Keresés
Close this search box.

Könnyített tárcsás kaszák KDL

Könnyített tárcsás kaszák KDL

Elsősorban szálastakarmány növények kaszálására használható,professzionális szálastakarmány termesztők részére ajánljuk.

A SaMasz bemutatta új tárcsás fűkasza sorozatát. A SaMasz KDL sorozatnak hívott, új tárcsás fűkaszák 3 munkaszélességben elérhetők. Az új SaMasz KDL sorozat a teljesen hegesztett EXTRA kaszagerendellyel rendelkezik, amely tartósságot és megbízhatóságot ad a kaszának. Az új KDL sorozat teljesítményigénye 30-60 LE-nél kezdődik, amely a kisebb traktorokkal való munkavégzést is biztosítja. Ennek következtében a SaMasz KDL sorozat csökkenti az üzemanyag felhasználást a vágás minőséggel való kompromisszum nélkül. A SaMasz több évtizedes tapasztalattal, igen korszerű műszaki háttérrel gyártott, tárcsás vágószerkezetű gépei számos, szabadalmazott újítást tartalmaznak, így nagy munka sebesség mellett is jó minőségű vágási felületet képeznek, a mi elősegíti a gyorsabb újrasarjadást.

A SaMasz KDL – eltérően sok versenytárstól – teljesen hegesztett kaszagerendellyel rendelkezik. A kaszagerendely az egymást átfedő C-profilokkal nagyon erős és merev konstrukciót biztosít,amely nagyfokú tartósságot eredményez. Mindhárom típus rugós biztosító rendszert használ és a táblavégi hidraulikus emelés azt jelenti, hogy a kasza kiemelhető a traktorfüggesztő karok használata nélkül.

Alapfelszereltség:

– állítható kivitelű váz,

-kaszagerendely kopásálló csúszótalpakkal,

-nyomatékhatárolós kaszatárcsa tartóelem,

– rugós kivitelű teherkiegyensúlyozó szerkezet,

– terelő pajzsokkal, kaszakések keresztezési zónáiban,

– hidraulikus emelőberendezés,

– állítható kivitelű rendterelők,

– ponyvás védőburkolat,

– szabadonfutós kardántengely

Műszaki adatok:

Típus ”

KDL 200

KDL 240

KDL 280

Vágási szélesség (m)

2,00

2.40

2,80

Rend szélessége (m)

~1,40

~1,70

~ 2.10

Tárcsák száma (db)

5

6

7

Kések száma (db)

10 db (5×2)

12 db (6×2)

14 db (7×2)

TLT (f/min.)

540

Traktor teljesítmény (LE)

30

45

60

Munkaképesség (ha/h)

~2

~2,5

~ 3

Tömeg (kg)

400

430

470