Keresés
Close this search box.

Harckocsi és gyalogsági aknamentesítő PrimeTech PT-175 D

PRIME TECH: Különleges zúzógépek speciális munkákhoz

A Prime Tech a FAE többcélú lánctalpas hordozója: speciális járművek, amelyeket durva terepen való működésre terveztek, még szélsőséges körülmények között is. A lánctalpas PrimeTech hordozók széles választékát különféle típusú zúzóadapterekkel lehet felszerelni, amelyek mindegyike kifejezetten a FAE csoport fejlesztett ki, hogy garantálják a professzionális minőséget és megbízhatóságot, amelyről a FAE Group ismert az egész világon. Két termék vonalak által PrimeTech: a PT sorozat a földfelszín feletti tisztáson, talajtakarás, erdőgazdálkodás, talajjavítás, útépítés és karbantartás, valamint a kő-aszfalt zúzás, és a PT D: MINE sorozat az gyalogsági és tankelhárító aknák felrobbantása és fel nem robbant aknák megsemmisítésére.

PT SOROZAT ERDŐGAZDASÁGI ÉS ÚTÉPÍTÉSI ALKALMAZÁSOKHOZ

A PT sorozat lánctalpas hordozóinak Cummins, John Deere vagy CAT motorjai vannak, 160 – 600 LE-vel. Fel vannak szerelve FAE fejekkel (talajtakarók, talajtakarítók, kő darálógépek, aszfaltdarálók vagy tuskómarók, amelyek a rendeltetésszerű felhasználástól függően cserélhetők), hogy hatékonyan végezzék az erdőgazdálkodási munkákat, a talajjavítást, az útépítést, a kő- és a kőzúzást, valamint az aszfaltvágás, még nehéz alkalmazások esetén is.

A FAE berendezések megbízhatóak és könnyen használhatóak: Kiváló minőségű anyagok és első osztályú alkatrészek.
Szerviz és alkatrész: Az értékesítés utáni szolgáltatás minősége nagyban hozzájárul a FAE sikeréhez.
Garancia: 2009-től a FAE minden gépére 2 éves garanciát ad, ezzel a két éves garanciával FAE kielégíti az ügyfeleinek elvárásait.

Harckocsi és gyalogsági aknamentesítő PrimeTech PT-175 D

A PrimeTech PT-175 D: Az aknamentesítő gépek egy távirányítású, pilóta nélküli földi járművek, amelyet mechanikai aknamentesítő gépnek vagy aknamentesítő járműnek is neveznek (CWA 15044/2009).

Ezt a könnyű bontógépet az AP bányák kezelésére tervezték.

FŐBB JELLEMZŐI

Cummins soros négyhengeres motor hajtja: egy 160 LE-ős erőmű, amely a forgórész kialakításával együtt minden körülmények között rendkívül magas termelékenységet garantál. Az innovatív távirányító biztosítja a jármű pontos irányítását akár 1000 méter távolságban is.

TILLER

A PrimeTech PT-175 D: Az aknamentesítő gép FAE 140 / TD zúzóval van felszerelve, amelyet kifejezetten az aknamentesítéshez terveztek. A 140 / TD munkaszélessége 1850 mm, működési mélysége 200 mm.

Vágószélű technológia és könnyű hozzáférés minden alkatrészhez

A PT-175 D távirányítású aknamentesítő gépek: az alkatrészekhez könnyű hozzáférés és karbantartás, a kiváló szervizképesség és a könnyű munkavégzés célja.

A géphez és annak alkatrészeihez való tökéletes hozzáférés, mind a napi ellenőrzésekhez, mind az alaposabb karbantartási műveletekhez, előnye, hogy csak a PT-175 D: kínálhat, a következő tulajdonságoknak köszönhetően:

  • csuklós oldalsó ajtók, amelyek könnyedén nyithatók a jármű napi karbantartásához
  • hátsó csörlő és csuklós radiátorvédők, amelyek a radiátorok gyorsabb és könnyebb tisztítása érdekében kinyithatók
  • egy kézi szivattyú hajtja a távirányítót, amely lehetővé teszi az összes alkatrész ellenőrzését a távirányítón keresztül.

PT-175 D: A bányagépet aknamentesítésre tervezték

A PrimeTech bemutatja a PT-175 D: Mine, egy aknamentesítő gép, amelynek célja a legtöbb gyalogsági akna tisztítása. nehéz körülmények között.

PT-175 D: A Minét működteti egy Cummins soros négyhengeres motor, egy 160 LE-ős erőmű, amelyet úgy terveztek, hogy a forgórész nagyon magas termelékenységet garantál minden helyzetben. Az innovatív távirányító biztosítja a pontos irányítást a jármű felett legfeljebb 1000 méter távolságra.

A PT-175 D: Könnyű és közepes teljesítményű munkákhoz készült gép, robusztus és rendkívül ellenálló szerkezettel különleges acélok, amelyek kivételes szilárdságukra miatt vannak kiválasztva, és nagyon magas szintű megbízhatóságot kínálnak.

A taposóaknák szennyeződése Bosznia és Hercegovinában az 1992-től 1995-ig tartó háború súlyos következménye, amely a világ egyik legsúlyosabb taposóaknák problémáját eredményezi.
A boszniai polgári védelem 2014 decemberében, a bányászati tisztítógépekre vonatkozó pályázatot követően, kiválasztotta a PrimeTech PT-300 D: A mechanikus aknamentesítő gépet, amelyet az olasz FAE Group SpA vállalat gyártott.
A PT-300 D előkészíti a talajt a taposóaknák tisztítására, vegetáció és akadályok eltávolítására. A PrimeTech PT-300 gépet építették (és a CWA 15044/2009 tanúsítvánnyal tanúsították) mind a személyi gyaloglás elleni (AP), mind az antisztatikus (AT) aknákhoz.
Négy éves tevékenység alatt a gép 1 millió négyzetméternyi területet tisztított meg, és a gép megfelelően működik a biztonságos, hatékony és eredményes talaj előkészítéséhez és a mechanikus aknamentesítéshez, és rendkívül megbízhatónak bizonyult.
Az elmúlt november folyamán a FAE csoport mérnökei korszerűsítették a gépet a technika állása szerint, beleértve a következő funkciókat:
Automatikus fordulatszám-szabályozás: ez a funkció kezeli a motor teljesítményét a nyomvonalak és a zúzóadapter között, a gép fordulatszámának autonóm és a a forgórészből származó terhelés igénye szerint. Következésképpen ez megtartja a zúzóadapter megszakítás nélkül a rotor fordulatát és feldolgozott talajviszonyoknak megfelelően. Ennek a funkciónak a megléte megakadályozza, hogy a kezelő elhárítsa a zúzóadaptert rossz munkáját, mert a talajviszonyokhoz képest túl gyorsan hajt.

Automatikus mélységszabályozás: Ha megfelelő beállítást választanak, az automatikus mélység-szabályozás lehetővé teszi a gép számára, hogy a gép a meghatározott szintre a talajba érjen, lehetővé téve a zúzógépnek a terepbe történő lebegését, következetes és egyenletes munkamélység elérésével több különböző talajprofil és növényzet-sűrűség között.

G3 rotor: a PrimeTech TD / 300 250 zúzóadapter rendkívül ellenálló rotorral szerelték fel, amely rendkívül kopásálló szerszámmal (G3 és STC3) van felszerelve. Ennek a forgórésznek az az előnye is, hogy egy lépésben 2,5 m széles munkaterületet fed le anélkül, hogy résekkel maximalizálná a kis AP aknák semlegesítésének valószínűségét. A PrimeTech bízik abban, hogy ezek az innovációk növelik a bányászati gépek működési körét, és növelik a bányászati gépek termelékenységét.