Keresés
Close this search box.

Hidraulikus meghajtású szárzúzók kotró és lánctalpas hordozó gépekhez FAE BL/1 EX

Ha speciális járműveket, például kotrógépeket, kompaktrakodókat vagy lánctalpas járműveket használnak közúti munkálatokhoz, megoldások: talajmarók, aprítók, tuskómarók és kőmarók, amelyek a hordozógépek hidraulikus rendszerét használják a forgórész mozgatására. A kotró-talajtakaró szárzúzókés a többi cserélhető fejeket különféle modellekben kínálják, amelyek közül választhat a jármű teljesítménye, a talaj típusa és a kívánt eredmény alapján. A munka minősége garantált, még különösen nehéz környezeti és talajviszonyok esetén is.

Hidraulikus meghajtású szárzúzók kotró és lánctalpas hordozó gépekhez Bite Limiter technológiával FAE BL/1 EX

Professzionális talajtakaró kotrógépek 4–7,5 t-ig Bite Limiter technológiával

A FAE bemutatja a Bite Limiter technológiával felszerelt kotrógépek professzionális szárzúzó gépek új sorát. A speciális acélprofilok korlátozzák a kések működésének mélységét, csökkentve az energiaigényt, garantálva a sebességet és a kivételes teljesítményt. A BL1 / EX (4-7,5 t kotrógépekhez) 800 mm munkaszélességgel és 12 cm ág átmérőigés tuskók marására is képes. A dugattyús motor (kézi vezérlésű változtatható térfogatú) megkönnyíti ennek a zúzógépnek a használatát különböző kotrógépeknél, különböző olajáramlási sebességgel. A BL1 / EX forgórészével rendelkezik hőkezelt kovácsolt acél rotor, valamint az E típusú megfordítható késekkel. Ez a könnyű, kompakt zúzógépek könnyen mozgathatóak és tökéletesen alkalmasak különféle erdészeti munkákhoz.

Alapfelszerelés:

  • 17/34 cm3-es változó kézi térfogatú hidraulikus dugattyús motor megkönnyebbülés és anti-kavitációs szeleppel
  • áramlásszabályozó rendszer szelepe
  • biztonsági és antikavitációs szelep
  • a keretbe zárt motor
  • ékszíjas erőátvitel
  • válaszfal hidraulikus csatlakozásokhoz
  • elülső motorháztető mechanikus beállítással
  • Bite Limiter rotor.

Opciók: Átirányító szelep (dugja be és játssza), hidraulikus elülső burkolat, külön hátsó burkolat (terelő), rögzített első hüvelykujj és testre szabott rögzítőelem csapokkal, többféle fog opció.

A FAE berendezések megbízhatóak és könnyen használhatóak: Kiváló minőségű anyagok és első osztályú alkatrészek.
Szerviz és alkatrész: Az értékesítés utáni szolgáltatás minősége nagyban hozzájárul a FAE sikeréhez.
Garancia: 2009-től a FAE minden gépére 2 éves garanciát ad, ezzel a két éves garanciával FAE kielégíti az ügyfeleinek elvárásait.