Keresés
Close this search box.

Hidro vetőgép 500 LH benzinmotoros

A hidro vetés egy gyors és környezetbarát füvesítési technológia. A hidro vetéssel történő gyepesítés folyamata egyesíti a füvesítéshez szükséges optimális feltételeket. A garantált minőség mellett ennek a technológiának köszönhetően a füvesítés ára jóval alacsonyabb, mint a gyepszőnyeg terítés. 100 m2 gyepszőnyeg leterítés árából 500 m2-t lehet hidro vetéssel füvesíteni. A hagyományos fűmagvetéshez képest sokkal jobb a fűmag kikelési aránya. A különböző méretű hidro vetőgépeknek köszönhetően hatékonyan lehet füvet telepíteni a családi házas kertektől kezdve a golf-, és egyéb sportpályákon keresztül autópályák, főutak mentén, bányák helyreállítási területén át, egészen a rekultivációs területekig.

A füvesítés hidroszálással konszolidált módszer az összes degradált terület zöld helyreállítására, az erózió visszaszorítására, a mérnöki munkák, a közterület zöldterületeinek, parkjainak, golfpályáinak és kertjeinek környezeti beillesztésére.

Az ilyen típusú beavatkozások speciális professzionális felszerelések használatát igénylik, amelyeket pontosan hidrózásnak neveznek.

A „hidrózás” célja a csupasz vagy kevésbé eróziónak kitett felületek behatolása az elért eredmények és a terep jellemzői (lejtő, talajtípus, meredekség magassága) alapján választott termékek keverékeivel.

Az AGROTEC az ágazatban szerzett tapasztalatának köszönhetően, amely már több mint 20 éve jelen van, 500 és 8000 liter közötti hidro magzó gépek sorozatát fejlesztette ki különböző modellekben és berendezésekben.

A HDI sorozat 4 darab 2000 l-es modellből áll. 8000 l-ig. és néhány „speciális” modellt, amelyeket műszaki irodánk tervezett, és az ügyfél mérésére készültek.

Az L sorozat ideális kis és közepes hidroszálas munkákhoz, és azok számára, akik kezdik megközelíteni ezt az ágazatot. Ennek a sorozatnak a vetőmaggépei 500 l-es kapacitással rendelkeznek és 1000 l-től., kifejezetten HD polietilénből tervezték és építették, hogy könnyebbé tegyék a súlyokat és csökkentsék a méreteket, lehetővé téve a kertészek által használt kisméretű járműveken történő (szállítás – napi) szállítást.

A T sorozat hidraulikus vetőgép- sorozatot tartalmaz, amelyet a traktor emelőjére kell felhelyezni, és nehezen hozzáférhető területeken történő használatra tervezték. Az 500 és 1000 literes két változatban kifejlesztett hidroszemek ugyanazzal a technológiával rendelkeznek, mint a többi sorozat, és azokat a traktor erőátvétele aktiválja, amelyre alkalmazzák őket.

HIDRO 500 L saját motoros hajtású hidro vetőgép

TARTÁLY: Anyaga: Polietilén HD.
Űrtartalma: 500 liter, szerelt keret, szívóperem teljes kiürítéséhez, Electrostatikus leeresztő, festett váz.

PUMPA: Önfelszívó térfogatszivattyú kardántengely hajtással.

Áramlási sebesség: 200 l / min, hatótávolság 15 m teljes nyomás: 10bar.

HIDRAULIKUSRENDSZER: Mechanikuskeverés 3 pár cink ágy, 2-utas elforgatható szerelt külső. Képzett OLEODINAMIC. A motort. belső recirkulációs elegyet egy háromutas szelep. galvanizált csövek 2 ‘.

KIEGÉSZÍTÕK: A gép fel van szerelve egy fúvókával gyors eltávolító rendszerrel, 3 cserélhető fúvókával és tömlő csatlakozik 10 m hosszúságban,38 mm átmérőjű, 5 m szívócső biztonsági eszközzel.

MÉRETEK: 1500 x 1500x 1520H

Tömeg: 220 kg.

A HIDRO VETŐGÉPEK

  • magas minőségű hidro vetőgépek elérhető áron, állandó, egyenletes keverést biztosítanak a nagynyomású vízsugarak, a műanyagtartályok nem rozsdásodnak, kis tömegűek, így könnyen szállíthatók.

Alacsony költség
A gyepszőnyeg árának kevesebb, mint az 1/5-e. Néhány héten belül szép kertje lesz, és nem kell attól tartania, hogy nem ered meg a fű. Az alkalmazott módszer rendkívül egyszerű és gyors. A védőréteget adó mulch azonnal kellemes zöld színt kölcsönöz.

Garantált minőség

Szép füvet telepíteni hagyományos módszerrel nehéz, és az eredmény nemegyszer elmarad a kívánttól. A kikelt fű sokszor csak foltokban nő, nem alkot egyenletes, összefüggő, zárt gyepet. Ennek fő oka a mag kiszórása.

Talajtakarás

A takaróréteg védi a magot a széltől, a madaraktól és acsapadéktól. Nélküle még a vízszintes terepen is összemosódhatnak a magok, aminek eredménye a foltokban kikelő fű. A mulch kellő nedvességet biztosít a csírázásnak indult szemeknek. Ezt foglalja magában a hydro vetés technológiája. A módszer az Egyesült Államokból indult ki. Mára az eljárás ismert és elismert lett szerte a világon és most Ost-Brücke által Magyarországon is elérhetővé vált.

Kinek jó a hidro vetés-technológia?

A hidro vetés nagyon népszerű golf és egyéb sportpályáknál, útépítéseknél, ipari és kereskedelmi munkáknál, vízgyűjtőknél, bányatalaj helyreállításnál, stb. Azonban a hidrovetés technológiát már nemcsak a nagy cégek rendelik, hanem népszerűvé vált a háztulajdonosok körében is. Mindenki élvezheti a hidro vetés technológia előnyeit.

A hidro vetőgépek

A tartályban nincs mozgó alkatrész, azonban a szivattyú nagy sebességgel áramoltatja be a keverendő anyagot két nagy nyíláson keresztül. Erős forgómozgást biztosítva a tartály tartalma gyorsan és egyenletesen összekeveredik. A tartály műanyagból készül, így nem rozsdásodik és könnyű súlya lehetővé teszi kisebb teherbírású szállítóeszközzel történővontatását.
Másodperceken belül lehet szétszerelni a csöveket, ami fontos tisztításnál és leeresztésnél. A fecskendő teljes mértékben szabályozható anélkül, hogy a géphez nyúlnánk. Szükség esetén a kijövő folyadék nyomása csökkenthető, pl. szegélyezésnél, vagy teljesen elzárható. A könnyen kezelhető fecskendőkhöz járnak kiegészítő szórófejek.
Ha szeretne vásárolni hidro vető rendszert, lépjen kapcsolatba irodánkkal!

ELKÉSZÜLET A HIDROVETÉSRE:
A talaj előkészítése a hidro vetéshez, nem igényel egyebet, mint a hagyományos vetésnél. Amennyiben díszkertet kíván füvesíteni, úgy gyom és kőmentes, laza, sima, a végső talajszintre előkészített tereprendezés után várható a legjobb eredmény.