Keresés
Close this search box.

Lánctalpas erdészeti szárzúzó PRIMETECH FAE PT-300

A FAE fejleszti a PT-300-at, hogy termelékenyebb és hatékonyabb legyen.
A FAE frissíti a PT-300 lánctalpas hordozót két olyan technológia bemutatásával, amelyek növelik a termelékenységet és javítják az üzemidőt bármilyen munkakörülmények között: a Sonic és az Active Power Management.

A 200/U/SONIC és 300/U/SONIC fejekkel kombinálva a FAE exkluzív Sonic technológiája valós időben állítja be a nyomatékot a szükséges erőnek megfelelően, így akár 30%-kal nagyobb termelékenységet biztosít.

A 2022-es modell felszerelhető Active Power Management rendszerrel is, egy intelligens FAE rendszerrel, amely automatikusan kezeli a gép mozgását a rotor által elnyelt ellenálláshoz képest. Ez a funkció abban is segít, hogy a gép automatikusan alkalmazkodjon a terep kontúrjához, lehetővé téve a kezelő számára, hogy az éppen aktuális munkára koncentráljon, ami magasabb termelékenységet biztosít.

A FAE PT-300 lánctalpas szállító bármilyen kihívásnak megfelel, legyen szó erdők és erdők kezeléséről, tűzvédelmi határok kialakításáról, elektromos vezetékek vagy olaj- és gázvezetékek közelében végzett munkáról. Szilárd szerkezete és oszcilláló futóműve sokféle FAE hidraulikus egységgel kompatibilissé teszi, beleértve az erdészeti mulcsozókat és talajművelőket, kőzúzókat, tuskóvágókat és dózerkéseket.

A PT-300 erőteljes motorja és könnyebb üzemi súlya lehetővé teszi, hogy meredek lejtőkön és puha talajon is dolgozzon. A hidraulikus rendszer garantálja a megbízhatóságot és a hatékonyságot. A tágas fülke páratlan a kényelem, az ergonómia és a kezelői biztonság tekintetében.

PRIMETECH FAE PT-300 A lánctalpas hordozó, amely mindenre készen áll.

A FAE PT-300 ideális lánctalpas hordozó a legnehezebb feladatokhoz, legyen szó erdők és erdők kezeléséről, vagy tűzkorlátozásról elektromos vezetékek, olaj- és gázvezetékek közelében.
Masszív szerkezetének és oszcilláló futóművének köszönhetően a FAE hidraulikus egységek széles választékával kompatibilis: erdészeti szárzúzók, vágógépek, kőzúzók, tuskómarók és dózerlapok.
A nagy teljesítményű CAT C7.1 Acert egyenes hatos motor alacsony üzemi tömegével lehetővé teszi a meredek lejtőkön és puha talajon történő munkát.
A hidraulikus rendszer garantálja a megbízhatóságot és a hatékonyságot.
A tágas fülke páratlan a kényelem, az ergonómia és a kezelői biztonság tekintetében.

EGY MOTOR, AMI MINDIG INDULÁSRA KÉSZ

Számíthat a FAE PT-300 motorra. A Caterpillar C7.1 Acert hathengeres motorja a világ egyik legnépszerűbb és legelismertebb motorja. Az utóhűtővel és Acert technológiával ellátott dupla turbófeltöltővel felszerelt motor Tier 4 Final/Stage V változata lenyűgöző 302 LE-t ad le. Hatékony, megbízható, kiváló fogyasztás/teljesítmény aránnyal. A Tier 4 Final/Stage V szabványnak való megfelelést a dízel részecskeszűrő (DPF), a szelektív katalitikus redukció (SCR) és a dízel oxidációs katalizátor (DOC) technológia kombinációja garantálja.

Olyan kombináció, amely maximalizálja az üzemidőt és minimális karbantartást igényel az idő múlásával, passzív regenerációval, amely nem igényli a munka megszakítását. A FAE PT-300 Tier 3 / Stage III A változatban is elérhető a károsanyag-kibocsátásmentes piacokon, 275 lóerővel. A nagylelkű, 7 literes lökettérfogat és a kifejezetten a FAE PT-300- hoz tervezett hűtőrendszer biztosítja, hogy mindkét konfiguráció csúcsteljesítményt nyújtson mind a nagy igénybevételű alkalmazásokban, mind a trópusi éghajlaton végzett munka során.

A LEGFONTOSABB JELLEMZŐK:

ERŐS:

A VILÁG EGYIK LEGSZÉLESEBB KÖRBEN HASZNÁLT HATHENGERES MOTORJÁNAK RUGALMASSÁGA ÉS MEGBÍZHATÓSÁGA. A CATERPILLAR C7.1 TIER 4 FINAL/STAGE V MOTOR 302 LE, MÍG A TIER 3/STAGE III A VÁLTOZAT 275 LE-T AD LE. A CSÚCSTELJESÍTMÉNYT A GLOBÁLIS SZERVIZHÁLÓZAT TÁMOGATJA.

FÜRGE:

A FAE PT-300 MEREDEK, PUHA, EGYENETLEN ÉS MOCSARAS TEREPEN IS KÖNNYEDÉN DOLGOZHAT.
HOSSZIRÁNYÚ LEJTŐK 45° ÉS KERESZTIRÁNYÚ LEJTŐK 35°. NAGY TELJESÍTMÉNY, ALACSONY ÜZEMI TÖMEG. MINIMÁLIS TALAJNYOMÁS: 0,29 KG/CM2.

TECHNIKAI:

HIGH-TECH TEST ÉS LÉLEK. A FAE ÁLTAL KIFEJLESZTETT INTEGRÁLT RENDSZER A MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY ÉRDEKÉBEN. A LEGFONTOSABB MŰKÖDÉSI PARAMÉTEREKET FIGYELŐ ÉRZÉKELŐK HÁLÓZATÁVAL A PT-300- BAN MINDEN KÖNNYEN FINOMHANGOLHATÓ.

KÉNYELMES:

A TELJES KEZELŐI KÉNYELMET SZEM ELŐTT TARTVA TERVEZTÉK. ROPS/FOPS/OPS FÜLKÉK – AZ IPARÁGI ETALON. MAGAS LEXAN™ ABLAKOK. ERGONOMIKUS JOYSTICKOK. PNEUMATIKUS ÜLÉS. 7” SZÍNES KIJELZŐ AZ ÖSSZES MŰKÖDÉSI FUNKCIÓ FIGYELÉSÉHEZ ÉS MÓDOSÍTÁSÁHOZ.

SOKOLDALÚ:

A FAE PT-300 FELÉPÍTÉSI JELLEMZŐI LEHETŐVÉ TESZIK AZ ERDÉSZETI MULCSOZÓK, MULCSOZÓK (EXKLUZÍV SONIC-KAL IS), VÁGÓGÉPEK, KŐZÚZÓK, TUSKÓVÁGÓK ÉS DÓZERLAPÁTOK ELHELYEZÉSÉT. MINDIG IDEÁLIS KONFIGURÁCIÓ AZ ERDŐK ÉS ERDŐK KEZELÉSÉHEZ, VALAMINT TŰZVÉDELMI HATÁROK LÉTREHOZÁSÁHOZ ELEKTROMOS VEZETÉKEK, OLAJ- ÉS GÁZVEZETÉKEK KÖZELÉBEN.

HATÉKONY, MEGBÍZHATÓ SEBESSÉGVÁLTÓ:

A FAE PT-300- hoz tervezett sebességváltók két alapvető koncepción alapulnak: a technológián és az integráción. Elektronikus vezérlésű szivattyúk és érzékelők, valamint egy dedikált vezérlőegység, amelyek együttműködnek a maximális teljesítmény érdekében. A rendszereket úgy tervezték, hogy a CAT C7.1 Acert motor mindig optimális fordulatszámon működjön. A FAE PT-300 hidrosztatikus hajtóműve az üzemi terhelések csillapítására is szolgál. Ez biztosítja, hogy a hordozó és kulcselemei kisebb igénybevételnek vannak kitéve, így csökken a kopás és a kopás. A végeredmény a mechanikus sebességváltónál nagyobb tartósság.

A FAE PT-300 további előnye: A hidrosztatikus erőátvitel az, hogy a FAE-felszerelések széles skáláját képesek befogadni, mint például az erdészeti mulcsozók, tuskóvágók, tuskómarók és tolólapok.

ERŐ: 275 LE /MACSKA MOTOR / 3. SZINT / IIIA. SZAKASZ

302 LE / CAT MOTOR / TIER 4 DÖNTŐ / V. SZAKASZ

NAGY TERHETŐSÉGŰ FUTÓMŰ:

A FAE PT-300 futóművet úgy tervezték, hogy maximális működési teljesítményt és megbízhatóságot biztosítson még a legnehezebb körülmények között is. Kiváló minőségű Berco alkatrészek. Az élethosszig tartó kenéssel ellátott láncok hosszabb élettartamot biztosítanak, mint a hagyományos láncok, és nagyobb kezelői kényelmet biztosítanak. Masszív, megbízható dózer típusú görgők. Két lehetőség áll rendelkezésre a görgős védőburkolatokhoz, hogy jobban alkalmazkodjanak a különböző munkakörnyezetekhez. A hagyományos geometria alacsony súlypontot biztosít, és optimális érintkezést biztosít a lánc és a hajtókerék között. Két alapvető elem a lehető legjobb munkavégzéshez, még lejtőkön is. A FAE PT 300 a tengelytáv is kiterjeszti azt a területet, amelyen a terhelés eloszlik, ami alacsonyabb fajlagos nyomást jelent a talajra. A PT-300 futómű vázait úgy tervezték, hogy ellenálljanak a nagyobb igénybevételeknek és megkönnyítsék a karbantartás

KOMOLY KÉNYELMES FÜLKE:

A FAE PT-300 fülkéje azoknak készült, akik extrém körülmények között dolgoznak. Ergonómikus, hangszigetelt és optimális láthatóságot garantál, így az iparág etalonja. Ergonómikus, hangszigetelt és optimális láthatóságot garantál, így az iparág etalonja.A pneumatikus felfüggesztésű ülésbe épített joystickok lehetővé teszik a PT-300 egyszerű, precíz kezelését. Az oldalkonzolon található kezelőszervek felhasználóbarát kialakításúak, a 7”-es színes kijelző pedig folyamatosan szem előtt tartja a lényeges hordozóparamétereket.

A ROPS/FOPS/OPS tanúsítvány megfelel a legmagasabb szintű kezelői biztonság követelményeinek, még a legigényesebb alkalmazásoknál is. A légkondicionáló rendszer szellőzőnyílásai az egész kabinban minden kényelmet biztosítanak, amire a kezelőnek szüksége van, hideg vagy meleg időben. Opcionálisan elérhető az utastér nyomástartó rendszere is.

A nagy, 12 mm vastag, ütés- és karcálló Lexan™ ablakok kiváló láthatóságot biztosítanak. A nagy teljesítményű LED-es munkalámpák széles lefedettséget biztosítanak, így minden körülmények között pontos, biztonságos munkát biztosítanak.

SONIC RENDSZER:

A Sonic egy intelligens, rugalmas rendszer, amely automatikusan kalibrálja a mulcsozó hidraulikus paramétereit a kezelői vezérlődoboznak köszönhetően, amely lehetővé teszi, hogy a mulcsozó önállóan és folyamatosan, maximális kapacitással, minden munkakörülmény között dolgozzon. A Sonic tökéletes harmóniát garantál a kezelőgép és a FAE mulcsozó között, 30%-kal növelve a gép teljesítményét.

Videó: https://www.fae-group.com/en/technologies/sonic

ALKALMAZÁSOK:

 • ERDÉSZETI KARBANTARTÁS
 • CSONK ELTÁVOLÍTÁSA
 • TŰZOLTÁS ÉS TŰZVÉDELEM
 • VILLAMOS VEZETÉKEK, OLAJ- ÉS GÁZSOR KARBANTARTÁSA
 • ÚT MENTI ÉS VASÚTI NÖVÉNYZET KARBANTARTÁSA
 • KÖRNYEZETVÉDELMI, VADON ÉLŐ ÁLLATOK ÉLŐHELYÉNEK VÉDELME ÉS ÉLELMISZER-PARCELLÁK
 • GYÜMÖLCSÖSKERTEK ÉS SZŐLŐÜLTETVÉNYEK KARBANTARTÁSA ÉS HELYREÁLLÍTÁSA
 • MEZŐGAZDASÁGI MŰVELÉS ÉS TALAJJAVÍTÁS
 • FÖLDES ÉS KAVICSOS UTAK ÉPÍTÉSE ÉS KARBANTARTÁSA
 • LAPKŐ MARÁS
 • TALAJKEVERÉS
 • FÖLDES ÉS KAVICSOS UTAK KARBANTARTÁSA

ALAPFELSZERELÉS:tem

 • Hidrosztatikus lánctalpas sebességváltó
 • Hidrosztatikus tartozékok sebességváltó
 • Oszcilláló futómű
 • Láncláncok kenve, dózerszerű görgők
 • Kombinált alumínium hűtő dugulásgátló bordák stílusban
 • ROPS/FOPS/OPS által jóváhagyott kabin
 • Komfort vezetőülés (fűtött és légrugós)
 • Ergonomikus joystick vezérlők
 • Fűtés és légkondicionáló rendszerek
 • Az utastér levegőszűrő porállósága
 • 7″ színes LCD kijelző
 • MP3/CD bluetooth rádió lejátszó
 • LED munkalámpák
 • Motor CAT C7.1 Acert turbófeltöltős és utóhűtéses
 • H-keret rögzített tűs rögzítési rendszerrel
 • Dupla vészkijárat és tetőkijárati külső fogantyú
 • Lexan® kabin szélvédők (teljesen felszerelt 12 mm)
 • Légkompresszor rendszer
 • DOC/DPF/SCR utókezelő rendszer (PT 300 T4F)

ERDŐGAZDASÁGI SZÁRZÚZÓ KÜLÖNLEGES JÁRMŰVEKHEZ FAE 200/SONIK

ERDŐGAZDASÁGI SZÁRZÚZÓ KÜLÖNLEGES JÁRMŰVEKHEZ FAE 300/S 200

SONIC RENDSZER:

A Sonic egy intelligens, rugalmas rendszer, amely automatikusan kalibrálja a mulcsozó hidraulikus paramétereit a kezelői vezérlődoboznak köszönhetően, amely lehetővé teszi, hogy a mulcsozó önállóan és folyamatosan, maximális kapacitással, minden munkakörülmény között dolgozzon. A Sonic tökéletes harmóniát garantál a kezelőgép és a FAE mulcsozó között, 30%-kal növelve a gép teljesítményét.

Tuskómaró: KÜLÖNLEGES JÁRMŰVEKHEZ

Mélysége 100 cm
A 300/SC nagy tuskókat és Ø 50 cm max
a gyökerek legfeljebb 50 cm átmérőjűek és 100 cm
mély. Hidraulikus és arányos lengés
vezérlés lehetővé teszi a széles felületeken történő munkát
a jármű mozgatása nélkül.
Hidraulikus csonkvágók nagyobb lóerő hordozók.

Opciók: