Keresés
Close this search box.

Innovációk WashTronic

Egyedi és szabadalmaztatott

A maximális teljesítmény és ezzel együtt a lehető legnagyobb hozam garantálása érdekében az Ön fotovoltaikus rendszere karbantartást igényel. A napelemes rendszerek gyakran több százezer eurót érnek – ezért érdemes hosszú távú beruházás keretében gondoskodni a napelemes rendszer rendszeres tisztításáról. A tisztítás nemcsak jelentősen meghosszabbítja a rendszer élettartamát, hanem a teljesítmény növekedéséhez is vezet. A SunBrush® mobil innovatív technológiájával és szakértelmével a fotovoltaikus rendszereket professzionálisan és gondosan tisztítják. A rendelkezésre álló tartozékok széles választékának köszönhetően a géptechnológia optimálisan illeszthető a különböző PV-rendszerekhez és helyszínekhez. Vezető gyártóként innovatív és szabadalmaztatott tartozékok állnak rendelkezésünkre, amelyek garantálják a napelemes rendszerek alapos és hatékony tisztítását.

WashTronic

Automatikus szintkiegyenlítés

A WashTronic automatikus szintkiegyenlítést biztosít egyenetlen terepen. A kefe és a modul felülete közötti érintkezési nyomást egyszer állítják be, és állandó marad a teljes tisztítási folyamat során. A WashTronic teljesen automatikusan kompenzálja a padló egyenetlenségeit. Megfelelő használat esetén a modul károsodása lehetetlen.

JOYSTICK

KÖNNYŰ VEZÉRLÉS

A minikotró joystickjai lehetővé teszik az összes funkció (emelés, süllyesztés, elfordítás, hajlítás) könnyű vezérlését további eszközök nélkül. Ez biztosítja a hatékony munkavégzést a napelemparkban a tisztítókefe 180 fokos elforgatásával – így nincs szükség üresjáratokra. A joystick egy erős tapadókorong segítségével szerszám nélkül, könnyen felszerelhető a jármű ablakára. A járműben lévő 12 voltos aljzat elegendő tápegységként.

TH Ulm tesztelte

Vizsgálati eredmények

A Steinbeis-Transferzentrum Dezentrale Regenerative Energiesysteme a SunBrush mobil vállalattal együttműködve két jelentést készített a fotovoltaikus tisztítóberendezés által keltett mechanikai terhelés tisztázása érdekében.