Keresés
Close this search box.

Meggy –cseresznye magozó NUOVATOMAX JORDAN P60

A Meccanofrutta Italian srl több mint harminc éves tapasztalattal rendelkezik az élelmiszeripar számára, ahol technológiája egyre modernabb és automatikus gépek létrehozását eredményezte.
A Giordano Tomelleri bizottság által alapított társaság földgyalu, válogató és szállítópadok építésével kezdte meg üzleti tevékenységét a friss gyümölcságazatban, és fokozatosan bővítette és gazdagította termelését azáltal, hogy egyre modernabb és technológiailag fejlettebb gépeket épít fel a feldolgozásra. gyümölcs és zöldség.

Az olasz Meccanofrutta srl nemcsak Európában van jelen, hanem gépeit Észak-Afrikában, a Közel-Keleten, Dél-Amerikában és Ausztráliában is exportálja.

Ezzel a géppel többféle gyümölcsöt is magtalanítani tudnak a cigány meggy, hólyagos meggy, ropogós cseresznye, stb. Lehetnek frissek amiket a magtalanítás és az SO2 után azonnal fel tudnak használni a konzervekhez, szörpökhöz, alkohol, csokoládés stb. területeken. Annyira tökéletesen dolgozik a gép, hogy a mag eltávolítása után semmilyen külső rongálódás sérülés nem látszik. A gyümölcsök úgy csillognak és pompáznak mintha még a mag is benne lenne.

A gyümölcsök méretre válogatva kerülnek fejjel lefelé a futószalagra vagy közvetlenül az etető garatba. Ezzel a függőleges helyzettel meg gyorsítják a teljesen elektronikus vezérlésű rendszer működését. Alulról rendkívül gyorsan kivájja a magokat. A tiszta gyümölcs hús hátul ürül ki mialatt a hulladék magok az oldalsó részen. A cseresznye méretek 14-15 valamint 23-24 tartományban a méretezéstől függően.