyről a másikra, különösen a városokban. Egy mobil törőgép, amely megsemmisíti a bontási törmeléket nyereséges újrafelhasználható anyagokban, és segítséget nyújt megfelel a környezeti céljainak a jövőben.

Legnagyobb, mégis kompakt zúzógépünket úgy terveztük, hogy nagyobb munkákat végezzen, nagyobb törmelékmennyiséggel a városokban, valamint kisebb helyszíni szerződésekkel, így ideális vállalkozóknak és különösen bérleti társaságoknak kisebb szerződésekhez. Az anyagnak a helyszínen történő feldolgozására tervezték, aminek következtében megtakaríthatóak a szállítási költségek és az idő. Törőgépünk telepítése a helyszínre lehetőséget teremt az anyagok újrafeldolgozására és megtakarítására, és 2020-ig teljesíti az EU által vezérelt célokat, hogy az összes C&D hulladék 70% -át újrahasznosítsák, valamint környezetbarát gyakorlat legyen. A motor megfelel az EU IIIA stádiumú kibocsátásának.