Keresés
Close this search box.

Harckocsi és gyalogsági aknamentesítő PrimeTech PT-300 D

PRIME TECH: Különleges zúzógépek speciális munkákhoz

A Prime Tech a FAE többcélú lánctalpas hordozója: speciális járművek, amelyeket durva terepen való működésre terveztek, még szélsőséges körülmények között is. A lánctalpas PrimeTech hordozók széles választékát különféle típusú zúzóadapterekkel lehet felszerelni, amelyek mindegyike kifejezetten a FAE csoport fejlesztett ki, hogy garantálják a professzionális minőséget és megbízhatóságot, amelyről a FAE Group ismert az egész világon. Két termék vonalak által PrimeTech: a PT sorozat a földfelszín feletti tisztáson, talajtakarás, erdőgazdálkodás, talajjavítás, útépítés és karbantartás, valamint a kő-aszfalt zúzás, és a PT D: MINE sorozat az gyalogsági és tankelhárító aknák felrobbantása és fel nem robbant aknák megsemmisítésére.

PT SOROZAT ERDŐGAZDASÁGI ÉS ÚTÉPÍTÉSI ALKALMAZÁSOKHOZ

A PT sorozat lánctalpas hordozóinak Cummins, John Deere vagy CAT motorjai vannak, 160 – 600 LE-vel. Fel vannak szerelve FAE fejekkel (talajtakarók, talajtakarítók, kő darálógépek, aszfaltdarálók vagy tuskómarók, amelyek a rendeltetésszerű felhasználástól függően cserélhetők), hogy hatékonyan végezzék az erdőgazdálkodási munkákat, a talajjavítást, az útépítést, a kő- és a kőzúzást, valamint az aszfaltvágás, még nehéz alkalmazások esetén is.

A FAE berendezések megbízhatóak és könnyen használhatóak: Kiváló minőségű anyagok és első osztályú alkatrészek.
Szerviz és alkatrész: Az értékesítés utáni szolgáltatás minősége nagyban hozzájárul a FAE sikeréhez.
Garancia: 2009-től a FAE minden gépére 2 éves garanciát ad, ezzel a két éves garanciával FAE kielégíti az ügyfeleinek elvárásait.

Harckocsi és gyalogsági aknamentesítő PrimeTech PT-300 D

A PrimeTech PT-300 D: Az aknamentesí

tő gép egy táv vezérlésű, pilóta nélküli jármű, amelynek célja a gyalogsági (AP) és a tankok (AT) aknák tisztítása a legnehezebb körülmények között. Alaposan tesztelték és a CWA 15044: 2009 tanúsítvánnyal rendelkezik.

FŐBB JELLEMZŐI

A PrimeTech PT-300 D: A gépet egy John Deere soros, 6 hengeres motorral hajtható meg, egy 275 LE erőművel, amely a forgórész kialakításával együtt minden körülmények között rendkívül magas termelékenységet garantál. Az innovatív távirányító biztosítja a jármű pontos irányítását akár 1000 méter távolságban is.

TILLER

A PrimeTech PT-300 D: Az aknamentesítő gép FAE 300 / TD zúzóval van felszerelve, amelyet kifejezetten az aknamentesítéshez terveztek. A 300 / TD munkaszélessége 2500 mm, munkamélysége 250 mm. A kormányrúd és a forgórész kialakítása, valamint az alkalmazott anyagok kombinálják az aknák robbantása esetén a károk korlátozását. Más típusú elülső rögzítés szükség szerint felszerelhető (erdészeti talajmaró, talajművelő, kőzúzó).

AUTOMATIKUS sebesség és automatikus mélységszabályozás

Ez a PrimeTech aknamentesítő a következő új funkciókkal rendelkezik:

  • Automatikus fordulatszám-szabályozás: ez a funkció változtathatóan osztja el a motor teljesítményét a járószerkezet és a zúzóadapter között, a gép sebességének mérséklése érdekében. Következésképpen ez megtartja a zúzógép megszakítás nélküli futását és a talaj feldolgozását. Ennek a funkciónak a megléte megakadályozza, hogy a kezelő elhárítsa a kormányoszlopot, mert a talajviszonyokhoz túl gyorsan hajt.
  • Automatikus mélység-szabályozás: amikor egy megfelelő beállítást választanak, az automatikus mélység-szabályozás lehetővé teszi a gép számára, hogy a talajt a meghatározott szintre állítsa, állandó és egyenletes mélységgel (akár 25 cm-ig) számos különböző talajprofilon és vegetációs sűrűségnél.

PT-300 D: A bányagépet aknaelhárításra tervezték

PT-300 D: Az eszközhordozó egy távirányítású aknamentesítő gép, amelynek célja a gyalogsági (AP) és a harckocsi ellenes (AT) aknák tisztítása a legnehezebb körülmények különböző célokra, például:

• humanitárius aknamentesítés a polgári lakosság védelme érdekében, a talajok átalakításának biztosítása érdekében a mezőgazdasági és lakóépületek számára fejlesztés az olaj- és földgáz kitermelési és kitermelési bányászati tevékenységek területeinek tisztításához.

• katonai útvonalak megtisztításához, terület felszámolásához vagy megsértéséhez

Az eszköz innovatív távirányítója biztosítja a jármű pontos irányítását 1000 méternél nagyobb távolságra.

A PT-300 D: A motor egy John Deere soros, 6 hengeres motorral működik, amely 275 LE-t termel.

Ez a tulajdonság és a legkorszerűbb bányászati rotor garantálja a magas termelékenységet minden körülmények között. Ennek a gépnek a robusztus és rendkívül ellenálló szerkezetét nehéz feladatokhoz tervezték, és nagyon magas szintű megbízhatóságot kínál. Képes ellenállni mind az AP (gyalogsági), mind az AT (tankelleni) aknák, az IED és a fel nem robbant lövedékek (UXO) vagy improvizált aknák takarítására.

PT-300 D: Az aknamentesítő FAE 300 / TD zúzót vagy FAE 300 / FD lapkával vannak felszerelve, amelyeket kifejezetten az aknamentesítéshez és földi előkészítési feladatok terveztek.

A 300 / TD munkaszélessége 2500 mm és működési mélysége 250 mm.

A kormányrúd és a forgórész kialakítása a felhasznált anyagokkal kombinálva korlátozza a károkat akna robbantása esetén. Szükség szerint különféle első szerelvényeket szerelhetünk fel – taposókar, talajtörés, erdészeti talajtakaró, talajkaró, szikla daráló és dózerek – a PT-300 D gyártása: Egy igazán többfeladatos gép.

A PT-300 D: Bányát alaposan tesztelték és tanúsították a CWA 15044: 2009 szabványok szerint, közepes méretű mechanikának aknamentesítő eszköznek nyilvánították.

A taposóaknák szennyeződése Bosznia és Hercegovinában az 1992-től 1995-ig tartó háború súlyos következménye, amely a világ egyik legsúlyosabb taposóaknák problémáját eredményezi.
A boszniai polgári védelem 2014 decemberében, a bányászati tisztítógépekre vonatkozó pályázatot követően, kiválasztotta a PrimeTech PT-300 D: A mechanikus aknamentesítő gépet, amelyet az olasz FAE Group SpA vállalat gyártott.
A PT-300 D előkészíti a talajt a taposóaknák tisztítására, vegetáció és akadályok eltávolítására. A PrimeTech PT-300 gépet építették (és a CWA 15044/2009 tanúsítvánnyal tanúsították) mind a személyi gyaloglás elleni (AP), mind az antisztatikus (AT) aknákhoz.
Négy éves tevékenység alatt a gép 1 millió négyzetméternyi területet tisztított meg, és a gép megfelelően működik a biztonságos, hatékony és eredményes talaj előkészítéséhez és a mechanikus aknamentesítéshez, és rendkívül megbízhatónak bizonyult.
Az elmúlt november folyamán a FAE csoport mérnökei korszerűsítették a gépet a technika állása szerint, beleértve a következő funkciókat:
Automatikus fordulatszám-szabályozás: ez a funkció kezeli a motor teljesítményét a nyomvonalak és a zúzóadapter között, a gép fordulatszámának autonóm és a a forgórészből származó terhelés igénye szerint. Következésképpen ez megtartja a zúzóadapter megszakítás nélkül a rotor fordulatát és feldolgozott talajviszonyoknak megfelelően. Ennek a funkciónak a megléte megakadályozza, hogy a kezelő elhárítsa a zúzóadaptert rossz munkáját, mert a talajviszonyokhoz képest túl gyorsan hajt.

Automatikus mélységszabályozás: Ha megfelelő beállítást választanak, az automatikus mélység-szabályozás lehetővé teszi a gép számára, hogy a gép a meghatározott szintre a talajba érjen, lehetővé téve a zúzógépnek a terepbe történő lebegését, következetes és egyenletes munkamélység elérésével több különböző talajprofil és növényzet-sűrűség között.

G3 rotor: a PrimeTech TD / 300 250 zúzóadapter rendkívül ellenálló rotorral szerelték fel, amely rendkívül kopásálló szerszámmal (G3 és STC3) van felszerelve. Ennek a forgórésznek az az előnye is, hogy egy lépésben 2,5 m széles munkaterületet fed le anélkül, hogy résekkel maximalizálná a kis AP aknák semlegesítésének valószínűségét. A PrimeTech bízik abban, hogy ezek az innovációk növelik a bányászati gépek működési körét, és növelik a bányászati gépek termelékenységét.