Keresés
Close this search box.

Kőtörő CITY CRUSHER 704 A DUÁLIS ERŐ

A CITYCRUSHER horgos emelőaprító és ideális választás azoknak a feldolgozóknak és vállalatoknak, amelyeknek kisebb mennyiségeket kell összezúzniuk, hogy új üzleti területeket nyissanak vagy nyereségesen bővítsék a meglévő területeket.

A Citycrusher 704 állkapocsdaráló horgos emelőaprító, ideális választás azoknak a feldolgozóknak és vállalatoknak, amelyeknek kisebb mennyiségeket kell összezúzniuk, hogy új üzleti területeket nyissanak, vagy a meglévő területeket nyereségesen bővítsék. A Citycrusher 704 egy hibrid vagy kettős hajtású aprító. A 24 kW-os fedélzeti generátorral a kezelő választhat, hogy melyik energiaforrást használja, dízel vagy elektromos. Helyhez kötött / félig mozgatható pofás törő, acélvázon.
Az elsődleges állkapocsdaráló a mobil építkezésen egy idő hatékony, nagy kapacitású elsődleges szakaszos zúzóberendezés, nagy bemeneti méretű és tartós minden csiszoló kőtípushoz. Manapság ezt a berendezést leginkább a folyamatosan változó hegyi kőbányákban és építkezésekben használják, ahol a termékeket közvetlenül a kitermelés helyén aprítják és használják. Az ilyen mobil berendezés típusai a kő bemeneti méretétől és a berendezés teljes kapacitásától függően különböznek.
Több lehetőség:
övmágnes
Állítható magasságú szélessávú mágnes

Garancia: 12 hónap, legfeljebb 1 000 üzemóra.