Keresés
Close this search box.

Kőzúzók speciálisan épített eszközhordozókhoz FAE 500RC

Hidraulikus meghajtású szárzúzók kotró és lánctalpas hordozó gépekhez

Ha speciális járműveket, például kotrógépeket, kompakt rakodókat vagy lánctalpas járműveket használnak közúti munkálatokhoz, megoldások: talajmarók, aprítók, tuskómarók és kőmarók, amelyek a hordozógépek hidraulikus rendszerét használják a forgórész mozgatására. A kotró-talajtakaró szárzúzókés a többi cserélhető fejeket különféle modellekben kínálják, amelyek közül választhat a jármű teljesítménye, a talaj típusa és a kívánt eredmény alapján. A munka minősége garantált, még különösen nehéz környezeti és talajviszonyok esetén is.

Kőzúzók speciálisan épített eszközhordozókhoz FAE 500RC

Kő darálók speciálisan beépített hidraulikus alapmozgatókhoz, 250 és 400 LE teljesítménytartományban.

Nagy teljesítményű, professzionális hidraulikus kő daráló, verhetetlen termelékenység érdekében.
600 LE-ig tartó hordozókhoz tervezték.
Ideális megoldás szennyeződés és kavicsos út karbantartásához és építéséhez, valamint a mezőgazdasági területek, erdőgazdálkodás és építkezések helyrehozásához. 50 cm / 20 ” -ig akár 40 cm / 16 ”mélységig is képes sziklazúzására. Nagyobb munkahelyekhez 2,5 m / 101 ” munkaszélességben kapható. Az egyedi verziók elérhetőek bizonyos hordozókhoz és alkalmazásokhoz.

Figyelembe véve a rendelkezésre álló különféle lehetőségeket és a magas szintű testre szabhatóságot, a végső konfigurációt kérésre meghatározzuk.

A FAE berendezések megbízhatóak és könnyen használhatóak: Kiváló minőségű anyagok és első osztályú alkatrészek.
Szerviz és alkatrész: Az értékesítés utáni szolgáltatás minősége nagyban hozzájárul a FAE sikeréhez.
Garancia: 2009-től a FAE minden gépére 2 éves garanciát ad, ezzel a két éves garanciával FAE kielégíti az ügyfeleinek elvárásait.