Keresés
Close this search box.

Kertészeti traktor traktor Fobro-Mobil B38

Egyrészt az innovatív felsőkeret-koncepció egyesíti a munkaeszközök valóban fáradságmentes rálátását.

A FOBRO mobil legfontosabb jellemzői a 3000 kg önsúly, az ergonómikus, logikus működés, a nagy munkapontosság és a gombnyomással történő forduláskezelés.

Az első, a köztes tengely és a hátsó rögzítési lehetőségek lehetővé teszik a kívánt eszközök igény szerinti rögzítését. A kevesebb kézi munka és a nagyobb pontosság optimalizálja a jövedelmezőséget.

Leírás

A B38-as traktor kiválóan alkalmas a talajfelszín karbantartására, különösen, ha sorközi művelésről van szó. A sorközi fű és a gyomok elleni védekezés vegyszerek használata nélkül nagyon komoly feladat lesz a gazdálkodók számára világszerte. Cégünk egy tágabb jövő felé tekint, ezért olyan eszközöket fejlesztünk, amelyek sokat segítenek nekünk. A precíziós mezőgazdaság fogalma. A precíziós mezőgazdaság első célja a termelékenység növelése, a hozamok növelése az input/output csökkentésével a „jó mezőgazdasági gyakorlatok” megtartása mellett. Bár ma a „precíziós mezőgazdaság” kifejezést a mezőgazdasági termelési folyamat bizonyos új technikáihoz kötik, a precíziós mezőgazdaság kulcsa az e termelés során megszerzett információ. Bebizonyosodott, hogy azok a gyártók, akik a gyártás során menedzsment szemléletet alkalmaznak, pl. H. A részletesebb információkhoz való hozzáférés is több hasznot hoz.

A passzázs precizitás ma a legelterjedtebb technika a precíziós mezőgazdaság területén. A múltban számos megoldás született a gépesítési munkák során az átfedő sorok és/vagy akadályok megoldására. Az új technológiák rohamos fejlődésével megteremtődtek a feltételek a probléma gazdaságos, költséghatékony megoldásához. Függetlenül a precíziós mezőgazdaság technikájától, azt a technológiát, amely megkerülhetetlen és minden technikához szervesen kapcsolódik, GPS technológiának nevezzük.
Traktorunk GPS-rendszere lehetővé teszi, hogy tökéletesen megművelje a földet emberi tényező nélkül. Ezzel a rendszerrel a traktor önjáró és automatikusan működik. Ez a rendszer megkönnyíti és hatékonyabbá teszi a munkát, mert nehéz elképzelni, hogy a kezelő egész nap koncentrált és hatékonyan tudjon dolgozni. Elképzelésünk az, hogy a számítógéppel vezérelt traktor mellett egy további szerszámtartóval is rendelkezünk, amely két tengelyen működik. Ez a két tengely a traktorhoz képest felfelé és lefelé, valamint bal-jobbra irányul. Egy ilyen irányított szerszámtartóval a traktoron lévő, pontosan vezérelt eszközöket juttatjuk el a növényekhez. A csak tekeréssel és a traktor sebességének beállításával vezérelni nem elég nekünk, mert nem tud kellő pontosságot elérni. Vezérlőrendszerünkkel (traktor vezérlés + szerszámtartó vezérlés) kivételes pontosságot érünk el.
A Fobro traktor és az automatikusan működtetett kéttengelyes szerszámtartó kombinációja számos előnyt és megtakarítást kínál a jármű kormányzásához képest. Az oldalváltó keretet a Reichhardt PSR SONIC ultrahangos érzékelői vezérlik. Az ultrahangos érzékelők sorokat vagy növényeket pásztáznak, és az oldaltoló keretet a növények mentén irányítják. Néhány előny és megtakarítás a következő:

Precíziós vetés
A GPS technológia használatakor ebben a folyamatban nincs hiba. A vonalak nagyon pontosak és a használat teljes.

Trágyázás
Akár 30%-kal is csökkentheti a műtrágya felhasználást, ha csak oda helyezzük a műtrágyát, ahol a növényeknek valóban szükségük van rá.

Földművelés
A teljesen automatikus irányítás sokkal könnyebbé és gyorsabbá teszi a munkát.
Csökkenti a hibák lehetőségét és tehermentesíti a traktorvezetőt.

Permetezés
A növényvédelem érdekében a permetezés sokkal pontosabban és gyorsabban történik. Ez a rendszer nem hoz létre további vegyszerpazarlást, így jobban védi a környezetet.

FOBRO-Mobil innovatív kamerarendszerrel a PAS-tól

Az Ön autonóm kormányrendszere talajművelő gépekhez

Az olyan tartozékokat, mint a FOBRO Weeder Tool és a FOBRO kapálókefék, pontosan meg lehet vezetni a növénysorok, gátak és egyéb szerkezetek mentén a PAS Series Guidance System segítségével. Ez a legnagyobb pontosságot éri el, miközben tehermentesíti a vezetőt. Nincs szükség minimális sebességre. Teljesen kompatibilis az olyan vezetőrendszerekkel, mint a TRIMBLE.

A rendszer kiegészíthető:

✔ Autonóm forgórendszer a növénysor végén

✔ Műtrágyaszükséglet felmérése

✔ A növény állapotának kimutatása kezelés előtt és után

Gyomirtás vegyszeres gyomirtáshoz

A PAS rendszerek nagy megbízhatóságot kínálnak a GPS-függetlenségnek köszönhetően. Használhatók a GPS mellett és attól függetlenül is. Ez biztosítja a legmagasabb szintű megbízhatóságot, biztonságot és rugalmasságot.

✔ A legnagyobb biztonság az akadályérzékelésnek köszönhetően

✔ Bármilyen időben/nappal/éjjel használható

✔ Növényvédelem észleléssel

✔ Érzékelő alapú sorvezető.

Kiegészítő rögzítés az automatikus kormányrendszerhez

A piac legjobb technológiájának ötvözése.

Kombinálja a piac legjobb technológiáját! Most már lehetséges az innováció A FOBRO-MOBIL felszerelése a bevált Trimble robotpilóta rendszerrel. Kiegészítő szerelés a már használt gépeken, valamint az új gépeken is elvégezhető. Használja ki a lehetőséget, hogy FOBRO-MOBIL-ját nagyobb kényelemmel és még hatékonyabban használja!

Kiegészítő rögzítés Hidraulikus

✔ Teljesen hidraulikus hidraulikus vezérlés

✔ Maximális sebesség 70 m/h

✔ Minden hidraulikus kormányzású géppel kompatibilis

Kiegészítő elektromos összeszerelés

✔ Rugalmas robotpilóta

✔ Minimális sebesség 500 m/h

✔ Könnyen megvalósítható

✔ Nincs hidraulikus átalakítás.

Ideális az

ÖSSZES VETŐ- ÉS GONDOZÁSI BERENDEZÉS HASZNÁLATA ÁGYÁSBAN ÉS SZÁRMŰVELÉSBEN.