Keresés
Close this search box.

Kő és Sziklamarók fix fogakkal, kotrók számára FAE RC

Kő és Sziklamarók fix fogakkal, kotrók számára, 2,5 és 70 t. FAE RC.

A részletek különböztetik meg!

Az innováció, a szenvedély és a dinamizmus az az alapvető érték, amelyen keresztül az ügyfelek világszerte ismerik a FAE márkát.

Mindig előre nézünk, és folyamatosan azt kérdezzük: „Mi a következő?” A látomásunk, amelyet minden nap folytatunk, folyamatos beruházás a technológiába, garantálva termékeink és szolgáltatásaink minőségét és megbízhatóságát.

A FAE képviselőcsoport megoldásai a helyes válaszok kövek őrlésére vagy aprítására mezőgazdasági területeken vagy utakon: csökkenthető a kőzetek és a táblák mennyisége, az anyag újrahasznosítása a helyszínen, mind a mezőgazdasági földterület rekultivációja során, mint az útburkolatok építésénél mind az aszfaltos, mind a szennyezett úthoz.

Az RC sorozatú gépek megállíthatatlan kőmaró-tartozékok minden típusú kotrógéphez.
A legnagyobb kihívásokkal teli környezetben tesztelték és ügyfeleink dicsérték ezeket a rögzített fogú hidraulikus kő-zúzógépek gyorsan és hatékonyan képesek átvágni a kemény kőzetet. Ezt a berendezést széles körben használják útépítésben, föld alatti közművekben, alagútépítésben, árokásásban, bányászatban, kőfejtésben, az olaj- és gáziparban és még sok másban. A nagy termelékenység és a minimális zaj és rezgések együttesen teszik az RC sorozatot kötelezővé a kőcsiszoláshoz, különféle alkalmazásokhoz.

A standard felszerelés a következőket tartalmazza:

  • ketrecben lévő keret beépített előfúrással, síklapokkal
  • hidraulikus blokk kompenzáló és visszacsapó szeleppel
  • motorbiztonsági fedél
  • közvetlen hajtású dugattyús motor automatikus kenőrendszerrel, amely nem igényel napi karbantartást
  • kopásgátló lemezek a dobtartón
  • dob cserélhető nehéz teherbírású fogakkal

Igény szerint kapható: rendelésre készült rögzítőlemez csapokkal.