Keresés
Close this search box.

Lapvibrátor homlokrakodóhoz, traktorhoz Stehr SBV 80 HC 3 / H 3

Ideális gép utak, erdei és murvás utak építéséhez és karbantartásához – mindig alkalmazkodik az útprofilhoz! … oldalirányú elmozdulással és élkompresszióval.

„Csak teszteléssel ismerheted fel a legjobbakat”

„Vállalkozóként szeretne egy lépéssel a versenytársak előtt járni? Vannak ötletei arra vonatkozóan, hogyan lehetne csökkenteni vállalata energia- vagy erőforrás-felhasználását?

Schwalmtal-Storndorf. Az erdei vagy kavicsos út építése egy dolog – a hosszú távú karbantartás a fenntartható értékmegőrzés érdekében egy másik dolog. Ezen szerkezetek különböző típusú károsodásai eltérő intézkedéseket és építési módszereket igényelnek. Különösen nagy kihívást jelent a természeti katasztrófák utáni feldolgozás, mint például a heves esőzések, az árvízkárok vagy a nehéz tehergépjárművek átlagon felüli használata.

Műszaki adatok:

  • 3 x 80 kN kiegyenlítő erő
  • 2,12 m széles / 2,51 m széles (SBV 80 H 3)
  • Súly: 1235 kg / 1315 kg (SBV 80 H 3)
  • Olajfogyasztás: 80 l/perc.

Környezet.

Energia-, valamint költséghatékony és környezetbarát talajtömörítés.

Stehr lemeztömörítő:

Gyorsabb – Jobb – Hatékonyabb

A Plate Compactor különféle hordozókra szerelhető, beleértve a kerekes rakodókat, hengereket, kotrógépeket, Unimogokat, traktorokat, grédereket és vasúti gépeket.

A Stehr segítségével nincs szükség ismétlődő (és drága) átugrásokra az anyagon. Kombinált görgős és lemezes konfigurációjának köszönhetően több összetett lépést egyesít egyetlen gépben, és mindezt egyetlen menetben hajtja végre.

Előnyök

  • Egy teljesen függőleges tömörítési vonal két ellentétes excenter tengely segítségével, ami azt jelenti, hogy az erő 100%-ban függőlegesen hat a talajra.
  • A henger alacsony frekvencián és nagy amplitúdóval (30 Hz), míg a lemeztömörítők magas frekvencián (60 Hz) és alacsony amplitúdóval dolgoznak.

EP 2 891 750 B1 európai szabadalom

Jürgen Stehr volt az, aki bebizonyította, hogy óriási energiamegtakarítást és ezáltal optimális energiahatékonyságot csak 100%-ban függőlegesen lefelé bevezetett vibrációs erőkkel lehet elérni. Ennek eredményeként ezek a kerekes rakodógépekre szerelt lemeztömörítők a zúzottkő, kavics és fagyvédő rétegek tömörítésénél is felülmúlják az összes többi tömörítő rendszert, még érzékeny építési területeken is – különösen a régi épületekkel rendelkező városi főutakon.

Vízüveg teszt rezgések:

Lefelé irányított rezgések funkcionalitása.

A Stehr tömörítő rendszerek rugalmasan alkalmazhatók, és számos nehéz tömörítési problémához alkalmazkodnak. Széles választékában a Stehr hidraulikus hajtású tömörítőlemezeket kínál egy-, dupla- vagy háromszoros vibrációs lemezként a különféle hordozókhoz való rögzítéshez. A Stehr tömörítőlemezeknek nincs saját előtolásuk, hanem a hordozó húzza vagy tolja őket. Ez azt jelenti, hogy a két ellentétes irányban forgó excentertengely által keltett erő 100%-ban függőlegesen van irányítva, így teljes mértékben rendelkezésre áll a tömörítési munkákhoz. A vízüveg teszten látható, hogy a közvetlen közelében nincs rezgés!