Keresés
Close this search box.

Kommunális, törzscsuklós eszközhordozók Vitra C2.35

Az erős, mindössze 105 cm szélességű futóművel, a csuklós törzzsel és a 4wd-vel, nagy teherbírás mellett, a C2.35 rugalmas és erős is, és könnyedén áthalad a legszűkebb járatokon is – és a legújabb STAGE V benzinmotorral megtakarítja környezetet a részecskék és a Nox számára, és hozzájárul a jó környezethez.

A Danfoss erőátvitele, a kényelmes fülkével kombinálva biztosítja a legnagyobb teljesítményt és az egyedülálló munkakörnyezetet, ahol a hidraulikus „SilentCabin” felfüggesztési rendszer biztosítja az optimális stabilitást, és hatékonyan kiküszöböli a zajt és a rezgést, ami együttesen kényelmes és hatékony munkahelyet kínál.

Az új Vitra C sorozat teljes hangsúlyt fektet a könnyű hozzáférhetőségre mind a napi ellenőrzést, mind az általános szolgáltatáshoz való hozzáférést. A két oldalsó burkolat erős pántokra van felszerelve, és könnyű oldalra billenthető, hogy jó hozzáférést biztosítson a motortérhez. A felső burkolat könnyen eltávolítható – rögzített rögzítéssel is, és a napi ellenőrzési és szervizelési munkákkal lehetetlen akadálytalanul, hanem pontosan elvégezhetők a burkolatok eltávolítása nélkül.
A Vitra C-sorozat az új „Silent Cabin” kabinfelfüggesztéssel készült, amely akár 8 hidraulikus lengéscsillapítóból áll.
Az újonnan kifejlesztett felfüggesztés biztosítja a kényelmet, a vezetési jellemzők és a stabilitás veszélyeztetése nélkül. A rendszer hatékonyan minimalizálja a rezgéseket és a zajt, és biztosítja a vezető számára az optimális munkakörülményeket még hosszú munkanapokon is. A futóműnek nincs karbantartása és nincs drága kerékfelfüggesztése, amely kopik.

A C-sorozat utasterét az optimális munkakörnyezetre és a vezetési kényelemre összpontosítva fejlesztették ki.Az ergonómiailag jobb hozzáférés, a többszörösen állítható kormányoszlop és a rugós ülés kombinálva az egyszerű kezelhetőséggel, az ISO által jóváhagyott nagy teljesítményű fűtési és szellőztetési rendszerrel és az optimális kilátással biztosítja, hogy mindig kényelmes és ergonomikus munkahelyet lehessen elérni- még akkor is, ha a gépet vezetőváltással használják.

Új S3000 fülke

Hangsúlyt fektetve a kiváló és ergonomikus munkakörnyezetre
• Ergonomikusan továbbfejlesztett meghajtó bemenet és vezérlés.
• Silent-Cabin kettős hidraulikus felfüggesztés.
• Ívelt szélvédő és üvegezés 360 ° -os kilátáshoz.
• Arányos hidraulika 2 joystickkal karfák. (Csak C3 sorozat.)
• A legfrissebb Danfoss monitor a járművel és annak minden információjával kapcsolatban szolgáltatás. (Csak
C3 sorozat.)
• ISO szabvány szerint jóváhagyott nagyteljesítményű fűtési és szellőző rendszer, amely a légkondicionáló
rendszerrel együtt biztosítja az optimális kényelmet nyáron vagy télen.
• Magasság max. 2,0 m.

„Silent-Cabin” felfüggesztés
Láthatatlan fülke szigetelése! Optimális munkakörnyezet!

Újonnan kifejlesztett kettős hidraulikus vezetőfülke, amely 8 hidraulikus lengéscsillapítóból áll, ami eddig csak sokkal nagyobb gépeken jellemző, mint pl. teherautók és nagyobb traktorok.
A rezgések több mint 90% -ának megszüntetése biztosítja az optimális munkakörülményeket a járművezetők számára, nemcsak a rezgés, az utastér zaja szempontjából is. A vezető a gép legértékesebb eszköze, és biztosítja az optimális működést körülmények jobb koncentrációhoz, jobb láthatósághoz stb. vezetnek. Röviden:
A gép működésének optimalizálásának legjobb módja az, ha a vezetőnek a lehető legjobb munkakörülmények nyújtja. A tesztek 50% -kal jobb teljesítményt mutatnak a munkanap során.

EURO 5 – STAGE-V motorok
Az NOx és a részecskék akár 85% -kal történő csökkentése.
Nagyobb teljesítmény és nagyobb hatékonyság
CAN által vezérelt motorok, olyan technológiák alkalmazásával, mint pl. Common rail befecskendezés, DPF szűrők, EGR rendszer, katalizátorok stb.
A legtöbb motor akár 30% -kal nagyobb teljesítményt és nyomaték.


OPTIMÁLT SZOLGÁLTATÁSI KARBANTARTÁS

Könnyen hozzáférhető motortér
Deutz csatlakozókkal ellátott kábelköteg
Optimalizált szervizintervallumok
Szervizintervallum: 250-500 óra.