Keresés
Close this search box.

Gyümölcsseprő – Gyümölcsfújó

A gyümölcsfújtatók és elülső gyümölcsseprők segítségével takarítsa el a gyümölcsöt a fasorok közül.

közül. Gyümölcsseprőt vagy gyümölcsfújtatót lehet arra használni, hogy a talajon heverő vagy lerázott gyümölcsöt eltakarítják a járatokból.

Az erőteljes gyümölcsfújtatóval a gyümölcsöt elfújhatja a fasorok közül. Az erőteljes levegőáramlásnak köszönhetően még nagy mennyiségű gyümölcsöt is el lehet fújni. A gyümölcsfújtató a traktor hátulján a teljesítményleadó tengelyre csatlakozik.

A professzionális első gyümölcsseprővel a gyümölcs eltakarítható a légyümölcsösökben a traktor elől a járatokból. A folyamat során a gyümölcsöt a rotorok segítségével jobbra vagy balra sepri a gép. A gyümölcsseprő használható farázóval vagy vontatóval.

Gyümölcsfújó 1201

Takarítsa el a gyümölcsöt a fasorok közül.

A gyümölcsfújtató elsősorban intenzív gazdálkodású gyümölcsösökben használatos, és a traktor hátulján a teljesítményleadó tengelyre csatlakozik. A fújtató elfújja a gyümölcsöt a fasorok közül, és a járatokba fújja a betakarításhoz. A fújtató nagyon erőteljes levegőáramlással rendelkezik, így sok gyümölcs elfújására képes. A gyümölcsfújtató 1201 kétféle változatban kapható: bal vagy jobb oldali fúvó kimenettel. A fújtató fúvóka hatótávolságának növeléséhez meghosszabbítható.

Előnyök:
a betakarítás hatékonyságának javítása
ideális intenzív gazdálkodású légyümölcsösökbe
a járatok megtisztítása
erőteljes levegőáramlás
kapható bal vagy jobb oldali fúvó kimenettel
a fújtató fúvóka opcionálisan meghosszabbítható, illetve kapható rövidebb
kérésre a fújtató fúvóka hidraulikus emelése.