Keresés
Close this search box.

Lánctalpas eszközhordozó távirányítással RCU-55

AZ ÉREZHETŐ KÜLÖNBSÉG

A FAE gépek és hozzákapcsolódó tartozékok, kiegészítők mind a lehető legnagyobb pontossággal és legmagasabb minőségű alapanyagokból készültek a legújabb technológiákat alkalmazva.

A FAE által kidolgozott minden részlet a feladat lehető leghatékonyabb és leggyorsabb elvégzésére lett tervezve, kimondottan az alkalmazandó terület tulajdonságait is figyelembe véve.

A FAE minden gépe és kiegészítője annak érdekében született, hogy érezhető változást eredményezzen a munkavégzésben és bizonyos felhasználási területek világszintű fontosságát tekintve a bolygón is, amelyen élünk.

Ezért a célért dolgozik nap mint nap a csapat minden tagja, minden partnerünk és minden ügyfelünk.

Ez jelenti a FAE szellemiségét.

TALAJMŰVELŐ GÉPEK HIDRAULIKUS MEGHAJTÁSÚ GÉPEK

Azokban az esetekben, amikor az útmunkálatokhoz speciális járműveket, kotrógépeket vagy homlokrakodókat szükséges használni, akkor a hidraulikus bozótirtók, szárzúzó- és aprítógépek, tuskómaró és kőtörő gépek jelentik a megoldást, amelyek a hordozógépek hidraulikus rendszerét használják a forgórész mozgatására.

Választhatóak akár a csatlakoztatott gép teljesítménye, akár az alkalmazandó terület vagy az elérendő eredmény alapján, a gépek minden helyzetben kitűnő eredményt garantálnak még a legnehezebb talajviszonyok és környezeti feltételek mellett is.

Lánctalpas eszközhordozó távirányítással RCU-55

Lánctalpas jármű az erdészeti és mezőgazdasági területekre és út karbantartásra.

56 LE | KOHLER MOTOR | TÍPUS 4F

FAE Group a világ egyik vezető tervező és kivitelező cége a mezőgazdasági és erdészeti szakmai gépek útépítés, alkalmazások területén. FAE minőséget, megbízhatóság és innováció jelent. Több mint 25 év óta kínál élvonalbeli, innovatív megoldásokat tervezés és a gyártás technológia során. Egyedülálló csúcs minősége a beépített kiválóminőségű anyagok miatt a megbízhatóság és a nagy teljesítmény szimbóluma szakmai kőrökben. A széleskörű alkalmazhatósága, multifunkcionalitása a komoly és nehéz körülmények közötti munkák szinte egyedül álló gépe.

A szakmai vállalkozók igényeinek kielégítésére tervezett és épített gép a zúzásban a sziklában akár 30 cm átmérőjű, a munkamélysége 20 cm, nagy munkákhoz, mezőgazdaság területén visszanyerése laza / vagy kis sziklás területekre.

A minőségi és a megbízható alkatrészek kerültek beépítésre a fejlett technológia, garantálja a hosszú élettartamot és a rövid távú megtérülést. A kettős átviteli garantálja egységes nyomaték és a magas termelékenység.
AvHARDOX® acél használata biztosítja a magas kopásállóság. A palást és a mellékrészek, ekék készülnek HARDOX®-ból a jobb védelem és a magasabb kopásállóság érdekében. A belső ellen kés is HARDOX®-ból készült a magasabb kopásállósága kiemelkedő. Az ellen késeket lehet állítani, hogy meghatározzák a kimenő termék méretét. A hátsó ajtó, teljesen védett HARDOX® acél, a zúzót kimenő anyag kevésbé koptatja. A különböző környezetekben végzendő munkákhoz több fogtípus áll rendelkezésre.

A világ minden részén megtalálhatóak ezen gépek, és ehhez a névhez a minőséget és a megbízhatóságot csatolják, amik a hazai piacon már szintén bebizonyították az előnyeiket. Nem véletlen, hogy a gyártó 2 év garanciát ad a gépeire.