Keresés
Close this search box.

Kommunális, törzscsuklós eszközhordozók Vitra C2.55

ERŐS TÁRSASÁG

Egy erős, 50 LE-s STAGE V turbómotorral, 1 760 kg teherbírással kombinálva, a C3.50-vel erős és környezetbarát partnert kap, akárcsak a Danfoss hajtáslánc, az „EasyDrive” vezetési programok és a 30-as szállítási sebesség. km / h., könnyedén kezelheti az összes munkanapi feladatot – nagyobb távolságokon is.

A kényelmes utastér egyedülálló vezetési és munkakörnyezetet biztosít, ahol a hidraulikus „SilentCabin” felfüggesztési rendszer biztosítja a gép optimális stabilitását, és hatékonyan kiküszöböli a zajt és a rezgést – összességében kényelmes és hatékony munkahelyet biztosít, automatikus klímaberendezéssel, könnyű kezelhetőséggel és jó kilátással.

Az új Vitra C sorozat teljes hangsúlyt fektet a könnyű hozzáférhetőségre mind a napi ellenőrzést, mind az általános szolgáltatáshoz való hozzáférést. A két oldalsó burkolat erős pántokra van felszerelve, és könnyű oldalra billenthető, hogy jó hozzáférést biztosítson a motortérhez. A felső burkolat könnyen eltávolítható – rögzített rögzítéssel is, és a napi ellenőrzési és szervizelési munkákkal lehetetlen akadálytalanul, hanem pontosan elvégezhetők a burkolatok eltávolítása nélkül.

A Vitra C-sorozat az új „Silent Cabin” kabinfelfüggesztéssel készült, amely akár 8 hidraulikus lengéscsillapítóból áll. Az újonnan kifejlesztett felfüggesztés biztosítja a kényelmet, a vezetési jellemzők és a stabilitás veszélyeztetése nélkül. A rendszer hatékonyan minimalizálja a rezgéseket és a zajt, és biztosítja a vezető számára az optimális munkakörülményeket még hosszú munkanapokon is. A futóműnek nincs karbantartása és nincs drága kerékfelfüggesztése, amely kopik.

A C-sorozat utasterét az optimális munkakörnyezetre és a vezetési kényelemre összpontosítva fejlesztették ki. Az ergonómiailag jobb hozzáférés, a többszörösen állítható kormányoszlop és a rugós ülés kombinálva az egyszerű kezelhetőséggel, az ISO által jóváhagyott nagy teljesítményű fűtési és szellőztetési rendszerrel és az optimális kilátással biztosítja, hogy mindig kényelmes és ergonomikus munkahelyet lehessen elérni- még akkor is, ha a gépet vezetőváltással használják.

Új S3000 fülke


Hangsúlyt fektetve a kiváló és ergonomikus munkakörnyezetre
• Ergonomikusan továbbfejlesztett meghajtó bemenet és vezérlés.
• Silent-Cabin kettős hidraulikus felfüggesztés.
• Ívelt szélvédő és üvegezés 360 ° -os kilátáshoz.
• Arányos hidraulika 2 joystickkal karfák. (Csak C3 sorozat.)
• A legfrissebb Danfoss monitor a járművel és annak minden információjával kapcsolatban szolgáltatás. (Csak

C3 sorozat.)
• ISO szabvány szerint jóváhagyott nagyteljesítményű fűtési és szellőző rendszer, amely a légkondicionáló

rendszerrel együtt biztosítja az optimális kényelmet nyáron vagy télen.
• Magasság max. 2,0 m.

„Silent-Cabin” felfüggesztés
Láthatatlan fülke szigetelése! Optimális munkakörnyezet!

Újonnan kifejlesztett kettős hidraulikus vezetőfülke, amely 8 hidraulikus lengéscsillapítóból áll, ami eddig csak sokkal nagyobb gépeken jellemző, mint pl. teherautók és nagyobb traktorok.
A rezgések több mint 90% -ának megszüntetése biztosítja az optimális munkakörülményeket a járművezetők számára, nemcsak a rezgés, az utastér zaja szempontjából is. A vezető a gép legértékesebb eszköze, és biztosítja az optimális működést körülmények jobb koncentrációhoz, jobb láthatósághoz stb. vezetnek. Röviden:
A gép működésének optimalizálásának legjobb módja az, ha a vezetőnek a lehető legjobb munkakörülmények nyújtja. A tesztek 50% -kal jobb teljesítményt mutatnak a munkanap során.

EURO 5 – STAGE-V motorok

 • Az NOx és a részecskék akár 85% -kal történő csökkentése.
  Nagyobb teljesítmény és nagyobb hatékonyság
  CAN által vezérelt motorok, olyan technológiák alkalmazásával, mint pl. Common rail befecskendezés, DPF szűrők, EGR rendszer, katalizátorok stb.
  A legtöbb motor akár 30% -kal nagyobb teljesítményt és nyomaték.

OPTIMÁLT SZOLGÁLTATÁSI KARBANTARTÁS

 • Könnyen hozzáférhető motortér
  Deutz csatlakozókkal ellátott kábelköteg
  Optimalizált szervizintervallumok
  Szervizintervallum: 250-500 óra.