Keresés
Close this search box.

Irányított fúrás GRUNDODRILL JCS 130

Mélyüljön el a Grundodrill új generációjában. AZ ÚJ Generáció

A FÚRÁS ÚJ dimenziója A szabályozható fúrási technológia összetett folyamat, amely különféle igényeket támaszt a gépi technológiára. Ezen igények intenzív vizsgálata a felhasználó szempontjából egyedülálló fejlesztési folyamathoz vezetett, amelyben minden részletet megkérdőjeleztünk és minden elemét átgondoltuk. Az eredmény az új GRUNDODRILL generáció, amelynek úttörő koncepciója a lehető legnagyobb rugalmasságot és maximális termelékenységet teszi lehetővé az ellenőrzött árok nélküli csövek bevezetésekor. Az innovatív technológia jövő orientált kombinációjának és a maximális digitalizálásnak köszönhetően ez könnyebb, mint gondolnád – vagy „egyszerű és könnyű”, ahogy mondjuk.

Az új generációs GRUNDODRILL-rel a TRACTOTECHNIK teljes sorozatot kínál hat modellel, 60 – 280 kN teljesítményosztályban, amelynek következetes koncepciója minden tekintetben meggyőző.

Flexibilis moduláris koncepció A különböző méretű gépeket és a sokféle lehetőséget kínáló moduláris felépítés lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a fúróberendezést a készletből származó egyedi igényei szerint konfigurálhassa.

TERMÉKES NAGY TELJESÍTMÉNY A jelentősen megnövekedett forgási és öblítési kapacitások összehangolt nagy hajtásteljesítménnyel jelentősen növelik a termelékenységet. Ily módon a fúrótorony bármilyen geológiához optimálisan adaptálható.

ROCK FÚRÁS MINDEN TELJESÍTMÉNY OSZTÁLYBAN Az egyedülálló gépi koncepciónak köszönhetően az egész sorozat használható Jet Condition System (JCS) normál szórókeretekkel szokásos talajban, vagy All Condition System (ACS) kétszeres csőkeretekkel, összetett geológiákban és kőzetben.

INTÉZMÉNYES MŰKÖDÉSI Koncepció Az intuitív kezelési koncepció, amelyben a fúrógép szinte minden funkcióját egy központi érintő képernyővel vezérlik, következetesen a kezelő igényeihez igazodik. Ez lehetővé teszi az ergonomikus és fáradtság nélküli munkát a fokozott automatizálás mellett.

TÁVFÚRÁS Az összes folyamat kiterjedt automatizálása lehetővé teszi a távvezérelt fúrást egy speciálisan kifejlesztett innovatív távirányító segítségével.

DIGITÁLIS MEGOLDÁSOK Az intelligens szoftvermegoldások, amelyek a jövőben összekapcsolják a tervezést, a megvalósítást, a számlázást, a dokumentációt és a szolgáltatást, lehetővé teszik az egyéni irányítást és a megnövelt termelékenységet.

ALKALMAZÁSOK GRUNDODRILL

VÍZ vonal építése, Megbízható vízcsövek

TÖBB KÉSZÜLÉK BIZTONSÁG A vízgazdálkodás világszerte állandó kihívással néz szembe a magas színvonalú ivóvízellátás biztosításával és a csővezeték-hálózat kapacitásainak a folyamatosan növekvő igényekhez történő hozzáigazításával. Ennek biztosítása és a közművek és a fogyasztók költségeinek a lehető legalacsonyabb szinten tartása érdekében az árok nélküli technológiák fenntartható és megbízható megoldásokat kínálnak.

BÉRTETT CSÖVEK HÁLÓZATAI A NODIG rendszereinkkel jövedelmező és környezetbarát módon építheti ki és karbantarthatja vízellátó hálózatát, a meglévő komplex infrastruktúrákban, valamint olyan területeken, amelyek fejlesztése nyílt építkezés esetén ökológiai vagy gazdasági szempontból nem ésszerű. Minden követelmény megbízhatóan teljesíthető, a vízszállításhoz és az elosztáshoz szükséges nyomásvezetékek felállításától a ház végfelhasználói összeköttetéseinek kialakításáig a sérült vízvezetékek fenntartható megújításáig.

RÖVIDEN Megbízható vízvezeték az utak mentén, valamint a forgalom és a vízi utak mentén, rövid vagy hosszú csövekkel, minden általános anyagból. Földalatti vízház kapcsolatok az épületből vagy közvetlenül az összekötő helyiségből a vezetékhez vagy az ellenkező irányba. A helyrehozhatatlanul sérült szállítóvezetékek és ház-összeköttetések árok nélküli megújítása új csővel a meglévő útvonalon a vízveszteségek elkerülése érdekében hosszú távon. Az árok nélküli cső megújítása lehetővé teszi a szivárgások hosszú távú elkerülését és a csőkapacitás egyidejű beállítását 1–2 névleges mérettel. Megbízható és pontos technológia, megbízható és bevált alkalmazás.

SMART MOBILE kompakt KÖVETKEZTETÉSEK, NAGYON KELL

Kompakt, nagy teljesítményű forgóhajtómű fogaskerékkel.

ALAPFELSZERELTSÉG

  • Kubota dízelmotor 28 kW hajtóerővel
  • Vezérlő állomás tiszta vezérlőpanellel
  • 1 többfunkciós joystick
  • Smart Vice – automatikus bilincskioldó rendszer fúrórudakhoz
  • A hidraulikus horgonyos fúróberendezés befordul
  • négy pozíció
  • távvezérlő
  • Boom magazin 48 m fúrócsővel (32 darab)
  • Támasztó pajzs, gumírozott acéllánc alváz
  • Rack & Pinion adagoló meghajtó.

Műszaki adatok:

MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY

KIEGÉSZÍTŐK
A fúrószerszámhoz tökéletesen illesztett fúrószerszámok garantálják
az optimális fúrási folyamat minden talajtípuson keresztül. Minden alkatrész robusztus és tartós.