Keresés
Close this search box.

Gyümölcsszedő gépek OB 50 és OB 70

Javítsa gazdasági hatékonyságát gyümölcsszedő gépekkel.

Mi vagyunk az Ön partnere, ha gyümölcsszedő gépekről van szó

A gyümölcsszedő és -összeszedő gépekkel még a legextrémebb körülmények között is, például nedves területen, fűnyesedékben, magas fűben és levelek közül is lehetséges az alma-, körte- vagy diószedés. A gépek kiválóan teljesítették a gyakorlati teszteket térdig érő, levelekkel teli és nyirkos őszi fűben.

Gyümölcsszedő gépek OB 50 és OB 70

Ezekkel a betakarító eszközökkel jelentős javulást lehet elérni a termelékenység terén a rövid légyümölcs-betakarítási idényben, míg a jövedelmezőség ugyanakkor növekszik.

OB 50 és OB 70 gyümölcsszedő gép, illetve gyümölcsösszeszedő gép

Ezek a világon a legkisebb és legolcsóbb gyümölcsszedő gépek, illetve gyümölcsösszeszedő gépek.

A gyümölcsszedő gépek / gyümölcsösszeszedő gépek méretüket tekintve a nagyon erős, kisebb méretű úti gyümölcsfelszedőkre hasonlítanak. Nagyon könnyen használhatók, és igazán öröm velük a gyümölcsbetakarítás. Alkalmasak gyümölcsösökben és ültetvényeken való használatra is.

A könnyen üzemeltethető eszköz nagyon jó, akár 99%-os gyűjtési teljesítményt nyújt a talajviszonyoktól függően. A gumi rotor, melynek fordulatszáma fokozatmentesen állítható, felszedi a gyümölcsöt és bőségesen a belehelyezett műanyag kosárba szállítja, ami hátrafelé távolítható el.

OB 50 és OB 70
Szedje fel és válogassa a gyümölcsöket 50 vagy 70 cm munkaszélességgel.
A kézzel üzemeltetett OB 50 vagy 70 géppel különböző gyümölcsöket, például almát vagy körtét szedhet fel. A diófélékhez való opcionális készlettel diófélék is betakaríthatók. Kapható továbbá üzemóra-számláló is. Összeszedés/felszedés esetén a munkát mindig kívülről a fa törzse felé haladva végezzük. Az egyes fáknál pedig az óramutató járásával megegyezően, hogy a tartókerék és a bal oldali hajtókerék mindig kívül fusson. Így a kereket egyetlen gyümölcsöt sem lapítanak össze. Ha sok a levél vagy a fűnyesedék a talajon, a munkasebesség 0,5–3 km/h, mivel így érhető el a legjobb tisztítási minőség. Egyéb körülmények között üzemeltethető sokkal nagyobb sebességgel is.

Előnyök:

  • nagyon jól manőverezhető és egyértelmű elrendezésű a rövid, kompakt kivitelnek köszönhetően
  • a gyümölcs nagyon jó megtisztítása a levelektől és a fűtől
  • az acélrészeket műanyag borítja; a hagyományos bevonatokhoz képest sokkal jobb mechanikai stabilitást és UV-állóságot nyújt
  • az optimális fűmagasság 15–25 cm
  • gépeink a legmagasabb szedési / összeszedési arányt érik el (szinte 100%-ot) anélkül, hogy a gyümölcs károsodna, mivel a gumi nyelvek minimális és maximális gyümölcssűrűség esetén is a lehető leggyengédebb felszedést biztosítják; a szedési vagy összeszedési folyamat során a gyümölcsöt úgy tisztítja meg a levelektől és a fűtől, mintha kézzel tisztítanák meg
  • az eszköz nagyon könnyen üzemeltethető.