Keresés
Close this search box.

Hidraulikus járdakő-megfogó

1987-ben mutatták be „világ elsőként” (mechanikus változat).

Optimas járdakő-megfogó – egyszerű rögzítőelem beton és gránit járdaszegélyek, valamint beton és Gránit lapok vagy ereszcsatornákhoz. Tartozék munkagépekhez, kotrógéphez, kerekes rakodóhoz stb.

„Burkolókő fogó, hidraulikus”

A hidraulikus járdafogó nagyon gyorsan és egyszerűen felszerelhető az Optimas szórókeretre vagy a megfelelő gyors cserélőeszközzel egy hordozóeszközre (pl. Kotrógép), majd használatra kész. Bármilyen speciális felszerelés, például, Például az opcionális forgatóberendezést (360°) és az egyéb műszaki részleteket szállítás előtt tisztázni kell.

A járdákat közvetlenül a csomagolásból veszik és állítják be. A szegélyeket nem kell előre eloszlatni. Nem csak a magas munkaerőköltségek csökkennek, hanem a nehéz fizikai munka is csökkenthető egy részre. Az egyszerű működés óriási teljesítményt tesz lehetővé.
A szélső köves megfogó alkalmas beton- és gránitszegélyek, valamint ereszcsatorna rögzítésére (akár 7 darab egy műveletben).

Különleges méretek 2,00 m-ig beállíthatók a kiegészítő adapterrel.
Lehetőség van a járdaszegély ívek beállítására is.

Az Optimas S19 kérésre teljes kerék-meghajtással kapható. A járdaszegély beállítása az Optimas készülékkel szinte bármilyen terepen lehetséges.

Az Ön előnyei:

  • A munka megkönnyítése
  • Időspórolás
  • Alacsony személyi költségek
  • Univerzális betonhoz és A gránitpolcok akár 2,0 m hosszúak is lehetnek
  • Könnyű telepítés.