Keresés
Close this search box.

Kő és sziklamarók Agriworld FPR 15-25-35

A kővágó vagy talajstabilizáló olyan gépek, amelyeket úgy terveztek és építettek, hogy a közvetlenül a talajban őröljék a kőzetet, mindenféle kőzettel megbirkózik, hogy előzetes munka nélkül különféle talajművelésre alkalmassá tegyék a területet.

A kőmarók vagy talajstabilizátorok olyan gépek, amelyeket laza kövekkel vagy kőzetekkel történő talajműveléshez terveztek minden mezőgazdasági célra (szántóföld, fű, szőlőskertek, gyümölcsösök, zöldségkertek stb.) előkészítés nélkül. Használhatók föld stabilizáló gépekként terek, utak stb. építésében is. A mélység a modelltől függ. Az FPR gépekhez VARIO váltóművel felszerelt traktor szükséges. Rotor cserélhető kalapácsokkal, Widia pontokkal van felszerelve. Típustól függően a gépek lánccal vagy fogaskerekes hajtóművel rendelkeznek.

ALAPFELSZERELÉS

 • 3 pontos univerzális függesztés
  egysebességű erőátvitel 1000 f/min.
  megerősített rotor
  kétoldalas láncos erőátvitel, vagy kétoldalas sebességváltó olajfürdőben AWT *
  megerősített 30/38 tartó, AWT * redukáló perselyekkel (cserélhető)
  AWT * kettős tömítés 30/38 csúcsok
  erősített csapágyak és magas tömítésű csapágyak, hátvédő cementált gyűrűkkel AWT *.
  a gép fogyó- és teherhordó részei nagy ellenállású Hardox acélokból,
  hátsó rács hidraulikus vezérléssel nagy ellenállású acélban
  központi kardántengely.

BIZTONSÁG


 • Biztonsági védelem CE
 • AWT (Agri World Technologies): tanulás és innováció fejlett CAD rendszerrel, hogy mindig jobb termelékenységet és hosszabb élettartamot érjen el a gép.
 • Csúcsok optimális elrendezéssel a jó minőségű zúzáshoz.

CSÚCS

Csúcs volfrám-karbidban cserélhető.

Erőátvitel.

Erőátvitel: ez egy oldalsó váltómű olajfürdőben, automatikus láncfeszítővel, magas színvonalú és nagy ellenállású láncokkal, amely könnyűsége és alacsony karbantartási képességei közül kiemelkedik, biztosítva a nagy teljesítményt.
Fogaskerekes erőátvitel (GT): ez egy oldalsó sebességváltó, olajfürdőben lévő fogaskerekes reduktorral, fontos sebességváltó-övvel és megnövelt fogakkal rendelkező modul. Kitűnő a magas megbízhatósággal és a karbantartás mentességgel. Mély és nagy teljesítményű gépekhez.