Keresés
Close this search box.

Pofás kőtörő kanál MECCANICA BREGANZESE BF

Pofás kőtörő kanál MECCANICA BREGANZESE BF

A MECCANICA BREGANZESE gépgyár a legújabb és legkülönfélébb építőipari igények és szükségletek kielégítésére alkalmas berendezések tervezésére és gyártására szakosodott. A valóban eredeti és újszerű építőipari berendezéseket két termékcsoportban kínáljuk a tisztelt felhasználóknak:

  • Markoló kanállal kombinált zúzó-kőtörő adapter, melynek segítségével a konkrét helyen keletkezett építőipari, bontásból származó, vagy egyéb szilárd sitt a markolással egy időben aprítható, megteremtve ezzel az anyag újbóli hasznosíthatóságát.
  • A hagyományos gréder munkáját feleslegessé tevő, intelligens szintező és terítő tolólap, melyet kivételes manőverező képesség és remek területteljesítmény jellemez. Az adott szerszámot megfelelő teljesítményű erőgép homlok részére lehet csatlakoztatni.

A MECCANICA BREGENZESE által gyártott berendezésekkel bámulatos módon növelhető a munkaminőség. Az adapterek a legkülönfélébb munkaigények esetén is hatékonyan teljesítenek. A MECCANICA BREGENZESE által tervezett, szabadalmazott, gyártott és forgalmazott berendezések ma már a világ számos országában megtalálhatóak. A folyamatosan fejlődő cég célja a felmerülőfelhasználói igények maradéktalan kielégítése.

Az adott berendezéssel helyben megoldható a bontási anyagok vagy természetes kőzetek zúzása, és esetleges helyi újrahasznosíthatósága. A BF adapter feleslegessé teszi a hagyományos, több lépcsős mechanikus kőtörési feladatokat,jelentősen növeli a munka hatékonyságát.

Műszaki adatok

Típus:

BF6.1 törőkanál

Hosszúsága (mm)

1 800

Szélesség (mm)

1 000

Magasság (a csatlakozó nélkül) (mm)

1 200

Kanál térfogat (m3)

0,50

Tömeg (kg)

1810

Üzemeltető alapgép minimális tömege (to)

8-10

Törőpofa szélesség (mm)

600

Törőpofa magasság (mm)

450

Tört anyag minimum (mm)

20

Törtanyag maximum (mm)

100

Műszaki adatok

Típus:

BF70.2 törőkanál

Javasolt exkavátor

min. 12 t

Térfogat

0.5 m^3

Kanál nyitása töltéskor

szél.:68 cm, mag.:55 cm

Szájnyílás beállítása

2-12 cm között

Tömeg

1570