Keresés
Close this search box.

Hóeke POLI

A POLI sorozat műanyag födémmel felszerelt hóekeit különösen nehéz körülmények között, súlyos tél és erős hótakaróval való használatra tervezték. Ajánlott az egy- és többsávos utak (autópályák, gyorsforgalmi utak stb.) Hatékony hóeltakarításához.

A POLI sorozat műanyag födémmel felszerelt hóekeit különösen nehéz körülmények között, súlyos tél és erős hótakaróval való használatra tervezték. Ajánlott az egy- és többsávos utak (autópályák, gyorsforgalmi utak stb.) Hatékony hóeltakarításához. Jelentősen csökkennek a súly, a súrlódási együttható és a korrózió. A POLI alaposan és hatékonyan távolítja el a nedves havat és a talajt.

A POLI H sorozat saját hidraulikus rendszerével van felszerelve, amely lehetővé teszi a táblák pontos és független manőverezését teherautókban, integrált hidraulikus rendszer nélkül.

Az ekevezérlő rendszer rendkívül egyszerű és könnyen használható. Az ekék minden teherautóra felszerelhetők, PN-EN 15432 típusú F1 (DIN 76060 A típusú) előlapokkal.

A kifejezetten a nedves hó eltávolítására tervezett táblák alakja megakadályozza a hópornak az autóablakba történő dobását. A stabil és rugalmas keret tökéletesen elfojtja a táblák rezgéseit. Kis súlya ellenére a teljes szerkezet nagy teherbíró képességgel rendelkezik, amely a nedves, nehéz hó hatékony eltávolításához szükséges.

Alapfelszerelés

Saját emelőrendszer • Műanyag födémlemez • A födém fokozatmentes hidraulikus beállítása + STANDARD UP vezérlőpanel • Csatlakozó – önkormányzati lemez EN 15432 – F1 (DIN 76060 – A) 24 V • Támasztóláb • Pufferok • Túlterhelés elleni védelem – torziós szerkezet.

Csak PoliS: Dönthető pengék állítható vonóerővel

Csak Poli H / PoliS H: Saját hidraulikus rendszer + olajszivattyú + kezelőpanel STANDARD UP H (24 V-os elektromos csatlakozó).

Választható kiegészítők

A szimbólumok magyarázata egy opció elérhetőségére:

* Alapkivitelben kapható

+ Kiegészítő opció (felár ellenében elérhető)

Nem áll rendelkezésre.

A folyamatos fejlesztési stratégia miatt a SaMASZ fenntartja a jogot a műszaki adatok bármikor, előzetes értesítés nélküli megváltoztatására. A weboldalon található összes működési adat és grafikus anyag tájékoztató jellegű. A felsorolt felszerelések némelyike választható, és nem része a standard felszerelésnek. A garanciával, a biztonsággal és a termékekkel kapcsolatos részletes információkért forduljon a helyi SaMASZ kereskedőhöz.